Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Cami, da sunt in tara...am venit pt permisul de conducere, l-am luat si acum imi astept sotul sa ne intoarcem impreuna in Italia!
Nasc in Italia, am fost la el doar pt eco de trimestrul 2....am inteles ca este mult mai bun decat ea si de aia am optat pt a merge la el! Nu am fost super incantata pt ca data trecuta la Iosup la Bucuresti am ramas cu mai multe informatii....acum imortant este ca bebe Eddy este bine, sanatosi si dolofan!!

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cami , multam. E bine sa-mi dea si medicul de familie, sa o mai pun si pe ea la munca. Si asa de ani de zile, nu stiu daca am mers la ea mai mult de 2 ori pe an si de fiecare data cand ma duceam facea niste mutre. Asa e genul: acritura. Lucru pentru care dupa ce nasc si se intoarce sotul in tara o sa caut alt medic de familie, unul la care sa ne inscriem amandoi, ca e mai comod.
Eu predau franceza. Nu-i vorba, ca de placut imi place, dar ma streseaza toata gramada de hartii care sunt de facut si al caror rost nu il vad si nu imi place faptul ca nu mai exista respectul acela fata de profesori, copiii nu mai invata, decat cativa pe clasa...

Roxy

Strumphy bine te-ai trezit! A domnit-o motanul vostru, cred ca nici lui nu i-a venit sa creada ce i se intampla

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

laura nu are cum sa ia sotul pre/postnatal. astea doar mamicile il pot lua. cred ca te refer la cic.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmi a da scz

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna burtici cu bebici
nu stiu ce am dar de vreo 3 nopti nu pot dormi ma foiesc toata noaptea, ma uit la tv, inchid ochii sa ma chinui sa adorm ma intorc de pe o parte pe alta la fiecare 5 min, si ma simt atat de vioaie de parca abea m-am ridicat din pat dupa o noapte in care am dormit fff bine, abea pe la 4 reusesc sa adorm si pe la 5 ma trezesc cu dureri groaznice de picioare, de oasele de la bazin si de spate. picioarele ma dor de parca am stat toata ziua in picioare dar eu nu stau prea mult in picioare. stiti cumva de la ce ar fi?? ati patit si voi la fel?? daca patesc la fel si la noapte cred ca imi iau campii, simt ca nu mai rezist si ca nu mai fac fata la inca o noapte din asta

26 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna burtici cu bebici
nu stiu ce am dar de vreo 3 nopti nu pot dormi ma foiesc toata noaptea, ma uit la tv, inchid ochii sa ma chinui sa adorm ma intorc de pe o parte pe alta la fiecare 5 min, si ma simt atat de vioaie de parca abea m-am ridicat din pat dupa o noapte in care am dormit fff bine, abea pe la 4 reusesc sa adorm si pe la 5 ma trezesc cu dureri groaznice de picioare, de oasele de la bazin si de spate. picioarele ma dor de parca am stat toata ziua in picioare dar eu nu stau prea mult in picioare. stiti cumva de la ce ar fi?? ati patit si voi la fel?? daca patesc la fel si la noapte cred ca imi iau campii, simt ca nu mai rezist si ca nu mai fac fata la inca o noapte din asta

Dya eu am dureri de picioare si de bazin, uneori cand ma duc la baie noapea abia merg.

------------------------------------------------------------------------------------------
27 cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dyadya si eu mai am nopti in care ma foiesc si ma trezesc pe la 5 si pana la 7 stau cu ochii in tavan. dar nu mereu. si cateodata ma dor si pe mine picioarele, dar numai de la genunchi in jos, nu stiu de la ce. dar doar de cateva ori am patit.
vad ca de cateva nopti iar dorm bine. numai ca nu pot sta prea mult pe o parte, trebuie imediat sa ma intorc.
cand ma intorc incepe bebelina si da din picioare pe sub coaste si iar trebuie sa ma intorc invers.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Roxy ti-a mai crescut burticu

------------------------------------------------------------------------------------------
27 cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06 pai eu stiu ca tre sa anunti medicul de familie ca esti gravi
sa te bage in baza de date
sa poata sa iti dea si prenatalul
ai grija si mergi la medic
ai nevoie de ea
oricat de acra ar fi
nici noi nu o deranjam
decat cand avem ultra mega urgenta