Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

MatzaRebela, acu am vazut ca nu ai PM activat. Da mes.pe adresa mea de mail si-ti voi raspunde. Pup.

Cristina G.
15+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Foxy : poate il doare burtica daca screme in somn, are colici ? Din fericire Sofia a avut colici doar dimineata , si atunci urla vreoa 10-15 minute si se potolea; uneori mai avae si dupa-masa pe la 17-18 dar din fericire, noaptea ma lasa sa dorm !

Gogoshica : cum te simti ?

Doarme mandra la ea in patut, sunt curioasa pentru cat timp ca nu prea ii place ... dar ... ieri a cazut din pat cu tot cu plapuma pe care o puneam eu la marginea patului ( noroc cu ea ca a cazut pe moale, mai mult s-a speriat ). Pana acum stateam linistita ca ma anunta intotdeauna cand se trezea, acum de cand stie sa mearga de-a busilea sau sa se ridice in picioare are impresia ca nu mai are nevoie de mine !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

In spiritul sarbatorii de azi va urez si eu O VIATA PLINA DE IUBIRE!!!

He, he ROCSY gata cu boieria, deacuma trebuie sa stai cu ochii pe Sofia ca pe butelie
Si Albert tot pe la varsta Sofiei a cazut din pat, dar din neatentia lui taica-sau, el nu stia ca fiu-sau se rasuceste asa urgent
Noroc ca patul e foarte jos.

FOXY s-ar putea sa fie colici, incearca ceva siropuri de colici, cateodata functioneaza, nu stiu ce aveti voi pe acolo, la noi a functionat Infacol-ul si Protectis.

MATZAREBELA copiii se fac de tineri, nu asteptati, ca nu se stie niciodata viata ce iti rezerva...eu mi-am asteptat jumatatea ca sa fac copilul, daca-l gaseam mai repede, faceam copil si la 20 de ani.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna ziua multumesc de incurajari:) nu e bai facem bebe acum eu am spus k mi doream mai demult dar niciodat anu era momentul potrivit..
gogoshika10 multumesc de recomandare acum am observat k nu e activa pm l-am activat astept un pm cu nr de tel m-ar ajuta teribil:)am sa-i dau un telefon sa vad cand pot stabili o pr0gramare sa discutam detalii.. momentan sunt in faza de cautare dar in maxim 2 saptamani trebuie sa ma decid:)
o zi foarte fericita si plina de iubire:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Heheheeee activitateeee!!! Imi vine sa va pup!
Eu merg la dr Dimassi la Ginemedica daca ca te ajuta cu ceva.
Fetelor sper ca acum nu intrati iar in pauzaaaa.. ca a fost prea lunga, si chiar imediat dupa ce v-am descoperit eu.

Carmen 26+Serban Mihai

Mergi la inceput

Am reactualizat semnatura.. e drept ca numai maine facem 28 dar ce mai conteaza cateva ore .
Fetelor o sa ziceti ca sunt zuza nebuna dar na... am si eu o intrebare.. care ati nascut la maternitate? Cum e? Ce trebuie sa duc de acasa? Pe langa plicul cu bani

Carmen 28+Serban Mihai

Mergi la inceput

Foxi felicitari ptr bebelin!! Sa creasca mare si sanatos!

Carmen 28+Serban Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna seara fetelor..
off nu stiu ce s-a intamplt..de cateva luni nu reusesc s dau de voi !!!!!

ce mult ma bucur ca v-am regasit !!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floretronela

Heheheeee activitateeee!!! Imi vine sa va pup!
Eu merg la dr Dimassi la Ginemedica daca ca te ajuta cu ceva.
Fetelor sper ca acum nu intrati iar in pauzaaaa.. ca a fost prea lunga, si chiar imediat dupa ce v-am descoperit eu.

Carmen 26+Serban Mihai

Pai eu si Diana ne tot chinuiam sa intretinem atmosfera pe aici atmosfera ... tu de ce nu dadeai nici un semn ?

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna seara fetelor..
off nu stiu ce s-a intamplt..de cateva luni nu reusesc s dau de voi !!!!!

ce mult ma bucur ca v-am regasit !!!!!!!

mami fericita de robert... 07 august 2010

Poate ca am schimbat putin titlul capitolului ???

Mergi la inceput