Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

lori - daa, am luat nr. ralucai (e printre fetele active), daca nu e cu suparare si vrea sa faca pe post de mesager.
Eu alternez stari de nerabdare, curiozitate, frica, emotii, nu stiu exact.

Ok, merci pt. ca nu ai uitat, nu-i nici o graba.

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

de mine e vb???sau de alta raluca???
dc sunt eu, ma bucur din suflet k pot sa anunt marele eveniment

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

De tine, de tine . Mai e o alta raluca activa??
Stiu ca mai e RaluKara, da' nu asa activa ca tine. Daca gresesc, scuze, nici eu nu-s tocmai la curent, insa la prima vedere, tu esti sefa pe-aici.
Merci .

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Maaaama ce paginoi s-a facut!!
Ma duc sa preparez canelonni cu branzeturi. ne auzim, puup.

35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

pe toate posturile...s au gasit toti sa arate fel de fel de mancaruri, specialitati de ma apuca toate poftele....
sa nu mai zic de lorich cu biscuitii ei...

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Lucia tocmai de aia ma uit la brigada diverse pe tvr 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lucia sa nu-ti zic ca ieri am facut o mica iesire cu o prietena si am mancat la starbucks rulou cu scortisoara..o nebunie, am cautat reteta pe net si am gasit-o..nu o dau sa nu fiu prea sadica.

Abramburika asa-i Ralu e sefa noastra draga aici, dar vezi s anu fie si sefa ocupata cu nasterea printesei ei. Ei, oriucm cred ca da si ea mai departe informatia pretioasa.
Hai ca-ti zic aici cu programul-prietena mea zice asa: ca nu stie inca daca programul mai merge, dar probabil ca da, insa pt a-l rula trebuie sa ai salvat fiecare capitol in word sau nu stiu, scrie sus "versiune pt printare". Abia apoi poti rula programul si extrage nickul ce te intereseaza. Deci, e nitel mai complicat, eu nici nu stiusem cat a muncit ea. Daca mai vrei info, o mai intreb. cu drag!

Carmen (tu intrebai, da?) eu as veni cu mare drag la protest, dar nu prea mai sunt in stare de stat in picioare, cu intepaturie in pasa si burtile tari. Plus ca e frig, eu stau acum ca un ou la clocit, nu vreau sa fac vreun pas gresit in urmatoarele 2-3 sapt. Pluuus ca nici nu cred ca tine cineva cont de noi, daca am fi ca-n Franta, mai virulenti, mai dati naibii...dar noua nu ne ies protestele prea bine..sau sunt ei prea porci..nu stiu adevarul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Lori cel putin 2 sapt sunt sigur pe aici. am zis mai dvrm motivele. iar abramburica naste inaintea mea. deci sigur va dau de veste. si dc e sa zicem k nasc inaintea ei, tot intru sa va zic. nu va las sa asteptati vestile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Mirela dar ce fel de eco iti face de 540ron??? doar nu faci morfologie.

simpla e 270 lei si ca cica pt ca e sarcina gemelara e pret dublu

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lori - da, asa pare complicat, nu am salvate capitolele respective. Credeam ca e ceva mai simplu, mai ales ca nu-s tocmai priceputa in de-astea.

Ori de la raluca, ori de la sb Italia (pe-acolo nu-s fetele asa de ocupate cu nascarea ), cumva se afla vestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Am venit si eu de pe afara...a inceput sa fulguiasca, sper ca pana diseara sa inceapa sa ninga frumos!

Simo a plecat la eco? parca la 2 era programarea...

Gabivalceanu, esti nascuta in aceeasi zi cu soacra-mea

Eu as veni la protest dar sunt departe rau...dar voi activa pe unde pot: petitii, email-uri, etc.

Mi-am cumparat o halvita de la o cofetarie..buuunnaaaa, buna!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu - da, da, sper sa nasc mai devreme ... m-am inscris doar pt. 15 dec. (de ziua mea, mai exact), nu?

Mergi la inceput