hotel bun in hurghada sau sharm

hotel bun in hurghada sau sharm | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

Am hotarat sa merg in Egipt de revelion-stiu nu e o idee prea buna.Noi am mai fost dar vrem sa mergem si cu praslea cel mare , are deja 7 ani si face fata zborului.
Noi am mai fost de 2 ori dar pe acele vremuri cautam doar ce era mai ieftin , eram doar noi 2 si banii ii rezervam pentru excursii si cadouri acasa .Acum am vrea sa avem si confort-nu lux si mancare decenta .
De ce Hurghada -ar fi mai apropae de Cairo, am vrea sa mergem 2 zile si la Piramide , daca nu mergem la sharm si luam avionul.
Am tot cautat pe Trip advisor, in general ce e a colo e Ok dar mai sunt si exagererai.daca aveti vre-o experineta personala va rog sa ma ajutati.
cautam un hotel bun , aproape de plaja , aproapa de orase -H si SSh sa ne fie usor daca iesim seara .Programul de animatie pt. copii ar fi aun avantaj in plus .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mittzzi spune:

Hotel Makadi Palace super resort. 5 stele, mancare f buna, program animatie in fiecare seara, inclusiv pt. copii, personal excelent. In fata plajei este un recif de corali pt. snorkeling - o minunatie.
A, si toate camerele sunt junior suite

Nu este chiar atat de aproape de Hurgada dar au miniautobuze confortabile care te duc si te iau in fiecare seara. Gratuit. Te programezi la receptie si poti merge in fiecare seara in Hurgada.

Excursiile optionale cum ar fi: Luxor, Cairo piramide, Insula Giftun,, safari la beduini le cumperi de la ghid acolo, este cel mai indicat.

Mergi la inceput