Unde ti-ar placea sa petreci Craciunul ?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabtms spune:

Mi-as dori sa-mi petrec Craciunul in Laponia alaturi de toata familia mea.Ar fi minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinavcr1980 spune:

Mi-as dori sa-mi petrec Craciunul impreuna cu cei dragi in Rusia,in Sankt Petersburg,acolo unde totul este minunat,totul este poveste,acolo unde noptile sunt lungi iar totul este magie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby_mimi18 spune:

a-s vrea sa merg la paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariyssa spune:

Ar fi de vis daca as putea petrece Craciunul la castelul Neuschwanstein din Germania. Este unul dintre cele mai frumoase castele din lume, iar iarna, cand totul in jur este acoperit de zapada, parca este un loc din cel mai fabulos desen animat Disney. Este pur si simplu superb. Cum ar fi sa iau cina intr-o sala imensa unde totul este aurit sau dimineata, cand ma scol, sa vad de la fereastra dormitorului o priveliste care iti ia rasuflarea?!...
Vise, da, stiu... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgeta10 spune:

AS vrea sa petrec Craciunul in tara lui Mos Craciun, inconjurata de cadouri si de cei dragi!!Cu multe bucurii si bucate alese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slly spune:

As vrea sa petrec Craciunul pe o plaja nisipoasa, mangaiata de razele soarelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_ni_ta spune:

Craciunul este o sarbatoare sfanta si unica .De aceea imi place sa fiu alaturi de cei dragi,familie si prieteni de suflet.Stransi in jurul bradului sa cantam colinde....sa gustam si sa inchinam preparatele traditionale si apoi sa ne relaxam cu o cafea pregatita de istetul Nescafe Dolce Gusto Piccolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

craciunul il facem intotdeauna acasa, cu noi sau si cu prieteni, nici nu pot visa la altfel de craciun ( deh, crescuta in comunism sau socialism sau ce-a fost in romania inainte de...), daca nu imi miroase a carnati, sarmale si cozonaci, inseamna ca am ratat craciunul dar anul asta , de craciun, ii voi arata lui fie-miu cum poate face bani daca viseaza la o cafea buna!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilya spune:

Daca am familia in jurul meu locul chiar nu conteaza. Deci raspunsul meu este: Anul acesta mi-as petrece Craciunul oriunde alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carminne spune:

Mi-ar placea sa petrec Craciunul in Paris, deoarece inca de la varsta de 6 ani imi doream sa ajung acolo, cu avionul, iar pana in ziua de azi nu am reusit. Astfel, acesta s-ar dovedi a fi un cadou perfect, iar aerul parizian s-ar dovedi a fi magic mai ales in aceasta perioada.

Mergi la inceput