Abdomen extraplat (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Ele spune:
Neata!
Ei , ne-am bucurat de zapada dar azi e un geeeer.
Si la munca inca e rece in incapere. Stau ca ursul imbracata.
Aseara am mai facut 30 min cu Chalean , iar acuma urlu de foameeee. SI imi sta gandul la un covrig caaaald.
Pupici si sa aveti o sapatamana buna.
Elena & Denisa
georgia_c spune:
hello extraplatutelor
va mai amintiti de mine?sper ca da
am sa incep si eu cu urari de la multi ani pt claucia PT 2 DEC, si multa sanatate fetitei
LA MULTI ANI TUTUROR NICOLETELOR extraplatute
ce sa va spun despre mine , am fost racita ,am bolit cu temperatura 39 si ceva , rau ce nu mi-a mai fost de ani de zile ; din pacate am facut si ceva puroi in gat si dupa vreo 10 zile de antibiotic(augumentin de 1g) azi se pare ca o iau de la capat (iar ma doare gatul si e umflat );
din pacate nici sport nu prea am mai facut , ceea ce ma deranjeaza f tare , caci imi gasisem un ritm al meu
sper sa-mi revin cat mai curand si sa-mi reiau miscarea ( nu de alta dar si cantarul arata cu 1kg in plus )
va pupacesc pe toate, sper sa ma fac cat mai repede bine si sa apar cu vesti noi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
iulix spune:
Buna dimineatza!
In primul rand LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!
Eu deocamdata la bautul apei si al pastilelor iar dupa ce pap ceva ma duc in oras si dupa ce vin ma bag la sporticescu.
Georgia multa sanatate.
Ele si la noi e un friggg... cica a inghetat. Brrrrr!!!!
Macrina si eu la sala aveam cantar din asta inteligent, dar m-am cam lecuit de ele. Cred ca am 2 luni de cand nu m-am mai cantarit, dar m-am masurat zilele trecute si suurpriza; am scazut cativa cm. de la solduri si burtica. Sanii sunt inca la locul lor, pe baricade, desi nu m-ar deranja sa mai scada si eu un picut.
Va si va doresc o saptamana minunata!
Teos spune:
Buna, fete dragute. N-am mai intrat de mult pe site, din lipsa de timp.Dar.....am reusit cumva sa nu dau iama in mincare si sa fac si sport, aproape periodic.Si deja se vad rezultate, zic eu, adica am mai slabit, asta-i sigur, si parca si din aripioare s-a mai dus ceva.Sint fericita ca se schimba ,in sfirsit,ceva.Asta ma impulsioneaza.Nu stiu cum faceti voi in weekend, dar eu atunci dau iama in cite ceva dulce, de-mi vine sa ma bat singura.
Sper sa reusesc sa ma controlez mai bine pe viitor.
Elena_R spune:
Intru si eu sa va salut ca raport sportiv nu mai am de-o saptamana Mai am o saptamana jumate pana plec in Romania si alerg din colt in colt cu treburi, cumparaturi, chestii de rezolvat etc Sper ca apuc sa merg la sala macar de 2-3 ori saptamana asta. Partea buna e ca grasimea a ramas la 18% cat a fost si acum 4 luni, sper sa nu urc peste 20% .. desi la ce bunataturi o sa mananc acasa, nu garantez
Nikole, la multi ani!!! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de copilasii tai draguti. Apropos, ii inveti de Mos Niculae?
Aici nu stie nimeni de el :( incercam macar in familie sa pastram traditia
Georgia, sanatate multa, sper sa te simti mai bine in curand si sa ii arati tu cantarului cine este sefa!!
Va pup si spor la sport!
iulix spune:
Draga noastra Nikole LA MULTI ANI!!!. Sa fii fericita, sanatoasa si iubita de frumoasa ta familie.
Eu astazi am colindat prin oras vreo 2 ore dupa cadou pt. nepotel, sport nu am facut, am fost in vizita la rude si urcandu-ma pe cantar am constatat ca de la ultima cantarire (acum 1 luna sau 2) am slabit 3 kg!!!! Nu imi venea sa cred!!! Deci se vede ca merge treaba cu sportul!!!
Teos nu te speria ca mai dai iama in prostioare ca si eu sunt la fel, mai ales cu acest Mos Nicolae a fost vai de capul si de burtica mea. Important e ca nu te abati de la drum!
Elena eu fara cei 2 Mosi nu concep sarbatorile asa ca da sfoara si in State ca noi romanii avem 2 batranei de sarbatorit in decembrie.
Ma bag la nani ca maine ma trezesc devreme deoarece e zi de dus la facultate. Va .
Macrina spune:
Mersi Deus, pentru informatii.. So.. nu stau rau, dar nici bine..
Allure, ce mai faci? au trecut piticii?
Iulix, spor la treaba, vad ca tu mai tii in viata subiectul
iulix spune:
Macrina . Vreau sa cred ca sunt singura cu mai mult timp liber. Restul fetelor sunt doamne respectabile care au ce face, nu ca mine gura-casca.
iulix spune:
Buna dimineatza!
Vad ca eu inchid subiectul si tot eu il si deschid. Fetelor pe unde umblati? Ati fugit toate odata cu Mosul?
si o zi minunata sa aveti.