Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)
Raspunsuri - Pagina 10
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floretronela Am reactualizat semnatura.. e drept ca numai maine facem 28 dar ce mai conteaza cateva ore Fetelor o sa ziceti ca sunt zuza nebuna dar na... am si eu o intrebare.. care ati nascut la maternitate? Cum e? Ce trebuie sa duc de acasa? Pe langa plicul cu bani ![]() Carmen 28+Serban Mihai ![]() |
Sorry ... am nascut la Eva !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
MatzaRebela spune:
r_ocsy cume la eva? si cam cat ai platit? m-ar interesa si o clinica privata cum e
merci mult:)
r_ocsy spune:
La Eva a fost ok din punctul meu de vedere, nu am motive sa ma plang. Curat, personal amabil, mancare ok, iti dau ei pampers, servetele umede etc ... tot ce ai nevoie pentru bebe, inclusiv haine, ai nevoie doar de hainitele cu care iesi din clinica. Din cate am auzit, si-au majorat acum taxele , anul trecut era 2000 de lei nasterea pe cale naturala si 2500 cezariana. In rest nu mai platesti nimic nimanui.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
MatzaRebela spune:
r_ocsy merci mult.. nu ar fii asa scump ar fii chiar ok, m-ar bate gandul.. o sa vb si cu sotul si sa vedem cum facem daca mergem impreuna sau ma duc eu (la eco oricum am vb cu el k tre sa se invoiasca sa mearga sa l vada si el pe bebe:)))dar cum am spus sapt viitoare cel tarziu:)
floretronela spune:
Buna fetele!
MatzaRebela vezi ca acum cezariana e 2700 si nasterea naturala e 2200 la Eva. Din pacate ptr mine e un pic cam mult.. si asa avem gaura in buget. Analizele din timpul sarcinii, tratamentul, amenajarile interioare.. m-au ciuruit! Noi sa fim sanatosi. Nu sunt nici prima si nici ultima care naste la maternitate
.
Poate sunt si fete care au nascut acolo sa imi mai stearag si mie cate un rid de pe frunte povestindu-mi cum a fost.
Va pupam pe toate!
Carmen
28+Serban Mihai 
MatzaRebela spune:
nici eu nu am banii acum.. dar sunt abia in 13 saptamani dupa ecografie..deci am timp suficient sa strang si pentru nastere si pentru dupa nastere sa iau lu bebe tot ce trebuie si sa fac si intre timp analizele daca era mai scump tot spre maternitate ma indreptam si eu oricum(dar mi-a spus cnv ca ajungi cam la aceeasi bani cheltuiti(cu ce dai la moasa la doctor la asistente..) si conditiile nu se compara. sa vedem saptamana asta dau o fuga sa-mi fac idee si analizele cat costa sa fiu pregatita pentru saptamana viitoare:)
o seara frumoasa va doresc:)
enik83 spune:
buna seara...
da rocsy.se prea poate din cauza noului nume sa fi trecut cu vederea peste voi..
a-ti mai pus poze pe picasa???
nu am mai intrat de ceva timp..as vrea sa vad cat s-au facut copilasii

r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floretronela Carmen 28+Serban Mihai ![]() |
Nu imi dai DPN sa te trec in listuta, sa stim si noi cand e momentul ?
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
child spune:
Eu am mascut la maternitate, pentru mine si Albert a fost mai bine asa (el a fost mai micut si l-au tinut sub observatie), am stat la rezerva cu plata, ma duceam si alaptam la 3 ore, m-am odihnit cat de cat.
Conditiile au fost foarte bune, cu baie personala, televizor, camera mare, conditii de hotel.
Mancarea...asa si asa, imi aduceau mancare de lauza, carne, eu sunt mai mofturoasa si mai ciuguleam de pe acolo, dar tot mancarea din pachet a fost baza.
Oricum, vreo 2 zile am mancat doar covrigi si iaurt si mere, ca asta aveam voie.
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
floretronela spune:
R_ocsy uite datele mele ptr prima pagina : DN 29.10.1979, UM 3.08.2010, DPN 10.05.2011. Dr Dimassi e cel care are grija de noi.
Diana saru mana ca mi-ai zis si ceva bun despre maternitate.
Carmen
28+Serban Mihai