Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Daca vreti sa ne admirati

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Neata!
Rocsy am avut ce admira! Ana Sofia e o frumusete! Deh a mostenit de la mama! De la tati nu mi se pare ca a luat ceva poate la caracter. Sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa.

Carmen 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Bine v-am regasit fetele. sper ca ati petrecut un Craciun placut cu familiile.
Rocsy-ce scumpa si dulce e Sofia!!Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte (dar nu prea-prea)
Floretronela-bun venit, sarcina usoara si sanatate multa pt amandoi
Eu tot 2in1 sunt. Vad ca-i place la mami in burtica lui biluta
Mai avem 2 zile si gata anul-speram la unul si mai bun pt toti!
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

39 KRISTIAN
AMR 7 pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

An nou fericit !

LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Carmen, Foxy : multumim !

Foxi : iti tinem pumnii in continuare

Craciunul a trecut repede, l-am petrecut in familie.
Revelionul la "hotelul plapumioara" vorba sotului, acasuca in patut ca nu am avut cu cine lasa fata pentru ca scarbela-socrela nu a vrut sa stea cu ea iar mama si-a rupt mana ca a alunecat pe gheata !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI 2011!!!
Sa fie cel mai bun an de pana acum!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Neata !
Ce liniste pe aici ! Unde sunteti fetelor ?
Eu putin cam zombii astazi ca de 2 nopti Sofia doarme foarte rau si se trezeste pe la 1-2 noaptea si nu mai poate adormi si tot marr, marr pana o cuprinde din nou somnul si ciclul se reia din nou. E tare agitata !

Mergi la inceput

Neatza!

ROCSY mai au copii perioade de astea agitate, o sa treaca. Poate o deranjeaza ceva, gingia, burtica...

Eu nu stiu ce sa va mai zic nou, Albert e non-stop in picioare, vrea sa mearga, dar nu singur, asa ca sunt toata ziua dupa el.

O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Neata !

Child : voi ati utilizat premergatorul ??? Intreb si eu asa ca d-ra ma rupe de spate in ultimul timp si de data asta nu de la caratul in brate ci de la dorinta ei de a merge ... daca ar fi dupa ea ar sta non stop in picioare ! Ma plangeam acum cateva luni ca vrea doar in brate , acum vrea sa se plimbe prin casa sustinuta la subsoara de mine si iar nu e bina , ca ma doare spatele de atat aplecat ... pe cuvant ... imi vine sa mor de ras ... nicicum nu e bine

Mergi la inceput

Salutare, salutare!

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Ioan, Ioana, Ion, Ionela si alte derivate ale acestor nume!

Albert este bine acum, azi am fost in vizita la prietena lui , Delia-Ioana, care are 5 luni jumatate , dar...s-a speriat de mama lui , probabil vocea nu i-a placut, nu stim, ca el, de obicei, e foarte sociabil.

Nu sta o clipa locului, ba in 4 labe, mai mult in picioare, tinut de mobila sau de noi, acum am vazut ca vrea sa nu mai fie sustinut, sta cateva secunde singurel in picioare, cred ca in curand o sa paseasca si singur.

Ii plac mingile sub orice forma, de fapt el orice jucarie o rostogoleste spre hol, ca sa aiba motiv sa iasa din camera

Ce sa mai zic, e un scump, suntem topiti dupa el si el ne rasplateste in fiecare clipa cu cate un zambet.

ROCSY eu sunt impotriva premergatorului, stiu ca nici medicii ortopezi nu recomanda, cica ar deforma mersul.
Eu i-am luat antemergator, de fapt o masinuta care are un spatar mai inalt de care se tine Albert si merge. Masinuta asta are si rolul de masuta de activitati, are tot felul de sunete si jucarii. Am luat-o din real la 100 lei, prin noiembrie, poate o mai gasesti, e cu winnie the pooh.

Va pup!

Mergi la inceput