Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dinora ce ma bucur ca ne-ai scris, ma bucur ca bebe este super bine tu ai grija cu contractiile. faci efort? sau le ai asa pur si simplu? ai o burtica foarte frumoasa

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

IONY_82eu pe acasica ma uit la tv pe realitatea o mamica le calculeaza bani celor din platoul emisiuni politicieni

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

viss ai grija de tine, stai cat mai mult in pat. nu este tarziu sa faci cerclaj acum, sunt fete care au facut si mai tarziu in sarcina.

iony,simona eu chiar nu-mi fac probleme cum voi fi dupa nastere sa fim si eu si bebelina sanatoase caci kg le dau eu jos, nu-i aia problema. asta daca vor fi ceva kg ca daca nu si mai bine

Mergi la inceput

iony ai si tu o burticuta frumoasa si a mai crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Vad ca au raspuns deja unele fete la intrearea cu dopul. Da, asa e ca un mucus consistent si galui. Poate contine si firisoare de sange, dar nu neaparat.... La Matei l-am pierdut la 32 de sapt!...si am fost consemnata la pat. La David nici nu am stiut ca am...nu l-am vazut. Si e imposiil sa nu-ti dai seama ca e ceva ciudat, e cantitativ si consistent...
Dr a spus, cum i-a spus si Deei ca poate e o secretie ceva...mi-a dat niste ovule 6 zile si mi-a luat o lama.
Anaxena, sanantate!!!Lasa sala macar citeva zile ...si dc poti desigur. Se pare ca se mai imunatateste vremea si profiti si tu atunci...
Viss, la tirguri sunt standuri cu lucruri pt gravide, inclusiv chiloti, etc...NU se desfasoara cumva chiar zilele astea Kidexul???Nu mai stiu...
Iony, Deea, DJ Laura, DOrinutza

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

deea ai terminat curatenia?

dinora ce zapada este la tine, ce frumosla noi nu-i zapada deloc si asa ma oftic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

simonacip

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

cami te salut si eu si te
simonacip mersi frumos
deea multumesc si tie....va pe toate

acu am ajuns si eu acasa. am fost sa schimb cauciucurile...mama lor de cauciucuri am stat o ora si ceva la coada pe fundeni....tot podul fundeni..pe dedesub coadaaaa mareeee dar in sf le-am schimbat...am facut frigul pe acolo!

am citi comentul cu cercelusii si m-am uitat si pe site-ul ala...eu ii fac gauri din spital ca stiu ca nu ii doare atunci.

ma duc sa gatesc ceva...si sa vad ce seara oi avea ca inca sunt in tensiuni cu al meu...inca ne certam...acu nu ma mai lasa el dar imi venea sa-l las eu.... ca prea ma enervase....acu incercam sa ne calmam.

toate burticile

Vis STAI LA PAT CUMINTE ca n-ai voie sa nasti inaintea noastra

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

strumphitza tu ce faci, pe unde umblii?

Mergi la inceput

catank pe tine am uitat sa te azi. ce mai mananci bun, ce mai gatesti bun in casa?

Mergi la inceput