Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy dar se da asa din 2 dec pt 10 dec de ex???

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu se da, vineri merg dupa el. dar deja pot zice ca l-am luat acum mi l-a dat doar pe cel de risc din 1-9. si in 10 merg si dupa celalalt.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Am dormit si eu mai mult azi, ca tot e Nick liber azi si maine si nu m-a mai trezit la 7 sa ma pupe cand pleaca la munca

A nins toata noaptea si a viscolit, de fiecare data cand ma duceam la baie la pish ma uitam pe geam si era asa frumos, liniste si pace, ningea frumos si cerul era alb , o lumina... stiti voi cum e cand norii sunt incarcati cu zapada, e aproape ca ziua

Aseara ningea asa frumnos cand am plecat la nani si mi-a fost mila de motan sa il mai dau afara, ca Nick se ducea la el si ind rum spre ii spune: Imi pare rau dragul meu dar ma tem ca e ora la care tu mergi afara si eu ii spun: lasa-l in casa noaptea asta , nu vezi ce viscol si zapada e afara si eu fata buna m-am gandit sa nu ii inghete fundu afara prin zapada si bine am facut la cat a nins toata noaptea, oi fi eu rea dar nici chiar asa

Toata noaptea de cate ori am mers la baie ma uitam sa vad daca mai e pe scari si era, a dormit toata noaptea acolo, dimineata tot acolo l-am gasit in acelasi loc, nu cred ca s-a clintiti din loc toata noaptea

Azi si maine e Nick liber, deci si weekend prelungit .... mai tarziu mergem in oras, la niste magazine de bebe sa ne uitam de patut si lucrusoare pentru camera lui bebe si sa luam si cadouri de Craciun pentru familii si prieteni plus mai pe seara sa mergem sa mai luam niste lemne si carbuni sa mai facem focul in semineu, a fost asa bine si frumos aseara , el ieri nu a putut cara multe ca era singur si plus ca avea gratarul din fier si sculele pentru foc si alea grele si un bax de lemne, pe care le-am ars aseara pe toate pana pe la miezul noptii

Deci nu prea o sa fiu prezenta, poate doar numai seara tarziu si dimineata ca in rest sunt cu domnu` Smith

Va salut si va pup pe toate si vorbim mai pe seara, mergem sa papam ceva si apoi iesim afara la shopping si la o mica bulgareala

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, chiar am scapat de o grija cu concediul asta de risc, ca mi se luase sa tot ma duc la spital, pt internare, externare, completat fise si luat medical

Roxy , am si eu o intrebare. Pt prenatal trebuie sa mai duci ceva hartii, sau se rezolva simplu, iti completeaza concediul si gata?

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06 pt prenatal iti da dr4 de familie un cooncediu normal doar cu indicativul specific atata
de ce esti profa?

donna asa gandesti acu ca nu ai bebe ... cand il vei avea
vei vedea diferenta ... poate vei pune mai presus statul cu bebe pana la 2 ani cand te intelegi cat de cat cu el decat la mai putin cand nici nu stie de el ... cat despre rate crede-maaaaaa ca gasesti solutii ...

antguess uitasem sa te salut

ally da cum mergi la dr balasa? esti in tara? esti din cta? cum este el? nasti la euromaterna?

roxy bine ca ai scapat de analize .... cat despre salopete ... mie nu-mi plac f mult ... prefer pantalonii de gravida .... ca la o baie publica te chinui cu ele de numa ...

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

alina06 eu n-am dus nici o hartie.

Mergi la inceput

cami ce salopete? ca eu n-am zis nimic de salopete. cred ca altcineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Cami, da sunt in tara...am venit pt permis, l-am luat si acum imi astept sotul sa ne intoarcem imreuna in Italia!
Nasc in Italia, am fost la el doar pt eco de trimestrul 2....am inteles ca este mult mai bun decat ea si de aia am optat pt a merge la el! Nu am fost super incantata pt ca data trecuta la Iosup la Bucuresti am ramas cu mai multe informatii....acum imortant este ca bebe ddy este bine, sanatosi si dolofan!!

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor la mn ia sotul prenatal,ce acte or trebui??

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput