Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)
Raspunsuri - Pagina 3
child spune:
ROCSY cu constipatia sunt probleme de obicei in primele luni ale diversificarii, la noi au functionat de minune micro-clismele, care nu sunt atat de invazive ca si supozitoarele si nici nu dau dependenta.
Noi le-am folosit de vreo doua ori pana acum.
Vezi ce ar putea sa o constipe, eu am constatat ca pe Albert il constipa ceaiul babycalm, asa ca acum ii dau apa.
Si multa hidratare, apa, ceai, suc, ce vrea sa bea.
Am mai incercat si cu milchzuker de la humana, dar nu am vazut rezultate notabile.
Eu nu i-am dat niciodata suc de morcov, dar ii dau la masa de fructe, para, zilnic.
Si vezi ca si banana, daca e foarte bine coapta, aproape trecuta, ajuta la constipatie. Pe probate!
INGERASH FELICITARI!!!
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
gogoshika10 spune:
Servus, mamici sufletiste.
Multumesc pentru primirea calduroasa.
Pot sa va anunt cu maaare bucurie ca DAAAA, suntem insarcinatzi: azi a fost ultima zi a saptamanii a 6-a!!! E un bobuletz micutz, pe care il iubesc de-mi sare inima din piept.
Luni am fost la eco. Inca nu am putut observa bataile cordului fetal.
Cat despre datele mele: DN: 14.12.1978, UM: 29.10.2010, DPN:10.08.2011
Va doresc sanatate si clipe frumoase tuturor!
Cristina G.
6+
Foxy-le spune:
Bun venit gogoshika10 sanatate multa si-un bebe sanatos si la termen.Ai grija de tine
Rocsy - merci de informatie. De-acum trebuie ca-i cumparat pt ca maine va fi pe drum spre mine(vine mama)
Ce probleme avansate aveti voi,fetelor - eu inca am de trecut ,,hopul''nasterii. Sper sa mearga bine.
Mai fetele, eu nu stiu sigur ce haine sa iau pt scosul din spital. Adica vine asa:pampers, un body(maneca lunga,fara?), apoi o salopeta din aia mai grosuta, combinezon, apoi??? si deasupra overall gros. Normal manusici si caciulita.N-am prea avut de-a face cu bebei si nu stiu. ![]()
No, va pupacesc si o sa intru mai des acum ca v-ati ,,reactivat''.Oricum sunt la noi pe odisee zilnic pt ca au inceput nasterile
(buburuze de ian-feb)
37
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
gogoshika10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Foxy-le Bun venit gogoshika10 sanatate multa si-un bebe sanatos si la termen.Ai grija de tine ![]() Rocsy - merci de informatie. De-acum trebuie ca-i cumparat pt ca maine va fi pe drum spre mine(vine mama) Ce probleme avansate aveti voi,fetelor - eu inca am de trecut ,,hopul''nasterii. Sper sa mearga bine. Mai fetele, eu nu stiu sigur ce haine sa iau pt scosul din spital. Adica vine asa:pampers, un body(maneca lunga,fara?), apoi o salopeta din aia mai grosuta, combinezon, apoi??? si deasupra overall gros. Normal manusici si caciulita.N-am prea avut de-a face cu bebei si nu stiu. No, va pupacesc si o sa intru mai des acum ca v-ati ,,reactivat''.Oricum sunt la noi pe odisee zilnic pt ca au inceput nasterile (buburuze de ian-feb) 37 KRISTIANAMR ? pana la sosirea vikingului ![]() |
Multumesc, Foxy-le! Sa ne dea Dumnezeu tuturor sanatate si rabdare sa trecem prin toate cu bine!
Ce bine ca poate veni mama la tine sa te ajute! Super. Si a mea m-a anuntat ca se muta inapoi in Bv de la tara, atunci cand voi naste, sa stea cu noi sa ne ajute. E minunat sa ai parinti grijulii si saritori.
Cristina G.
6+
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gogoshika10 Servus, mamici sufletiste. ![]() Multumesc pentru primirea calduroasa. Pot sa va anunt cu maaare bucurie ca DAAAA, suntem insarcinatzi: azi a fost ultima zi a saptamanii a 6-a!!! E un bobuletz micutz, pe care il iubesc de-mi sare inima din piept. Luni am fost la eco. Inca nu am putut observa bataile cordului fetal.Cat despre datele mele: DN: 14.12.1978, UM: 29.10.2010, DPN:10.08.2011 Va doresc sanatate si clipe frumoase tuturor! Cristina G. 6+ |
FELICITARI !
Sarcina usoara iti doresc si puiut sanatos si sa stea cuminte la mami in burtica pana la termen
. O sa vezi ce repede trece timpul.R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Foxi-le : iti spun cum o imbrac pe Sofia cand iesim la plimbare. Body cu maneca lunga + ciorapi ( neaparat ciorapei ) + salopeta + caciulita + combinezon cu botosei si manusi sau body + ciorapi + pantaloni + bluzita + caciulita+ manusi + combinezon cu botosei si manusi.
E bine sa aiba un strat subtire de corp ( body si ciorapi ) , un strat pe deasupra ( salopeta sau pantaloni si bluzita dar sa nu fie foarte groase, cat mai comode ) si caciulita si combinezonul pe deasupra +/- fular ... eu fular i-am pus doar acum cand au scazut temperaturile sub 0 grade , in jurul gatului ca era spatiu intre combinezon si gat.
Tin minte cat m-am stresat cand am adus-o pe Sofia acasa ca desi era aproape sfarsit de mai era o vreme mohorata si mai rece, dar a venit sotul cu hainele potrivite si drumul din clinica la masina a fost scurt si nici nu s-a simtit. Oricum , cea mai tare faza a fost ca a doua zi , cand a venit pediatrul acasa m-a trimis afara cu copilul, sa incepem cu 5 minute si apoi sa marim
... iar eu eram asa de stresata sa nu i se intample nimic puiutului ... bine, era aproape vara nu iarna ca si acum ; daca as fi nascut acum , oare cand ma trimitea la plimbare cu d-ra ???
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Child : multumesc de sfaturi. Toate ar fi bune si frumoase daca ar vrea sa bea apa, ceai sau suc ... dar nu serveste mai mult de 30 de ml / zi ceea ce mie una mi se pare cam putin . Azi vara ii placea la nebunie ceaiul acum sa nu il vada, cand vede sticla plange direct, am ajuns sa o pacalesc, ii mai pun ceaiul in canita cu cioc si mai ia cateva guri dar se smechereste pe zi ce trece . Ieri, mi-a plimbat ceaiul prin gura vreun minut, eu chiar am crezut ca la inghitit cand ce vad ... il scuipa
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Foxy-le spune:
multumesc pt idei, rocsy.
Uite, de strampisori chiar uitasem. Mergem luni la o ultima tura de cumparaturi si-i iau, apoi...gata, asteptam.
Tare mi-e ca va trebui sa iau un umidificator. si nu gasesc aici din alea de agatat pe calorifer nici de frica!
Doar din alea SF! O sa iau si din ala pana la urma daca trebuie.
Iuhuuu, azi ajunge si maica-mea cu bunatati de pe acasa!
Afumaturi...
Va pup dragelor, o zi frumoasa sa aveti 
37
KRISTIAN
r_ocsy spune:
Nu imi vine sa cred ca sambata asta este Ajunul Craciunului
! Anul trecut pe vremea asta inca nu stiam daca voi avea fata sau baiat si imi pregateam bagajele pentru o excursie acasa
. Acum am fata mare deja
. Pacat ca sotul lucreaza la stat si Craciunul va insemna pentru el si implicit pentru mine un weekend
... am impresia din cauza asta ca ratez Craciunul
. Nu de alta, dar lunea viitoare el la scarbici iar eu singura acasa ca de obicei ... deci nimic magic !
Foxi : umidificator imi adusese mama de la Kaufland, din acela ce se agata pe calorifer ... daca spuneai mai repede poate avea timp mama ta si cauta . Iti doresc clipe minunate alaturi de mama ta, stiu cat sunt de dulci ca a mea sta doar la 280 km departare dar cand vine la noi parca e sarbatoare
.
Ce pregatiti bun de Craciun ? Eu nu ma voi omora prea tare, un aperitiv , doau si o prajitura ... cu asta mica nici nu am timp mai mult, si astea le voi face pe fuga sau cand e sotul acasa !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
Foxy-le spune:
Sa vedem ce-o mai fi pana de Craciun. Daca nu se intampla nimic, facem ce-i traditional - un bors cu perisoare, sarmale si-o friptura. Cozonacul anul asta va fi un panetonne. Din 2 motive - al meu lucra pana vineri seara si nu-i timp, plus ca eu nu sunt f competitiva(mai tineti minte? cat malul
)
Sa stii ca am gasit ceva umidificator mai ieftin. face acelasi lucru ca si cele scumpe.![]()
cu mama e ok, dar noi suntem mai capoase si ne mai ciocnim
. Eh, dupa ce vine bebe trece.
Va pup, va doresc spor la treburi(nu prea multe ca deh,nu mancam cu 7 guri)
Va trimit niste zapada ca am auzit ca duceti lipsa ![]()

38
KRISTIAN