Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pupam toate burticile.....

Am venit de la spital, analizele au iesit bine, o singura valoare era 127 dar era la 35 de minute dupa o masa , asa ca e ok
Tb sa ma duc din 3 in 3 sapt sa fac profilul asta....Am cazut dintr-una in alta.Mi-a zis ca mi-a iesit hemoglobina mica, nu mi-a spus cat( mai bine, ca-mi crestea glicemia daca stiam...)a zis sa-mi cumpar cea mai mare doza de fier si sa suplimentez si din alimentatie si in functie de cum imi iese poate sa-mi faca si perfuziii
Acum vestile bune:
are 673 g, si e super ok, s-a uitat iar la toate organele...
Doamne ajuta!
plec sa o iau pe Maria de la Scoala

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut, alina.n

anaxena ce mai faci? mie mi-ar conveni 3 ani dar 600 lei nu prea, daca lasau 85%.....

si eu am mancat, mi-am facut niste muschi file prajit putin, un ou fiert si telina si sfecla.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ailed super vesti, papa fier

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki spor la invatat

alina.n da noi nu am avut timp sa uitam de bebici ... ahahahaha

eu cred ca voi iesi la plimbare putin daca se scoala fata

pup feteleeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Buna burticute,

- vorbeati de prenatal..fetele, bagati-va prenatal inainte ca sa va avantajeze la calculul CIC..eu in prenatal am luat mult mai multi banuti..nu stiu exact cum se calculeaza, dar luam aproape de brut..deci conteaza, daca stiam atunci, mi-as fi luat si eu mai mult, dar uite ca nu m-am gandit si am pierdut parca catank intreba de chestia asta..poate ne ajuta donna cu mai multe informatii de cum se calculeaza exact,

In prenatal ai 85% din salariul Brut, se retine doar CAs-ul pe salariul minim (in mod normal netul reprezinta cam 75% din Brut) - deci da, iti intra o suma mai mare in baza de calcul pentru indemnizatia de CIC
=> e avantajos sa iei cat mai mult concediu prenatal.
+ in primele 6 saptamani (sau mai mult, daca e specificat astfel in contractul colectiv la nivel de unitate)angajatorul trebuie sa compenseze din fonduri proprii diferenta pana la 100% din brut ("pe romaneste", 6 saptamani iei in mana salariul de pe cartea de munca)

Exceptii:
- calculul nu se mai aplica daca ai salariul >7200 Ron: baza de calcul pentru maternitate (prenatal/postnatal) e plafonata la 7200 Ron brut (12 salarii minime pe economie), iar indemnizatia de CIC e oricum plafonata la 3400 Ron
- nu se mai aplica daca guvernul decide sa dea la fel la toata lumea - evident...

Sper ca ti-am fost de folos...

Mergi la inceput

miki mai ai mult de invatat? numa' cand te aud...... ma bucur ca vlad este mai bine dar daca zici ca mai are 3 maselute de iesit...o sa mai treci prin asta.

happiness are dreptate miki cu burtica. nu trebuie sa fie mareeee. ea creste , mai stagneaza, apoi iar mai creste....daca bebe este bine aia este tot ce conteaza, nu marimea burticii. cred ca abia astepti sa mergi la eco sa o vezi pe buburuza mica

Mergi la inceput

donna multumim de informatii

ailed super vesti. bine ca este totul bine si mai ales ca bebelina este bine

bb_yasmi pentru contractiile astea este suficient no-spa? ca daca nu sa-ti dea doctorul altceva. eu cand i-am zis ca mi se intareste burtica mi-a dat no-spa cu gynipral de 2 ori pe zi. si a folosit.

Mergi la inceput

miki da nu se impoziteaza prenatalul singura suma care se scade este o contributie de 60ron
eu stiu exact modul de calcul caci atunci cand mi-am luat am calculat si mi-a iesut suma la virgula

Mergi la inceput

alina.n deci mai exact prenatalul o sa fie venitul brutx85% -60 lei cat ai zis tu? asa?

Mergi la inceput

da dar se face cumva un calcul in fct. de nr de zile lucratoare -ca o medie.

Mergi la inceput