Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)
Raspunsuri - Pagina 14
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Foxy-le da, odiseea ,,buburuze de ian-feb''.mi-ar placea s-o pastrez ca amintire ))) mami fericita de KRISTIAN |
Cand vreau sa salvez ceva, de exemplu pagina asta, dau click pe file si apoi pe save as si il duc intr-un folder al meu de pe PC. Asa procedez eu; s-ar putea sa fie si alte metode dar nu le cunosc. Stiu ca unele fete isi salveaza link-urile la favorite dar nu am incercat niciodata si nu stiu cum.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Ce liniste pe aici ... se vede ca a fost weekend si fiecare cu familia lui
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
floretronela spune:
O primavara frumoasa, plina de voie buna, caldura, zambete si fericire!! Martisorul sa va aduca sanatate si implinire! 

Carmen
30+Serban Mihai 
r_ocsy spune:
1 MARTIE FERICIT .... a venit primavara in calendar , dupa vremea de afara este in continuare iarna
!
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
child spune:
FOXI eu salvez ce ma intereseaza in bookmarks, am acolo o lista luuunga de favorite ![]()
ROCSY cum mai este Sofia?
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
Child : Sofia este bine, ne plictisim in casa in asteptarea primaverii care nu mai soseste odata. Vrem caldura ca sa iesim la plimbare in parc !!!
Ce face Albert ? Maine impliniti primul anisor
... ce repede trece timpul
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
Foxy-le spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor- s-a rezolvat cu salvatul:au facut-o fetle de la odisee care se pricep.
La multi anisori fericiti, Albert!
Sa cresti mare, fericit.
kristian e bine, am fost la control - are 6,900kg si vreo 61 cm.
.
poate incepe sa doarma mai bine de acum. Azi noapte 5,5 ore dintr-un foc. dar , mai vedem. poate a fost doar obosit ieri.
pup fetele, o zi frumoasa va doresc.
child spune:
ROCSY, FOXI multumim, de fapt am avut 2 aniversari ieri, a mea si a inimioarei mele, sambata tinem cheful 
Si eu astept caldura, m-am saturat de frig si vant, ieri chiar daca era soare batea un vant de-ti intra pana-n oase 
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:

Diana 

Imi pare rau ca iti urez abia acum, stiam ca e ziua lui Albert dar nu m-am uitat si la data ta de nastere
. Ce frumos ca sunteti nascuti in aceeasi zi
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )