Despre facebook

Despre facebook | Autor: sweetmelon

Link direct la acest mesaj

Hello
Am si eu o curiozitate referitoare la albumele prietenilor care apar in partea dreapta, din cand in cand si care se tot schimba, ca si cum ti s-ar sugera sa te mai uiti prin ele sau asa ceva. Mie imi tot apar albumele unei anume prietene, mult mai des decat albumele celorlalti. Inseamna ca imi vizioneaza pozele mai des, sau eu pe ale ei? Are vreo semnificatie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna!
Si mie imi apar asa. Pot sa-ti spun ce banuiesc, nu sunt sigura. Cred ca apar cele ale cuiva pe care il vizitezi mai des, asa cum apar ca sugestii de prieteni chiar prietenii celui vizitat intr-un anumit moment.

Mergi la inceput

Si am si eu o intrebare: cum pot vedea cine mi-a vizitat profilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Facebook nu are optiunea de a vedea cine a vizualizat profilul.
Bantuie niste aplicatii facute de altii dar sunt scam nu fac altceva decat sa-ti vada profilul ca oricine altcineva pe care l-ai adaugat in lista si care vede ce postezi, poze, comments, etc chestii pe care le ajustezi din privacy controls.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Multumesc pt. raspuns. Am banuit ca nu are optiunea, am tot cautat si nu am gasit nimic, am intalnit si o aplicatie-"minune" care te ajuta sa vezi, dar mi-am dat seama repede ca e tzeapa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

multumesc pt raspunsuri.Mie imi apare acolo cineva pe care culmea nu o prea vizitez, cred ca e vb probabil de pers care iti viziteaza tie profilul des.

Mergi la inceput