Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)
Raspunsuri - Pagina 2
enik83 spune:
buna seara fete dragi..
a trecut mult timp de cand nu am mai intrat..sper ca sunteti ok..
noi suntem bine..crestem..ieri am facut 4 lunite..
suntem cuminti..frumusei..![]()
cand am intrat am vazut o veste tare buna...bb siluan este bine...
ce mult ma bucur... 

sper sa reusesc sa intru mai mult sa va citesc din urma..
va pupik dulce dulce

r_ocsy spune:
Neata ... ninge linistit
... si in soba arde focul ... parca asa era, nu ? ![]()
Foxi : sunt multe mamici gravidute si mamici prin Brasov dar ne ocolesc
, poate sunt la odiseea sarcinii ! Felicitari mamicii de la odiseea voastra
.
Cand termin albumul pe care il fac d-rei va trimit link , dar merge greu treaba, pitica este acaparatoare !
Astazi incercam dovlecelul , sunt curioasa daca ii place, cartoful la refuzat desi era alaturi de morcov, telina si patrunjel ( combinatie pe placul ei )
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
gogoshika10 spune:
Hello, fetele! Acum simtim si noi iarna cu adevarat. Ningea azi-dimineata in Codlea ca-n povestile cu Mos Craciun.
Sunt si eu o burtica de brasov :).Ce-i drept neconfirmata decat de testul de sarcina, inca. Luni mergem la dna dr. Antonya Livia si poate tot saptamana viitoare mergem si la dl.dr. Podasca. Abia astept sa vad bobuletzul pe ecranul ecografului. Doamne-ajuta sa fie totul bine, ca sunt tare emotionata. Abia astept! Daca e totul bine, suntem cam la sfarsitul saptamanii a 6-a.
Invatati-ma si pe mine ce sa fac sa ma inscriu pe listuta burticilor de Brasov? Sa conversez si eu cu voi si poate sa va cer ceva sfaturi ca vad ca sunteti multe mamici deja.
A pros-pros: As dori pe aceasta cale sa anunt solemn ca ingerash24 este proaspata mamica de Tudor Mihai. O felicit din toata inima si abia astept sa-i vad pe amandoi sanatosi, acasa.
Cristina G.
[gravi6]
gogoshika10 spune:
Uite ca acu' sunt eu cam singurica pe aici...![]()
Asta e. Nu-i nimic poate va gasesc mai tarzior si vorbim.
Cristina G.
6+
gogoshika10 spune:
Vai, chiulitzi cu desavarsire, fetelor...
Daca sunteti bine, sanatoase,...va iert ![]()
Va pup. Acum plecam. Probabil ne vom mai vorbi maine dupa-amiaza...
Cristina G.
6+
enik83 spune:
buna seara fetelor..
noi suntem bine..
de ieri a venit buni sa stea cu baietelul..dar plange si nu ptrea sta cu ea 
sa speram ca se va obijnui..
child spune:
Buna fetelor!
GOGOSHIKA bine ai venit in grupul nostru!
Fetele tehnicute o sa te traca in tabel, cand o sa aiba timp, dupa cum vezi, pe aici suntem mai multe deja cu bebei si ei ne ocupa tot timpul!
Imi amintesc cand eram graviduta, eram pe toate forumurile si cautam informatii, acum nu prea mai am timp, Albert ma tine in priza non-stop!
Sa scrii pe aici datele tale, uita-te pe prima pagina sa vezi cam ce dat ar trebui sa lasi, sa te treaca fetele.
Sa ne tii la curent cu starea ta!
Albert iar a fost bolnav, o noua viroza, adusa de tati, vad ca azi deja e mai bine, dupa o saptamana de tuse si nasuc infundat 
Asta e, mergem mai departe, asa ne facem noi imunitatea 
ROXI sa stii ca dovlecelul e o leguma foarte bine acceptata de bebei, lui Albert ii place, asa cum ii place foarte mult si brocoli.
Pupam frumoasa Sofia!
ENIK, ce a trecut timpul, deja Robert are 4 luni 
Multa sanatate si veselie va dorim!
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
Alina_feier spune:
Buna seara fetelor.
Gogoshika bine ai venit.
Child sanatate multa lui Albert.
Am inceput si noi sa dormim mai bine noaptea, drept urmare si eu sunt mai odihnita asa ca mi-am reluat orele de aerobic(evadez si eu cate o ora de trei ori pe saptamana)si atunci sta tati cu Daria.Pana acum s-a descurcat excelent (am inceput aerobicul de 2 saptamani).....ce mai e un tatic model ma ajuta foarte mult.
r_ocsy spune:
Buna dimineata fetelor !
Foxi : 36 de lei garmastanul ... am dat acum de cutie si stiu ca nu ti-am raspuns
.
Alina : harnicuta nu gluma ... eu imi popun de la ultimul control de 6 saptamani sa fac macar cateva abdomene si sa calaresc steperul de acasa dar lenea si oboseala sunt mari ... inca imi propun ... stiti voi, mai greu e inceputul
. Si cand te gandesti ce constiincioasa eram ina inainte cu sala
.
Gogoshica : bine ai venit ! Daca stii sa te treci in listuta am sa iti dau parola , daca nu , te trec eu
.
Asteptam confirmarea sarcinii
. Vom fi incantate sa schimbam pareri cu tine, sa oferim sfaturi si sa te ajutam cum putem.
Iti multumim ca ne-ai anuntat ca ingerash a nascut, a venit bebe mai repede !
Enik : depinde de copil cred, a mea ma vrea doar pe mine si ma calareste non-stop de nu mai am timp de nimic si toate le fac pe fuga, am ajuns si mancarea sa nu o mai gust, pun condimentele dupa ochi
. Cu nimeni nu vrea sa stea mai mult de o jumatate de ora , se pune pe scandal pane ce apar ... lipicioasa rau. Mai nou, cand o pun in fundulet, sta ce sta si dupa aceea se rastoarna si se tareste inspre mine si intinde manutele ca sa o asez langa mine
. Cand ma voi reintoarce la scarbici in primavara va fi cu plansete multe.
Avem si al doilea incisiv , a iesit fara febra si maraiala, a aparut ca prin minune, nu ne-am mai chinuit ca la primul
.
Dovlecelul a fost un succes ! Dar avem mari probleme cu constipatia de cand ne-am diversificat, se strange saraca si se screme de ii ies ochii din orbite pentru un mot tare si mic cat unghia de la degetul mic al mainii noastre. Ceai nu vrea, apa nici pe atat , nu stiu ce sa mai fac.
Child : voi sunteti mai inaintati decat noi, ati avut probleme cu constipatia ? Daca nu, poate ai vreo idee cum as putea sa o evit ! Precizez ca ii dau si suc de morcov si para care sunt laxative si nu o ajuta la nimic, decat daca opresc diversificarea pentru o zi si papa doar lapte.
Cum se simte Albert ? Sper ca i-a trecut raceala !
pe toate
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Bine ai venit Tudor Mihai !