Unde ti-ar placea sa petreci Craciunul ?
Raspunsuri - Pagina 26
Oana-Laura spune:
Ce mult imi place sa visez despre Craciun...
Eu as vrea sa petrec Craciunul la munte. Nu stiu daca va ninge la Galati in zilele acelea insa asta e cea mai mare dorinta a mea. Doar zapada ... si fulgi de zapada si de asta cred ca la munte, zapada e garantata.
In rest, ei da, sunt o consumatoare de cafea (ca 99.9%) din toate femeile normale si apreciez cafeau buna. Ce ma atrage insa la acest aparat care il promovati este ca si copilasii pot fi alintati cu o ceasca buna de cacao ... deci toata familia va fi recompensata.
Craciun Fericit la toti romanii de peste tot.
koko_1 spune:
Mi-as dori sa fiu la parinti, la tara, ca in fiecare an...sa miroase a brad, a sarmalute si fripturica facuta la rola (in soba), sa ascultam colinde langa bradul din hol, sa primim colindatori cu colaci si mere...si cel mai frumos dimineata cand vine tata cu cafelutza calda si ne-o aseaza la capul patului. Ah cat de dor mi-e de toti...dar din pacate anul acesta nu ma pot bucura de toate acestea ...distanta e mare iar sarcina e avansata.
----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 29+ cu
berbecutz spune:
Mi-ar placea sa fiu cu o persoana draga-draga la o pensiune la munte. Si sa fie cald in casuta si miros de cozonaci, scortisoara, portocale si brad. Si sa ninga muuult...
constandin spune:
Acasa cu copii si nepotica, cu daruri pe langa brad si miros de sarmale si prajituri.
simona14 spune:
Nu conteaza unde mergem, important e sa am sotul si micuta mea minune AnaMaria langa mine. In acest an vom fi acasa la noi.
bvalyvi spune:
visez la un Craciun in Paris impreuna cu iubita dar cu aceasta criza probabil doar in luna miere acest vis frumos
paulyn spune:
De Craciun mi-as dori sa merg in Las Vegas sa simt toata agitatia de acolo si sa imi incarc bateriile pentru noul an care bate la usa.Iar cu Micul maestro Picolo sa beau o cafea fina.
u.utzy spune:
Craciunul mereu l-am petrecut in familie pentru ca e cel mai ''calduros''nici daca m-as duce intr-o tara calda nu as simti atata caldura
dorind spune:
Visul meu este sa petrec Craciunul pe un fiord in Norvegia si sa privesc aurora boreala toata noaptea!
bijou3105 spune:
mi-as dorii sa petrec Craciunul la munte, intr-o cabana linistita, impreuna cu sotul meu si bebe Matei (3 luni). Sa vina colindatorii si sa mancam preparate traditionale romanesti.