Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Noi suntem intr-o perioada de agitatie maxima.Ii dau 2 canini, cel putin asa vad eu dar cine stie.De vreo 2 såpt doarme prost noaptea se trezeste des si maraie, plange.Daca nu e de la dinti e infundat si tuseste si tot asa.
Nu stiu daca ati påtit si voi sau suntem noi mai speciali dar de ceva timp dupå somnul de amiaza se trezeste in niste urlete infernale.Uneori imi e frica så il pun la nani pt ca stiu ce urmeaza( nu a fost nici o exceptie in ultimele zile).Si il tine asa så zic intre 10-30 min, nimic nu il incanta.Incerc orice, gel de dinti,il mangai, ii vb calm il iau in brate, il plimb; daca vede ceva interesant se opreste pt cateva secunde apoi iar urlå.

Apoi dupå aceste minute infernale gata..II trece.Papå bine si devine energic de nu il prinzi prin caså.Bine mai sunt måråielile alea ca nu ii convine ceva sau il mai deranjeaza dintisorii dar nu in halul ala.

Zilele astea iar au avut discoteca la gradi.CAnd m-am dus så il iau erau toti copilasii in jurul unui casetofon si care mai de care, dansau ,bateau din palme,era o veselie molipsitoare.Au niste cantece de copii tare faine si asa un ritm de imi venea så ma båtzåi si eu.Bruce al meu a invatat så bata din palme cu zgomot si asta face de cateva zile prin casa..Si cand se trezeste dimineata asa ne cheama, batand din palme.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si de la noi!
Alex sa va fie de bine tunsoarea, fetita este superba
Mamideandrei am votat si noi vad ca vestitul avion disney face furori in multe case.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Iulika ma bucur ca este vesel si binedispus la gradinita. Cat priveste urletele sunt puseele de durere care termina gingia, asa o sa tina pana la eruptie. Putin panadol poate il ajuta.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Iulika ma bucur ca este vesel si binedispus la gradinita. Cat priveste urletele sunt puseele de durere care termina gingia, asa o sa tina pana la eruptie. Putin panadol poate il ajuta.
Alex (05.09.2009)

Da e foarte ciudat ca le are la aceeasi orå pt ca el are program de somn bine stabilit de el , bineinteles.Imi aduce aminte de colici...cum ma pregateam in fiecare seara de tura de plansete si tanguieli , fårå så pot face ceva.

Ce mai face Alex??

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fete dragi!

Noi am avut azi o zi superba...am intilnit o mamica speciala si un baiat frumos, dulce si cuminte cuminte! E vorba de Raluk & Alex.

Pozele sunt la Raluk pe aparat...eu am ajuns cu al meu fara acumulator...

Impresii mai pe seara dupa ce culc o mamarutza maraita rau...

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Cine ghiceste unde sunt???
Nu am baterie, nu mai pun emoticoane, imaginati-va multa distractie, muzica live, zgomot si rasete!! Sunt la beraria nemteasca, unde canta live un super band, nu mi vine sa cred!! Copila e la mama, eu m-am aranjat, machiat, dat cu spuma de par & rimel de gene ( uitasem cum e!!!) ma simt asa de bine!! Incredibil!
Azi am dormit toata ziua, am lenevit mai precis :)
E cam bine :D
Va pup! Si va astept pe aici, ospatarii sunt haiosi, imbracati nemteste :))
Zici ca/s iesita din pestera, cred ca ma holbez la lume deja :))

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Noi suntem intr-o perioada de agitatie maxima.Ii dau 2 canini, cel putin asa vad eu dar cine stie.De vreo 2 såpt doarme prost noaptea se trezeste des si maraie, plange.Daca nu e de la dinti e infundat si tuseste si tot asa.
Nu stiu daca ati påtit si voi sau suntem noi mai speciali dar de ceva timp dupå somnul de amiaza se trezeste in niste urlete infernale.Uneori imi e frica så il pun la nani pt ca stiu ce urmeaza( nu a fost nici o exceptie in ultimele zile).Si il tine asa så zic intre 10-30 min, nimic nu il incanta.Incerc orice, gel de dinti,il mangai, ii vb calm il iau in brate, il plimb; daca vede ceva interesant se opreste pt cateva secunde apoi iar urlå.

Apoi dupå aceste minute infernale gata..II trece.Papå bine si devine energic de nu il prinzi prin caså.Bine mai sunt måråielile alea ca nu ii convine ceva sau il mai deranjeaza dintisorii dar nu in halul ala.

Zilele astea iar au avut discoteca la gradi.CAnd m-am dus så il iau erau toti copilasii in jurul unui casetofon si care mai de care, dansau ,bateau din palme,era o veselie molipsitoare.Au niste cantece de copii tare faine si asa un ritm de imi venea så ma båtzåi si eu.Bruce al meu a invatat så bata din palme cu zgomot si asta face de cateva zile prin casa..Si cand se trezeste dimineata asa ne cheama, batand din palme.

Vine,vine Mos Craciun!!

nu stiu ce sa-ti spun legat de somn, si Andrei avea momente in noapte cand se trezea tipand, dar zic ca de cand mergem la biserica in fiecare duminica si-l impartasesc, au disparut; eu zic ca ei se sperie foarte des si din nimicuri si viseaza urat noaptea; posibil sa fie si dintii... la noi funcioneaza siropul Alinan baby, e din tei si musetel, stiu ca Raluk o sa-mi spuna ca are zahar , dar la nevoie ii dau 4 ml si isi face efectul; eu una sunt multumita!
cat despre discoteca, stiti ca va spuneam ca eu ii pun muzica lu Andrei de pe youtube, sunt atatea melodii frumoase de copii si el sta cumintel in scaun si ascula si bate din palme si rade; asa il tin ocupat cat vreau

vik, sa va fie de bine intalnirea! cand ai timp, poate vedem si noi pozici!

va pup!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Cine ghiceste unde sunt???
Nu am baterie, nu mai pun emoticoane, imaginati-va multa distractie, muzica live, zgomot si rasete!! Sunt la beraria nemteasca, unde canta live un super band, nu mi vine sa cred!! Copila e la mama, eu m-am aranjat, machiat, dat cu spuma de par & rimel de gene ( uitasem cum e!!!) ma simt asa de bine!! Incredibil!
Azi am dormit toata ziua, am lenevit mai precis :)
E cam bine :D
Va pup! Si va astept pe aici, ospatarii sunt haiosi, imbracati nemteste :))
Zici ca/s iesita din pestera, cred ca ma holbez la lume deja :))

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

vreau si euuuuuuuuuuuuuuu!
bravo tie ca ai iesit sa te distrezi! petrecere frumoasa!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Salutare, salutare!!

Asta cu scarpinatul nu stiu cum sa o rezolv. Dar dupa ce o imbrac o scot in fata usii

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

„ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler)

cea mai tare e fata ta. eu spun sa-ti iei o nuia si sa i-o bagi pe la gat s-o scarpini. e mai eficient si ajunge peste tot.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Heheeeee am sosit acasa!

Cecilia e frumoasa, nu are deloc riduri (cred ca ar trebui sa beau mai multa apa sau s-o intreb ce creme foloseste), e foarte simpatica!
Isabela e foarte frumoasa, foarte bine dezvoltata (e prima data cand al meu imi pare micut ), foarte vorbareata, vorbeste mult pe limba ei, rade, gesticuleaza, e foarte expresiva si simpatica, intelege multe, stie sa arate ca are un an, stie sa arate ca nu e buni nicaieri , e tare tare simpatica.

Al meu m-a facut putin de rusine ca a fost rusinos (se vede ca e de pe paduri), a fugit de Isabela in brate la mami. Pozele nu au iesit foarte bine pentru ca de cate ori faceam focus pe un copil, ori se misca putin (si iesea in ceata) ori se misca mult (si tot iesea din cadru). Ma scuzati ca sunt asa multe, am fost si pe la bunici dupa. Desi bunicii spusesera joi ca nu vor fi in Cluj. L-am intrebat atunci pe Relu daca mai vrea sa mergem la Cluj si a zis ca daca are Alex intalnire mergem . Pana la urma, dupa o ora de asteptare, au venit si bunicii de la tara.
voi
Meli sper ca data viitoare sa vii si tu! Kiki si tu!

Aaaa, sa nu uit pozele

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput