Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Deea, ...hai ca nu are nimic fetita ta, stai linistita!!! Parca ma mananca si pe mine capul acum ...sincer iti sp, nici nu stiu cum arata. Noi suntem 3 surori si cand eram mici...ele au avut si eu nu. Si ce crezi ca s-au gandit ele intr-o seara??? Sa imi puna in timp ce dorm fiecare cate unul in cap....si dimineata cand m-am trezit...gasesc pe perna 2 chiriasi ...am inceput sa plang si sa ma tavalesc ca am atatia de multi incat 2 ai aveam cazuti pe perna,....De unde, erau cei 2 de la surorile mele..1 de la una, unul de la alta...Nu au vrut sa se prinda, nu stiu de ce.

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Haha, ce tare...s-au tinut departe de tine...cu toata darnicia surorilor

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata Burtici...

BB-Yasmi am gasit reteta!
Simonacip..ai grija de tine..tu esti chiar curajoasa mamico!
Roxy-s,Mandreac,Catank,Stumfy,Monas,Alina06st,,Deea,Antguess,Cami,Miki....

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

wooww deea.... mai sunt si in zilele noastre???

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

uff mai sunt mai yasmi....ce sa zic ..nah ca se poate si la case mai mari....nu iti zic ca toata noaptea i-am vist si ma scarpinam in cap .m-am trezit si zic doamne pe mine cine sa ma caute in cap.dimineata il pun pe sot si ne vede fiimea si se pune pe ras
oau, mama dar parca suntem maimutele alea de la animal planet care se tot cauta de purici...dar ati vazut ca ele ii si mananca....noi daca prindem unul ce facem eu el....beh....ii zic il punem in insectar

Ally ce tare ai fost...mai nu i-o fi placut culoarea parului tau sau poate aveai firul prea subtine si nu au putut sa isi tina echilibrul...acum ce sa fac si eu..fac haz de necaz

aoleu Simona si tu ai luat ulei de ricin..si fina mea lua si mi-a zis ca-i odios rau...ea a luat cand era acasa inainte cu 2-3 zile la indicatia dr-rei...si ioc ca nu se dilata..doar contractii...apoi a fost internata ...depasie 40s...in spital a dat pe gat o sticlutza si nimic..imi era si mila de ea , ca zicea nu poate sa-l mai inghita....apoi a ajuns la cezariana

aa.....NEATZAAAAA!!!!
poftiti la cafea cu lapte si paine prajita cu unt....
azi asa pofta am avut de unt ca nici nu mi-a mai pasat de colesterol

yasmi , esti bucuroasa acum , dar ai grija cu panetone ala

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....25+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici!
Va invit la un laptic rece alatri de biscuiti cu ovaz

roxydraga mea, sunt la bucuresti de luni, deci...m-am conformat cu produse din comert, ...sana zuzu, lapte raraul, citrice multe...si mincare gatita la un hotel sportiv...bio nu e stai linistita. Dar am incercat pe cit posibil sa maninc cit mai sanatos ...daca pot spune asa...

Astazi la 16.30 am pprogramare sa/mi scot alunita, sa/mi tineti pumnii fetelor.... trebuie sa o scot, vreau sa alaptez

Apoi, Dumnezeu sa ma ajute sa ajung acasa la mine, linga sot...sa fiu capabila sa conduc atita drum....

lalely esti o dragtuta
viss Dumnezeu sa te ajute! Va vi bine, depinde de tine cum ai grija.... eu am incredere in tine ...
simonacipma bucur ca esti in concediu! zimbeste!!!!

pup toata gasca, ...nu vreau sa scap pe nimeni

revin pe seara cu vesti...bune sper

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Catank , pai atunci sa fie intr-un ceas bun
nu prea imi imaginez cum e pozitionata alunita asta a ta , dar daca nu-i nici un pericol si o poti scoate in perioada asta , atunci e bine ca scapi de o grija
cu condusul ai grija....mai bine pleaca maine dimineatza sa nu te prinda noaptea si sa nu te jeneze si anestezia locala..ai vazut ca si la masea se ,mai lasa anestezia in jos spre maxilar si gat cand incepe sa se dezmorteasca

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....25+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Am intrat rapid sa va pup, va fac un cap nou si apoi plecam la munteeeeee!!!!!!!!!
..chiar daca e urat si nu mai e zapada, macar e aer curat si mai iesim si noi din rutina

Pupici multi, multi, multi, multi!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput