Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Daca e maine asa frumos ca astazi poate ne intalnim, ce ziceti?
Mie mi-ar conveni pe la Orizont.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Servus!Multumesc mult pentru informatii,fete dragi.
Poate saptamana asta mergem si noi sa ne programam nasterea- am auzit ca urmeaza ca Medlife sa preia Clinica Eva si mi-e teama sa nu sara preturile foarte tare
Asa ca ne-am gandit sa facem acum programarea si sa le cerem detalii despre eventuale scumpiri - sa nu ne trezim ca ne programam pt.2700 si la plecarea din clinica sa trebuiasca sa platim 9000 Doamne-fereste!
Despre plimbarica - eu pot veni doar vinerea dupa-amiaza sau in weekend, pentru ca inca lucrez si locuiesc (deocamdata) in Codlea...
Va pupacim si va dorim o seara frumoasa!

Cristina G.
19+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cristina, acum aflu ca s-ar putea prelua clinica Eva de catre Medlife ... ar fi tare nasol ca au niste preturi exagerate dupa parerea mea ( 7800 cea mai ieftina nastere ), plus ca au o politica pe care nu o inghit , in sensul ca vor sa iti bage pe gat unele manopere ( de exemplu recoltarea celulelor stem cu Stem Sure, iar daca tu vrei cu altii de exemplu CBC mai platesti o taxa de 1200 de lei ). Uite asa voi ajunge eu sa nasc la maternitate pe al doilea copil .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

'neatza!
Poate nu va fi cazul - cine stie?
Daca aflu ceva, va tin la curent.

Cristina G.
19+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Momentan e frumos afara, Diana voi la ce ora iesiti ?

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza:)
R_ocsy tot in parc in fata magnoliei mergi astazi la plimbarica?:) ca eu mi-am facut programul de plimbarica astazi vad k e frumos si azi si chiar ar fii pacat sa ratez si ziua asta, in sfarsit a inceput sa mi se cunoasca si mie mai bn burtica.. daor maine facem 16 saptamani suntem baiat mare(sau fetita k nu a vrut s ane arate)

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianabv spune:

Buna, fetele!

Azi am fost si noi la eco si am aflat ca bebe e ... fetita!! Exact ce ne doream si adevarul e ca puteam baga in foc ca asa va fi... dar tot a fost bine ca ne-a confirmat doc. Plus ca am fost foarte multumiti de cum ne-a tratat doctorul. V-am spus ca l-am schimbat.
In legatura cu plimbarile o sa vreau si eu sa vin, dar mai astept cateva zile, sa intru in concediu, pentru ca eu sunt si mai lenesa de fel... mai ales de cand suntem 2.. .
Pana atunci va pup si va doresc o primavara frumoasa si calduroasa!

Mergi la inceput

cristianabv : felicitari pentru

Noi am fost ieri la o plimbarica scurta , am avut copil marait de somn . Urmeaza cateva zile ploioase, cel putin asa anunta meteorologii, dar urmatoarea intalnire o vom stabili in weekend, sa fie posibil astfel sa veniti si tu si gogoshica .

Irina : esti bine, nu te-ai obosit prea tare ieri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicibrasov spune:

cristianabv , te-am trecut in lista cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

neatza:)
sunt bine, am ajuns ok si repede acasa:) apoi am stat linitita in pat si nu am avut probleme:) poate daca ma si intorceam pe jos era un pic mai rau in schimb a fost ok asa:)vai cand am facut ochi era un soare afara si acum ma uit pe geam si deja vad norii:( ma bucuram si eu k va mai fii o zi cu soare dar m-am inselat lol.Chiar spuneam in gandul meu k m-a mintit vremea de pe net:)))) in weekend nu promit ca pot venii insa vedem:)

Felicitari pentru fetita:) e bine k ti-a aratat mie bebelul nu a vrut sa mi arate:) super comic a fost

pupici

15+ cu

Mergi la inceput