Mamici&burtici Brasov -asteptam primavara ! (7)
Raspunsuri - Pagina 13
floretronela spune:
Buna dimineata fetelor!
Noi am schimbat semnatura azi!
Rocsy sper ca incepi sa te insanatosesti!
Haideti fetelor la o cafeluta, un pahar cu lapte!
Carmen
29+Serban Mihai 
r_ocsy spune:
Da, eu sunt mai bine, dar din pacate Sofia s-a imbolnavit si ea ... mie mi-a trecut, nu ma mai supara nimic dar pitica mea a facut febra 38,6
. I-am dat nurofen, i-a scazut la 38, acum face nani. Tuseste doar daca vrea sa chiuie sau sa tipe, si dupa stranut. Momentan mi-a zis medicul sa nu ii dau nimic pentru tuse, doar antitermice!
Eu mi-am ratat cafeluta pe ziua de astazi, la cat de maraita a fost d-ra abia am avut timp sa si pap ceva. Am uitat sa va spun ca mi s-a intarcat fata, asta ca o paranteza
.
Noapte buna !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Foxy-le spune:
Salut. ura rocsy pt intarcare-ai fetita mare de acum, sa fie sanatoasa. Incearca impotriva febrei ciorapei cu tarhon murat in otet. sau daca n-ai tarhon, doar cu otet. trage imediat febra si nici nu bagi chimicale in fetita.
fetita frumoasa.
Si noi suntem mai marisori - am dormit mai bine azi noapte - trezit doar la 1.30 si la 4.
pti, sa nu-l deochi.
Ne mai chinuie gazele, dar oricum e light.
Bebele meu are deja aproape 7kg
si 60 cm.
exista un cont de poze si aici? pot primi si eu datele sa pot pune niste poze, va rog? 
Bun venit cristinabv, sarcina usoar in continuare si bb sanatos.
Si eu am avut sarcina usoara si am si nascut usor. sexul l-am aflat la 20 sapt. Oricum eu simtisem de mult ce e , asa ca n-a fost surpriza. tie ce-ti zice instinctul?![]()
mami fericita de KRISTIAN
child spune:
ROCSY imi pare rau ca a luat si Sofia raceala...lasa ca trece...daca va tusi mai tare incearca ceai de ceapa, cica face minuni, dar dat cate putin, cate lingurita la ceva timp.
FOXI felicitari pentru grasunel, ma bucur ca te descurci atat de bine!
Albert face peste o saptamana 1 an, ce baiat mare am 
A fost cel mai frumos an din viata mea.
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
enik83 spune:
buna fetele si de la noi
azi am fost la vaccinul de 6 lunite..
raportam 7 kg si 66 cm...
cristianabv spune:
Foxy-le, multumesc pentru urari! Instinctul imi cam spune de mult ca e fetita, dar mi-e teama ca nu e doar instinctul.. e si dorinta intregii familii. Nume de fete am tot gasit, de baieti nu gaseam nimic potrivit. Am tot incercat sa gasim si de baieti si sa ne obisnuim cu ideea ca poate fi baiat, dar.. cam greu..
r_ocsy spune:
Buna seara ! Felicitari Foxi si enik pentru bebelusii maricei si sanatosi !
Am avut febra toata noaptea dar a scazut cu nurofen, azi dimineata a scazut doar combinat cu supozitorul de paracetamol, in schimb ne-a trecut complet febra, am ramas cu tusea ! Stau si ma intreb acum : a fost febra din cauza virozei sau nu ??? Mie una mi se pare ca atrecut prea repede ... nu vreau sa ma plang , dar la alti copiii tinea episodul de febra vreo 3 zile; acum stau si ma intreb daca raceala a fost cauza febrei sau altceva
... multa mine am si eu
, in loc sa ma bucur imi fac o mie si una de ganduri !!!
Foxy : este un cont comun pe picassa, dar nu mai stiu parola. Problema e ca nu il prea utilizam, eu una sigur nu. Daca vrei iti trimit PN cu linkul Sofiei de pe webshots. Mersi pentru sfaturi, din pacate am citit doar acum si nu le-am pus in aplicare, dar sunt bune pentru o alta data ( de frectie cu otet sau sosetele umezite in otet stiam si eu
, dar parca mi-a fost frica sa incerc ).
Child : nici mie nu imi vine sa cred ca Albert implineste anul ... dar tie ! Se poate da ceai de ceapa la bebelusi ? Ar fi super, desi nu stiu daca l-ar bea !
Si noi ne gasisem nume doar pentru fetita inainte de a stii ce vom avea
, daca ar fi fost baiat nu stiu cul l-ar fi chemat
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Foxy-le spune:
salutare.
rocsy-ma bucur ca frumoasa se simte mai bine
. De ce sa-ti fie frica de otet?
fetele care sunteti pricepute la calculatoare-cum sa fac sa-mi salvez odiseea pe pc? n-am idee.daca v-ati face pomana cu o nestiutoare...
child-nu pot sa-mi asum meritul
, dar multumesc. genetica e de vina!
r_ocsy spune:
Foxy : vrei sa salveti ceva anume ?
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
Foxy-le spune:
da, odiseea ,,buburuze de ian-feb''.mi-ar placea s-o pastrez ca amintire )))