Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna, burtici frumoase!!

ca sa vedeti ca nu v-am uitat, vreau sa ma impart cu voi cu ultimile vesti de la dom´doctor. Citi cm avem nu mi-a zis, cert este ca bebe e mai mare cu o saptamana dupa cit cintareshte. Luni aveam 1100gr si eram vioi si saltaret ca mami uneori tresare de la suturi. In rest toate bune. Am fierul la granita, adica 11,5 si eu nu shtiu ce sa mai mananc ca sa-l mentin macar. Pentru ca am RH negativ, facusem analizele de anticorpi shi mi-au iesit bune.

In rest am si eu o groaza de griji, bebe e bine, stiu pentru ca mi-o confirma doctorul de fiecare data, dar am foarte multe contractii care ma fac sa innebunesc. Aseara de ex. aveam cate una (foarte scurta, de cateva secunde) la 10 minute. Continui sa iau magneziu 4/ zi si incerc sa fiu optimista. Vad ca unele burtici se pling de nopti nedormite si dureri. Am si eu. Ma trezesc uneori in toiul noptii amortita shi cu dureri de coloana. Pe mine m-au cam lasat carceii despre care a-ti vb cateva capitole in urma, dar acum 4-5 saptamani ma apucase unu prin somn, Doamne ce durere!!!

bb_yasmi si pe mine ma apuca uneori dureri ca de ciclu de am senzatia ca nasc. De cele mai multe ori imi vin aceste dureri in urma contractiilor care uneori se fac si simtite, adica dor. Stiu ca tu povesteai ca ai contractii. Ai reuhsit sa scapi cumva de ele?

Va pup pe toate si va felicit intirziat cu sosirea iernii!!! Felicitari (tot intirziate) tuturor Andreilor shi Andreeutelor!!!

Ps: am pus pe contul comun ceva poze cu burtosul de acum. Eu ma uit si nu-mi vine sa cred ce mare e!!! Ah, si doua poze facute azi de pe terasa sa vedeti ce frumusete de iarna a dat peste noi. Va promit sa fiu mai des cu voi!

Dino [gravi ] 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Wow, 1100 gr la 22+ saptamani!!! Ce grasunel simpatic!
Noi am avut, la 21+, 500 gr., si mi s-a zis ca e un pic peste medie...

La mai mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Vroiam sa specific ca o pastila de magneziu din cele 4 pe care le iau zilnic contine 2,5 mmol=60,8mg. Ma gandeam ca poate fi de folos cuiva informatia.

Donna_Ly uitasem sa-mi schimb semnatura...

Dino [gravi ] 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

dinora77 felicitari dar si mie i se pare cai cam mare al meu e pe jumatate decat grasunelul tau oricum felicitari

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

www.mediafax.ro/social/fmi-cere-guvernului-reducerea-concediului-maternal-la-un-an-cu-600-1-000-lei-7771821" target="_blank">Despre CIC.

Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Vroiam sa specific ca o pastila de magneziu din cele 4 pe care le iau zilnic contine 2,5 mmol=60,8mg. Ma gandeam ca poate fi de folos cuiva informatia.

Donna_Ly uitasem sa-mi schimb semnatura...

Dino [gravi ] 27+

Aha... asta era...
Ma pregateam sa te intreb ce vitamine luati voi, de sunteti asa Praslea cei voinici .

A propos, eu nu iau nimic. Dr. mi-a zis ca daca ma hranesc corect, nu am nevoie pana in trimestrul III... Asa ca am grija zilnic sa mananc legume+fructe+lactate+proteine din oua/carne+ceva grasimi, fibre si ceva carbohidrati. Nu sunt prea sigura ca-mi iau suficient fier, calciu, magneziu. Adica eu mananc, dar sper sa se si asimileze suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor am niste nervi de mor ,am vb cu mama si ma facut sa ,ca de ce ma duc des asa la ecograf,ca ea nu intelege dc dr meu ma cheama 1 data pe luna la control,ca are ea o vecina care a nascut si a facut 1 singura ecografie la 7 luni ma certat de ma inebunit ceausista asta de mama

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Laura, spune-i mamei tale ca am si eu o vecina care era sa moara in luna a 6a ca avea sarcina extrauterina - si nu fusese la nici o eco. Pe principiul ca daca se simtea bune, n-avea nevoie. A fost salvata cu greu. Ea da - copilul nu.

Nici eu nu sunt pentru ecografiile "ca moft", doar sa-i vad mutritza (desi de-abia astept, de fiecare data), dar daca te cheama doctorul, te duci, nu comentezi.

Pe de alta parte, am remarcat ca multe persoane - chiar cele mai bine intentionate - o iau personal daca tu faci altceva decat au facut ele. Hai, ca nu-i grav . Gandeste-te, eu as accepta toate cicalelile din lume doar sa am sansa s-o mai am pe mama in viata. Macar cat s-o anunt ca va fi bunica. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Laura calm . Si mie socri imi zic ca de ce ma duc asa des ca sa nu dauneze si le-am zis ca eu am citit si stiu ca nu dauneaza. Eu merg la 2 max 3 sapt asa ca..nu au mai zis nimic

------------------------------------------------------------------------------------------
27 cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Donna da tu cate saptamani ai? Ca nu vad sa ai semnatura

------------------------------------------------------------------------------------------
27 cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput