Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 24
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui baby78
Eu am dus asa - certificat nastere copil-original si copie - certificat casatorie - original si copie - carte de identitate mama si tata - copie - livret de familie - original si copie, - decizie de suspendare de la locul de munca - adeverinta venituri ultimile 12 luni si acolo am completat o cerere tip Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
si eu am pregatit la fel, plus un dosar cu sina, ca la sectorul cinci e saracie mare... si mi-a zis tanti de acolo ca o sa-mi intre in februarie indemnizatia...
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
baby78 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Cris2010
si eu am pregatit la fel, plus un dosar cu sina, ca la sectorul cinci e saracie mare... si mi-a zis tanti de acolo ca o sa-mi intre in februarie indemnizatia... Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 acum alta belea ca n-am cont bancar...oare pot sa imi fac maine si sa fie eligibil pana marti cand depun dosarul? sau dureaza si asta 100 de ani...fetele care lucrati in banci help...asa m-am saturat de dosare si tampenii...le urasc...de ce nu se poate in Ro sa fie ceva infromatizat in care sa stie ca io l-am nascut pe nectarie la data de...am lucrat la firma pana la data de....drept urmare mi se cuvin banutii in suma de...si sa mi-i vireze in cont... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
ti se da pe loc extrasul de cont. Eu am deschis un cont de card la o banca agreata de ei
Foto 4+
baby78 spune:
si eu am pregatit dosarul cu sina ca si la noi e saracie.
Dar eu am depus dosarul in octombrie si mi-au intrat banii in noiembrie. Suna si tu la ei sa vezi cand te pun in plata...te verifica dupa CNP
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui paula_m Eu stiam ca 60 de zile de la desfacerea contractului de munca. Nu cred ca e asa cum zici Cristina, pt ca tb sa duci si copie dupa desfacerea contractului de munca si asta e dupa ce se termina post-natalul. Nici eu nu l-am depus inca pt ca in 11.11 a fost ultima mea zi de concediu si luni ma duc cu actele. Cel putin eu asa stiu...sper sa nu gresesc Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 5 |
e vorba de suspendarea contractului, nu de desfacerea contractului de munca...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 acum alta belea ca n-am cont bancar...oare pot sa imi fac maine si sa fie eligibil pana marti cand depun dosarul? sau dureaza si asta 100 de ani...fetele care lucrati in banci help...asa m-am saturat de dosare si tampenii...le urasc...de ce nu se poate in Ro sa fie ceva infromatizat in care sa stie ca io l-am nascut pe nectarie la data de...am lucrat la firma pana la data de....drept urmare mi se cuvin banutii in suma de...si sa mi-i vireze in cont... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
de ce???? e simplu: traiesti in romania!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui mov_79 rodyka, cum a reactionat Iso la portocale , a fost ok? maine o sa incerc sa ii dau jumatate de lingurita, nu vreau sa incep cu morcovi pt ca e constipat:( pupici |
Isa reactioneaza bine la tot ce baga in gura , daca e constipat o sa-i prinda bine suculetul de porto...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
ti se da pe loc extrasul de cont. Eu am deschis un cont de card la o banca agreata de ei Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
reiffeisen e agreaata de ei oare? sau e in dizgratii..nu de alta dar e vecina de bloc cu mine.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
reiffeisen e agreaata de ei oare? sau e in dizgratii..nu de alta dar e vecina de bloc cu mine. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
la asta am deschis si eu, din acelasi motiv
Foto 4+
ilinca79 spune:
larissa, pot sa confirm si eu ca e vorba de 60 de zile de la suspendarea contractului de munca, si nu trebuie cartea de munca in copie.
Eu cred ca Raiffeisen e agreata, eu nici n-am stiut ca nu-s admise toate bancile, imi amintesc ca Oana zicea ca ING-ul nu e agreat parca.
oare nu face nimeni capitol nou? Eu m-as baga, dar nu stiu
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)