Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulik te pup mami! ma bucur ca totul este ok cu Daniella...nu-ti face griji cu greutatea, am eu asa, un feeling ca nu sta domnisoara pana la 40 de sapt in burtica;

da' de ce te-ai gandit ca nu ai putea naste natural? din cauza fibromului?

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetele, in afara de miere (pe care nu vrea sa o inghita sub nici o forma) stiti vreun leac pentru rosu in ga (nu are febra, nu are muci, doar este putin rosie in gat)?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex, atat timp cat nu are nicio febra, niciun simptom aiurea...de ce ar trebui sa-i dai ceva??
Eu mai macerez lamaie cu miere de albine pentru imunizare de iarna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

va mai stresez si eu cu un vot? pleease! ca am schimbat poza, nu le-a convenit moderatorilor! prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/ cu w w w de rigoare!

cat despre emigrat, eu nu mai zic nimic, cu sotz marinar, eu unde sa ma stabilesc ; poate peste cativa ani, cand acumulam ceva "experienta" in finante proprii si el se retrage .... dar mai e atat de mult pana departe!!!!

va pup!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Da' ce-avea poza aia bengoasa cu geaca de motor si cu zambet jmecheresc???
Ma rog...eu l-am votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

va mai stresez si eu cu un vot? pleease! ca am schimbat poza, nu le-a convenit moderatorilor! prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/ cu w w w de rigoare!

cat despre emigrat, eu nu mai zic nimic, cu sotz marinar, eu unde sa ma stabilesc ; poate peste cativa ani, cand acumulam ceva "experienta" in finante proprii si el se retrage .... dar mai e atat de mult pana departe!!!!

va pup!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Da' ce-avea poza aia bengoasa cu geaca de motor si cu zambet jmecheresc???
Ma rog...eu l-am votat!

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

„ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler)

cica trebuia una cu jucaria lui preferata! asta e! ma conformez!

merci de vot!

ANDREI

Mergi la inceput

Irina, votul no 9 este de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Iulik te pup mami! ma bucur ca totul este ok cu Daniella...nu-ti face griji cu greutatea, am eu asa, un feeling ca nu sta domnisoara pana la 40 de sapt in burtica;

da' de ce te-ai gandit ca nu ai putea naste natural? din cauza fibromului?

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

eu nu m-am gandit la nimic ei au spus ca daca ramane asa cum e nu prea am sanse ca este in drum si cå pot fi complicatii.Ei nu vor så riste si nici eu de altfel pt ca nu e chiar de glumit.Asa ca eu am zis fie ce o fi numai så fie bine.Am nascut natural, fac si cezariana nu imi e frica.Dar de ce spuneam ca vreau naturala pt ca stiu cat de usor a fost dupå totul.Acum fetelor cu cezariana så nu va supårati pe mine dar eu nu as alege in veci så fac cezariana daca nu as fi nevoita.Incå o data nu va supårati da??

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Irina, votul no 9 este de la noi!

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

merci te pup!

si o sa va bantui pana pe 20 decembrie cu link-ul asta, asa ca va rog eu mult nu va suparati pe mine!

ANDREI

Mergi la inceput

Danuto in sfarsit reusesc si eu sa te in direct!!! Nu stiu de ce imi da o stare de bine!!
Cat despre plecat..Doamneeeee, cat de mult va admir! Noua ne-a lipsit dramul ala de nebunie. Eu l-am avut...dar am o soatza...sa-mi traiasca. 1000 de ani o sa traiasca linistiiiiiit, fara batai de cap, acolo unde stie el ca e caldut, fara sa se agite prea tare sa nu carecumva sa i se clatine ceva

iuliko iuhuuuu, deci Daniella e in grafic! Si fibromul sta se se duca. Iuhuuuuuu!!!
Si...ce ciudat suna faza cu nasterea naturala . Adica eu sunt atat de intoxicata cu cezarienele incat mi-e greu sa accept ca mai exista mamici care vor sa nasca natural
Hai te
Fetelor, veniti si ma ajutati sa o cuprindem corespunzator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Danuto in sfarsit reusesc si eu sa te in direct!!! Nu stiu de ce imi da o stare de bine!!
Cat despre plecat..Doamneeeee, cat de mult va admir! Noua ne-a lipsit dramul ala de nebunie. Eu l-am avut...dar am o soatza...sa-mi traiasca. 1000 de ani o sa traiasca linistiiiiiit, fara batai de cap, acolo unde stie el ca e caldut, fara sa se agite prea tare sa nu carecumva sa i se clatine ceva

iuliko iuhuuuu, deci Daniella e in grafic! Si fibromul sta se se duca. Iuhuuuuuu!!!
Si...ce ciudat suna faza cu nasterea naturala . Adica eu sunt atat de intoxicata cu cezarienele incat mi-e greu sa accept ca mai exista mamici care vor sa nasca natural
Hai te
Fetelor, veniti si ma ajutati sa o cuprindem corespunzator

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

„ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler)

da, da aici sunt, dar eu zic ca inca o cuprindem individual , la cele 2 kg acumulate, din care 1 e Daniella, care mai e si sanatoasa tun, si in grafic!!!! ah, ce ma bucur pentru voi! pupam fetele suedeze!!!

ANDREI

Mergi la inceput

Lili ce iti este si cu barbatii astia! eu 2 ani de zile m-am rugat de grig...vroiam sa fi plecat inca din primul an de rezidentiat (acum si el spune ca "ce bine ar fi fost!"...mda), dar lui ii era caldut la serviciul lui, salariu bunicel fata de restul rezidentilor si plus cei 5 ani de rezidentiat i se pareau atttaaat de mult...parca nu s-ar fi terminat in veci...ei, prin anul 3 si-a dat seama ca dupa rezi slabe sanse de vreun post..ti-am mai spus eu astea...

bineinteles ca acum eu sunt cea care plang dupa casa (cred ca-i de la lipsa de socializare) si el este cel care spune "lasa! ai sa vezi ce-ti va place dupa ce incepi sa lucrezi"...el n-ar mai pleca.

Mergi la inceput