Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Marturii pentru botez? Raspund cu drag, dar rog PM (am pitic atomic).

Mami a lui Cristi

Marturii UNICAT

www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele

www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10

Multumesc pentru felicitari, fete dragi!
Pai despre eva ne intereseaza cam orice: cu cat timp inainte trebuie sa facem programarea pentru nastere si cum, cam cat a costat - se plateste dinainte sau un avans si restul la momentul nasterii, cum se poarta personalul, ce trebuie sa am cu mine cand ma duc, cat timp stai acolo dupa nastere...cam asta ma framanta pe mine zilele acestea.
Va doresc o duminica frumoasa si cel putin la fel de insorita ca sambata aceasta.

Cristina G.
19+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Programarea mi-am facut-o in februarie ( dupa DPN ), deci cu 3 luni inainte; cu cat mai repede , cu atat mai bine ca sunt destul de solicitati. Pretul era 2500 de lei ( cezariana ), acum s-a mai scumpit, intreaba cand mai mergi la clinica de preturile noi; se plateste inainte de plecarea acasa; personalul e super ok, nu e cu mita ca in spital . Am nascut miercuri, sambata am plecat acasa. La mine am avut mai multe perechi de chiloti, o pijama ( dar mi-au dat ei camasa si nu am folosit-o ), tampoane ( au fost extrem de utile; ei iti dau vata dar pe mine ma dispera cum se lipeste de lenjerie si oricum nu strica sa te protejezi in plus ), cosmetice, prosop ( daca vrei, au si ei si il schimba zilnic ), papuci de casa ( tot asa, i-am preferat pe ai mei ), halat (ei nu au si mie nu imi place sa ma plimb prin clinica doar in camasa de noapte ) si cam atat. Florin a adus hainele Sofiei inainte sa plecam si landoul, a facut plata si la revedere !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

am fost eu de curand si stiu preturile noi,, 2200Ron nastere normala, 2700Ron cezariana, si nici pentru consult+ eco nu au preturi mari 100Ron , iar morfofetala e undeva la 350-400Ron(Nu mai tin minte exact pentru ca eram ametita cand m-am uitat pt asta)

Cand am fost in campina la maternitatea de la policlinica erau niste preturi de te luai cu mainile de cap: 1 mil eco trim I 2 mil Eco Trim II
3 mil trim III :)))Iar la gemeni era Dublu se pare ca fiecare isi face preturile cum vrea.. aaaa si nu era inclus consultul:))daca te duceai fara trimitere trebuia sa dai in jur la 30 ron in plus:))

15+ cu

Mergi la inceput

Iesim la o plimbare ?

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Cand si pe unde?Eu nu cunosc brasovul:)

15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

Cand si pe unde?Eu nu cunosc brasovul:)

15+ cu

In ce zona stai ? Eu in steagu.

Mergi la inceput

racadau, nu stiu unde e streagu lol

15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

racadau, nu stiu unde e streagu lol

15+ cu

Pai inseamna ca suntem aproape vecine , ne putem intalni in parcul din fata Magnoliei . Noi iesim la plimbare in jurul orei 12:30-13 . Nu stiu ce program ai tu ! Daca poti ne vedem astazi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

buna fetele.
scuzati ca dau buzna asa la voi. sunt o mamica din Brasov ce a nascut in februarie si am un vaccin Rhesonativ de vanzare (pentru rh-ul negativ).
L-am cumparat inainte de nastere cu gandul ca trebuie sa-l fac dupa, dar bebelina mea are si ea rh negativ asa ca nu-mi mai trebuie.

Daca aveti nevoie de acest vaccin, il vand cu 380 lei, este valabil pana in 2012, este sigilat si tinut la frigider la temperatura optima.
Daca intereseaza pe cineva astept PM.
Pupici.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput