Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna gagici
acum am intrat pe usa..am bantuit toata ziuape frigul asta..brrr..numai sa nu ma ia raceala...am intrat sa vad ce faceti..ma bucur ca toata lumea e bine..fug la dush si in pat ca am niste picioare cam umflate
[red]ioanala multi ani fericiti alaturi de cei dragi[/red]

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am venit si noi..dar nu avem vesti bune,doar mai rele din pacate
bebe a ramas in urma cu 3 sapt din ce zice iosup..placenta e grad 3 spre 4..deci e f batrana..probabil de cauza asta nu se mai hraneste bine . el nu era panicat, a zis ca e normal daca sunt mai mica sa fie si copilul mai mic..dar totusi 3 sapt e diferenta mare
la iesire..am alunecat pe scari din cauza poleiului..am cazut vreo 7-8 trepte...sotul a incercat sa ma prinda si a cazut si el..si-a luxat mana
am facut un drum la spital..ne-a consultat, bebe e bine..dar a zis ca sa observ semnele pana maine seara..daca nu patesc nimic e ok pe urma.
raze nu au putut sa imi faca..m-am lovit rau la coloana si la umarul drept..am dureri urate

cam asta e..am sperat ca dr meu sa se insele..l-am acuzat degeaba si tot acolo am ajuns.
m-a ajutat patricia si a sunat o prietena care a avut aceleasi prob..si pana la urma a fost bine..m-am mai linistit..dar sunt terminata
nu imi aduc aminte sa fi fost vreodata asa
ma gandesc si la cazatura..cum l-a afectat,ce s-a intamplat

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo .................m ai lasat masca
off

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor ne-am trezit si noi,cam liniste pe aici
bebelu tranzmiti in direct ptr tunde??misto

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simo nu stiu ce sa mai zic...stiu ca e greu, te rog, incearca sa te linistesti un pic. Eu am vazut la mine, cum is suparata si agitata..cum se intoarce si se foieste de zici ca iese pe und eo apuca! Pupici si o imbratisare calda! Imi pare asa rau de vestile astea!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Shines offffff o sa fie bine nu te stresa

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Simo, deci acum urmeaza sa mergi la doctorul tau? Cand o sa fie asta?
Eu cred ca bb nu a patit nimic, doar s-a zdruncinat fiindca ai cazut pe spate. Incearca sa te dai cu ceva crema sa nu te doara asa de tare. Urmareste miscarile lui bb dar nu panicata ca sa se sperie mititelul.

Din ce stiu de la voi doctorul la cere ai mers azi e profesionist, zic sa te increzi in parerea lui, - spui ca nu a parut panicat. El a recomandat cezariana cat de curand? ti-a dat vre-un sfat?

Pune gheata la umar ca sa nu se umfle, la spate nu cred ca e bine sa pui gheata.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Simo uf, imi pare rau de vestile mai putin bune.
Cat despre cazatura, din ce inteleg, mai mult te-ai lovit tu la coloana si mana, bb e in burtica, in lichid si asta e ca un scut, nu stiu cum sa explic. Bine ca nu ai cazut pe burta.

Am cazut si eu acum 2 sapt., mergeam chiar la spital la control. Am aterizat cu toata greutatea pe genunchiul stang si pe laba piciorului drept, indoita cumva. Asta a durut ingrozitor, s-au spart vase de sange si ceva muschi strivit, mergeam ca un pinguin handicapat. Mi-au zis ca-i safe sa folosesc voltaren gel, pt. durere, local. Dar nimic inghitit, in afara de paracetaamol.

Sper sa nu ai dureri si bb s fie bine.

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Simo imi pare rau pt ce ai patit, acum incearca sa te linistesti in patut, trebuie sa fie bine, da?
sa treaca,

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Simo,

Doamne, cat ghinion poti sa ai! Sa cazi acu! Bine ca bebe e bine macar...de la cazatura. Nici nu stiu ce sa spun...Te imbratisez tare si ma rog ptr tine! Cu cat mai multe ganduri bune, cu atat mai bine. Esti o fire puternica, luptatoare cu un suflet mare.Ai incredere ca va fi bine, si te rog incearca sa fii cat poti de linistita si optimista...conteaza foarte mult.
Sa inteleg ca ramai pe 12 cu cezariana...Doamne ajuta!

Da, si v-am pus 2 poze cu ninsoarea...Maine voi face poze la servici ptr ca acolo am livada si se vede mai frumos!

Vasi va urez o noapte linistita!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput