Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
La multi ani, cu sanatate si veselie! 
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
r_ocsy spune:
Am nevoie de bona pentru Sofia din martie ( ma intorc la scarbici ) ... imi puteti recomanda pe cineva de incredere ? Mersi.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
child spune:
ROCSY si tu te intorci la servici? Si eu 
Sper sa poata mama mea sa ma ajute, ca o sa am putine ore, problema e ca Albert chiar atunci o sa inceapa sa mearga si sa exploreze casa si nu stiu cat poate mama mea sa stea dupa el, ca are o artroza foarte urata, nu prea poate sta in picioare.
Daca aud de cineva te sun.
Pupici Sofiei 
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
Merci Diana !
Tu tot ai noroc cu mama ta ca te va ajuta asa cum poate cu Albert. Socrela scarbela nu vrea sa stea cu ea desi locuim in aceeasi casa, daca iti poti imagina asa ceva. E lung subiectul si nu vreau sa ma mai enervez, doar ca in momente dintr-astea ii simt lipsa mamei mele si regret ca nu stam in acelasi oras !
Va pup si eu
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Neata !
pe toata lumea !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
child spune:
Salutare!
Intr-adevar, subiectul nu este prea animat, din pacate 
Ce se intampla fetelor?
Mai spuneti si voi noutati, informatii...
Haideti, de aia ne-am adunat aici, sa ne impartasim experiente si informatii!
Vad ca mamicile cu copii mai mari nu au mai scris, am fi invatat multe de la ele.
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
offf ... micutul Siluan trece iar printr-o grea incercare, tocmai cand credeam ca e bine :
http://bebesiluan.wordpress.com/2011/01/16/rugati-va-pentru-siluan/
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child Salutare! Intr-adevar, subiectul nu este prea animat, din pacate ![]() Ce se intampla fetelor? Mai spuneti si voi noutati, informatii... Haideti, de aia ne-am adunat aici, sa ne impartasim experiente si informatii! Vad ca mamicile cu copii mai mari nu au mai scris, am fi invatat multe de la ele. Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Cred ca s-au suparat pe noi Diana
. As fi zis ca dupa intalnirea noastra de azi vara o sa fie o discutie continua aici dar vad ca este tocmai invers ! Nu tu Daciana, bia, dany .... au disparut !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."