Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Dana15 spune:
stai! facet-mi si mie loc, ce naiba! macar sa ating sieu burtica aceea frumoasa
Iulika
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
monica_dicut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
eu nu m-am gandit la nimic ei au spus ca daca ramane asa cum e nu prea am sanse ca este in drum si cå pot fi complicatii.Ei nu vor så riste si nici eu de altfel pt ca nu e chiar de glumit.Asa ca eu am zis fie ce o fi numai så fie bine.Am nascut natural, fac si cezariana nu imi e frica.Dar de ce spuneam ca vreau naturala pt ca stiu cat de usor a fost dupå totul.Acum fetelor cu cezariana så nu va supårati pe mine dar eu nu as alege in veci så fac cezariana daca nu as fi nevoita.Incå o data nu va supårati da?? |
MA bucur mult ca e totul oki. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat si sa nasti asa cum iti doresti.
Eu n-am cum sa ma supar pe treaba cu ceazariana pt ca eu mi-am dorit si am sperat pana in ultima clipa ca il voi naste natural pe Dragos. Sustin nasterea naturala cu toata puterea mea. Ca om care a trecut prin ambele feluri de nastere tot zic ca "naturala" e mai frumoasa, mai usoara, mai intensa, mai buna din toate punctele de vedere.
Din pacate sunt tare trista ca nu reusesc sa o conving pe fina mea sa nasca natural. Este tare tare fricoasa si vrea musai cezariana. Acum ii multumeste lui DD ca la 32 de saptamani e pelvina fata si se cere cezariana
In fine, te pup cu drag mami scump si iti doresc sa fie asa cum vrei tu.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Dar vezi ca daca nu are febra, poate e doar putin iritata de la plans/urlat ceva. In general din cate stiu, rosu in gat cam vine cu febra. Da poate iar vorbesc prostii Diamar, sosul era simplu: 2 orsii, un ardei rosu (capia), usturoi, cateva rosii uscate sau uscate in ulei, busuioc si coriandru . Zup zup totul la robot si gata in cateva secunde Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Asta e si ideea, ca nu are febra, nu are nimic, dar gatul e clar putin iritat, ca o deranjeaza si tuseste din cand in cand, mai ales dc respira nitel pe gura. Nu e cazul de medicamente, eu asa sunt tot timpul, dar la mine se rezolva repede cu miere si propolis, dar la ea chiar nu stiam ce sa ii dau in afara de miere.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Eu am ajuns acum si sunt . Daniella mea nu e asa manechina dupå credeam eu, la cele 2 kile luate de mine pana acum( na zic si eu acum pt ca la Bruce la 26 de såpt aveam luate 8 kile).Ea chiar este putin peste grafic, nu e grasanca dar nici slåbånoaga.Ce e drept are niste picioare..Cantareste 1025 gr scumpa mea.totul e oki.Fibromul se pare ca bate in retragere de frica mea cred sau cred ca acum Daniella face legea acolo. In restul totul e bine fetelor eu sunt tare bucuroasa ca totul e bine si ca mai ales ca parca mi se da o sansa la o nastere naturalå. Va pup!! Aa si in legatura cu ce spunea Uka despre casele de plata pt gravidute din suedia..Aici nu exista asa ceva.Aici se bazeaza pe buna intelegere si respect.Ce e drept totul e sub un sistem bine pus la punct cu nr de ordine si fara zarva prea mare mai peste tot.LA ikea nu este dar nu imi aduc aminte de vreun incident din acesta urat. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita Vine,vine Mos Craciun!! |
Yuuuuupiiiii...bravo Daniella!!!!!!
monica_dicut spune:
Danuta, te pup draga mea. VEzi tu, aici e problema la noi ca nu avem ceva palpabil, ceva ce se cere in afara. Eu am facut limbi straine iar sotz Energetica. MArog sa zicem ca el si-ar gasi in domeniu ca treaba cu eolienele si energie alternativa e in plin boom pe afara, dar eu... (el a fost plecat 3 luni in Islanda sa echipeze o centrala electrica, avea contract pe 1 an cu posibilitate de prelungire nedeterminata dar nu a rezistat fara mine...)
Marog, ar trebui sa nu mai spun nimic pentru ca eu trebuia sa fiu in GErmania de dinainte de revolutie. Dar din cauza mea nu au plecat ai mei ca am facut o criza urata (copil destul de mic fiind). Ideea e ca mama mea e de origine germana si depusese acte, primise raspuns tot. Trebuia doar sa ne suim in tren si in GErmanica. Si acum imi scaote ochii (si bine-mi face) ca din cauza mea abia traieste de la o luna la alta dintr-o amarata de pensie
Of, cred ca mai bine n-as mai scrie cateva zile pe forum, poate-mi trece starea sa nu va stric si voua cheful. Mai ales ca asta-i un subiect vesel.
Hai va pup
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Alex, atat timp cat nu are nicio febra, niciun simptom aiurea...de ce ar trebui sa-i dai ceva?? Eu mai macerez lamaie cu miere de albine pentru imunizare de iarna... Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri „ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler) |
Pai nu ii dau nimic, ma gandeam, asa cum ziceam la ceva miere, lamaie, dar nu vrea sub nici o forma....la chestii din astea babesti ma refeream. Am si eu o frica, sa nu se agraveze, ca da iar in vomitat si nu vreau, nu mai pot...de aia ziceam, sa ii dau ceva natural poate scapam si nu e cazul de nimic altceva.
alex25 spune:
citat din mesajul lui Iulika29
eu nu m-am gandit la nimic ei au spus ca daca ramane asa cum e nu prea am sanse ca este in drum si cå pot fi complicatii.Ei nu vor så riste si nici eu de altfel pt ca nu e chiar de glumit.Asa ca eu am zis fie ce o fi numai så fie bine.Am nascut natural, fac si cezariana nu imi e frica.Dar de ce spuneam ca vreau naturala pt ca stiu cat de usor a fost dupå totul.Acum fetelor cu cezariana så nu va supårati pe mine dar eu nu as alege in veci så fac cezariana daca nu as fi nevoita.Incå o data nu va supårati da?? Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita Vine,vine Mos Craciun!! |
Cum sa ne suparam, si de ce?? Eu am ales de buna voie cezariana, a fost alegerea mea si nu o regret in nici o clipa. Dar, eu ma bucur din suflet cand aud de nasteri naturale care au decursc ok si de refacerea de dupa. As fi vrut sa am si eu curajul, dar nu l-am avut si nici acum nu l-as avea. Eu ma rog sa nasti usor si sa fie totul ok, indiferent de metoda.
Dana15 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Danuta, te pup draga mea. VEzi tu, aici e problema la noi ca nu avem ceva palpabil, ceva ce se cere in afara. Eu am facut limbi straine iar sotz Energetica. MArog sa zicem ca el si-ar gasi in domeniu ca treaba cu eolienele si energie alternativa e in plin boom pe afara, dar eu... (el a fost plecat 3 luni in Islanda sa echipeze o centrala electrica, avea contract pe 1 an cu posibilitate de prelungire nedeterminata dar nu a rezistat fara mine...) Marog, ar trebui sa nu mai spun nimic pentru ca eu trebuia sa fiu in GErmania de dinainte de revolutie. Dar din cauza mea nu au plecat ai mei ca am facut o criza urata (copil destul de mic fiind). Ideea e ca mama mea e de origine germana si depusese acte, primise raspuns tot. Trebuia doar sa ne suim in tren si in GErmanica. Si acum imi scaote ochii (si bine-mi face) ca din cauza mea abia traieste de la o luna la alta dintr-o amarata de pensie Of, cred ca mai bine n-as mai scrie cateva zile pe forum, poate-mi trece starea sa nu va stric si voua cheful. Mai ales ca asta-i un subiect vesel. Hai va pup Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
haidi ma Monic! convinge-l pe barbat sa-si mai trimita cv-uri! si clar! plecati impreuna! daca-i greu, macar sunteti impreuna! parerea mea este ca faza aceea cu "pleaca tu inainte, cauti chirie, aranjezi cuibusorul"...nu tine! le este greu si lor, barbatilor, mai ales daca ei sunt cei ce se lasa greu convinsi...asa, cu tine alaturi, are mai multa putere.
si tu cu limbi straine crezi ca nu gasesti ceva de lucru? hmm, ma indoiesc! si daca nu gasesti tu...tot e ceva daca lucreza sotul...tu stai cu copilul, faci un curs, ceva, te reorientezi profesional...lucri la un supermarket seara/in we, strangi bani de curs...totul este greu la inceput, dar te intareste greul asta...
Dana15 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Danuta, te pup draga mea. VEzi tu, aici e problema la noi ca nu avem ceva palpabil, ceva ce se cere in afara. Eu am facut limbi straine iar sotz Energetica. MArog sa zicem ca el si-ar gasi in domeniu ca treaba cu eolienele si energie alternativa e in plin boom pe afara, dar eu... (el a fost plecat 3 luni in Islanda sa echipeze o centrala electrica, avea contract pe 1 an cu posibilitate de prelungire nedeterminata dar nu a rezistat fara mine...) Marog, ar trebui sa nu mai spun nimic pentru ca eu trebuia sa fiu in GErmania de dinainte de revolutie. Dar din cauza mea nu au plecat ai mei ca am facut o criza urata (copil destul de mic fiind). Ideea e ca mama mea e de origine germana si depusese acte, primise raspuns tot. Trebuia doar sa ne suim in tren si in GErmanica. Si acum imi scaote ochii (si bine-mi face) ca din cauza mea abia traieste de la o luna la alta dintr-o amarata de pensie Of, cred ca mai bine n-as mai scrie cateva zile pe forum, poate-mi trece starea sa nu va stric si voua cheful. Mai ales ca asta-i un subiect vesel. Hai va pup Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
aoleo! asta ma termina!
Monica, totul impreuna, draga mea!
Dana15 spune:
Alex, scuza-ma draga mea...hai ca m-a luat valul..
da' nu o fi ceva siropel la Plafar? pentru gatut? cu muguri de pin..parca astia erau buni pentru gatut; sigur daca intrebi te indruma vanzatoarea...si si la unele farmacii mai sunt produse din acestea naturiste.