Unde ti-ar placea sa petreci Craciunul ?
Raspunsuri - Pagina 19
serban_lili spune:
Mi-ar placea foarte mult sa-mi petrec craciunul alaturi de bunicii mei, impreuna cu prietenii din copilarie.
MIHAELA34 spune:
Mi-ar place sa petrec Craciunul undeva la munte.Trebuie sa fie tare frumos,mai ales ca a nins din belsug.Sunt sigura ca si fetitele mele s-ar simti minunat acolo!
ramonel86 spune:
Craciunul il voi petrece ca in fiecare an acasa. deoarece stau la tara, in zona de deal, este superb sa iti petreci Craciunul alaturi de cei dragi, dar dupa-amiaza sa faci un sanius este si mai super!
Asa ca tot la tara este mai bn!
denisse.2005 spune:
Mi-ar placea sa-mi petrec Craciunul intr-un loc exotic cum ar fi o insula tropicala cu sotul si copii
adrianadum spune:
Sarbatorile de iarna reprezinta clipa cand se reuneste toata familia la masa,vin colindatorii...Daca ar ninge,ar fi minunat pentru ca am putea merge cu sania.Pentru cei cuminti vine Mosul cu multe cadouri,asa ca sfatul meu este sa va purtati frumos pentru a primi darurile mult dorite.De Craciun imi doresc sa fiu cu cei dragi!!Sarbatori fericite tuturor si un Craciun minunat!!!
teribilutza spune:
Anul acesta imi voi petrece Craciunul acasa, cu familia mea si cred ca va fi un Craciun perfect, nu-mi doresc sa merg nici unde, acasa e cel mai bine.
rodicamul spune:
mi-ar placea sa petrec craciunul la mamaita mea batrana,in camarutele ei joase cu miros de lemn ars in soba si tuica aromata
nyana spune:
Mie mi-ar placea sa petrec Craciunul undeva in Alpi, impreuna cu persoana iubita, intr'o cabana rustica, inchiriata doar de noi 2. Pe fundal sa fie un semineu in care se aud lemnele arzand, pe jos blana artificiala de urs, si in aer mirosul de ciocolata calda sa imbie toata atmosfera de sarbatori.