Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Ce mai faceti fetelor ?
Noi ieri am fost in vizita la 2 copii (baieti ) si nu cred ca mai mergem in curand, nu prea s-a aratat fiica-mea interesata de masinute si baieti ... poate si din cauza ca a iesit cam jumulita , unul o tragea de par ( si a suportat ea ce a suportat pana s-a pus pe urlat ) si celalalt ii dadea in cap cu mingea si o strangea de gat . Cam violenti pentru ea saraca, ea finuta si iubitoare din fire a fost putin cam socata .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

ca si o completare la cele de mai sus ... tot masina lui Albert e cea mai tare si ramane in continuare cel mai bun prieten .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Hehe ROCSY te dai bine pe langa mami de Albert ai, ti-ar cam place asa baiat gigea ca ginere, nu?

Si la noi a venit o fetita mai micuta de vreo 7 luni, dar cum il stii, pe el il intereseaza mamicile

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

Hehe ROCSY te dai bine pe langa mami de Albert ai, ti-ar cam place asa baiat gigea ca ginere, nu?

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Pai mai bine ii aleg eu pe cineva cunoscut decat sa imi aduca pe cine stie cine acasa , mai creste si Albert putin si lasa mamicile in favoarea fetelor .

Vroiam sa te intreb, ii faci vaccinul ROR ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

dragut cu copilasii astia-sunt teribili cateodata!
fetele din bv, am si eu o intrebare-stiti cumva o garsoniera de inchiriat? poate si cu ceva mobiluta prin ea? ma intereseaza pt mama mea. A! si daca se poate o chirie rezonabila Ca nu mai stim unde sa cautam...si sora-mea nu are timp. Altcineva nu-i. va multumesc anticipat.
noi crestem,,,vorbim'' si suntem fff dragalas. eu am avut ceva probleme cu laptele(pe fond nervos cred-mama din dotare ma irita cateodata). acum sper ca mi-am revenit pt ca uram sa-i dau LP!!
Va pup si va doresc primavara timpurie si calduroasa!

Mergi la inceput

Foxy : ati incercat sa cautati pe net ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Helo, fetele! buna dimineata. Am fost si noi pe 8 martie la medic si l-am vazut dinnou pe bebe. Ne-a aratat cu mare mandrie ca e baiat - a stat asa cu piciorusele desfacute, sa vada mami bine "martisorul" ca oricum isi facea griji ca s-ar fi putut insela medicul in privinta sexului... Avea 250 grame si aproape 14 cm de la capsor la fundulet. I-am ascultat si inimioara...
asa ca...va rugam sa ne treceti si pe noi cu pe prima pagina. Urmeaza sa nastem la clinica Eva cu dl.dr. Podasca. Rugam fetele care au nascut acolo, sa ne dea cat mai multe detalii. Multumim. Va pupam!

Cristina G.
19+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

uraa! felicitari gogshika pt flacaias, sa fiti sanatosi amandoi!
hehe, imi amintesc de graviditatea mea, de odisee
Rocsy-da, ne uitam si pe net.
A venit primavara si in Brasov? sper ca da.
va doresc o sambata placuta

Mergi la inceput

gogoshica : felicitari ! Are dreptate Foxy,cand ne povestesti de ecografii ne aducem automat aminte de peroada sarcinii, doar ca mie una imi pare asa de departe, am si uitat ca anul trecut pe vremea asta abia ma invarteam prin pat
La Eva a fost super ok, tot acolo as naste is a doua oara. Ce anume te intereseaza ?

Da, Foxy, a venit in sfarsit primavara. Astazi a fost o zi superba, copilul linistit si am profitat de soare, ne-am plimbat mult si bine ... pana m-am plictisit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Multumesc pentru felicitari, fete dragi!
Pai despre eva ne intereseaza cam orice: cu cat timp inainte trebuie sa facem programarea pentru nastere si cum, cam cat a costat - se plateste dinainte sau un avans si restul la momentul nasterii, cum se poarta personalul, ce trebuie sa am cu mine cand ma duc, cat timp stai acolo dupa nastere...cam asta ma framanta pe mine zilele acestea.
Va doresc o duminica frumoasa si cel putin la fel de insorita ca sambata aceasta.

Cristina G.
19+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput