Abdomen extraplat (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

gata, copiez aici informatia:-)
Exercitii CARDIO – Cat timp? Cum le facem corect?

exercitii multe, de tip cardio, practicate des – este exact ca si cum ai lucra intr-o firma fara sa ai parte de ziua de salariu

ai lucra intr-o firma fara sa primesti salariu? Cred ca nu :-) . Atunci, de ce iti petreci ore in sir la sala de sport, facand interminabile clase de exercitii cardio fara sa ai rezultate spectaculoase?

Lucrezi ca un sclav pe plantatie pe banda de alergat, faci N clase de step, taebo, zumba, batuka, hiphop, aerobic, stai pe bicicleta, etc., si in loc sa slabesti esti tot pufoasa? Si, mai auzi si texte ca la ora X arzi sute de calorii ! my ass, pierzi masa musculara, transpiri si pierzi minerale/saruri = slabit putin si nu de calitate, muschii nu sunt definiti si te uiti in zadar in oglinda ca tot nu vezi abdomenul definit sau tricepsii fermi.

Exercitiile de tip cardio, cu durata lunga, de intensitate moderata nu slabesc de unde iti doresti si-ti mananca din masa musculara. Da, ai citit corect! Muschii accelereaza metabolismul - atunci ma intreb, de ce iti consumi cea mai eficienta forma de ardere a grasimilor?

Nu uita, cu cat ai mai multi muschi, cu atata vei consuma mai multe calorii si te vei definii mai frumos.

Acest lucru este valabil si pentru cei dependenti de spinning. Poate ca nu este ceea ce se cheama moderat cardio dar, este foarte adevarat ca durata exercitiilor iti mananca din masa musculara = arzi mai putine calorii decat ai sperat.

Nu doar ca este ineficient, este si plictisitor si demoralizator. Ore in sir, zile intregi si tu esti tot pufoasa pe ici si colo…plus, acelasi stress oferit muschilor = platou= nimic nou sub soare.

Cardio corect

Scurt si intens – interval training/tabata training – corpul arde calorii si dupa 48 de ore dupa ce ai terminat antrenamentul.

Efectul se numeste EPOC (Exercise Post-Oxygen Consumption) – este masura ratei cu care corpul se oxigeneaza dupa activitati intense de tipul interval trainig.Cu cat intensitatea este mai mare, mai mult oxigen si energie este necesara pentru ca organismul sa se recupereze. Ca rezultat, corpul tau continua sa arda calorii pana la 48 de ore dupa ce ai terminat antrenamentul – inclusiv atunci cand dormi.

Asta este: exercitiile anaerobe (de forta) iti activeaza/maresc EPOC-ul mai mult decat exercitiile de tip cardio

Sfat: combinati exercitiile ! Faceti de 4-5 ori pe saptamana sport ( 2/3 clase de cardio, 2/3 clase de forta - nu stati la sala mai mult decat este nevoie = faceti exercitiile cu cap), iesiti la plimbare in weekend si dansati.

Nu vorbesc nimic despre dieta, ma bazez pe faptul ca voi stiti deja ca abdomenul se construieste in proportie de 80% in bucatarie, stiti deja ca aripioarele sunt efectul sedentarismului, mancatului mult si prost, etc.,:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Deus un link in care sa ne arati niste exrcitii cardio corect executate nu ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata!

Iulix draga, alergatul, step-ul, taebo, spinning, etc sunt exrecitii cardio:-)


poate revin mai tarziu...sunt tare trista
http://www.de-azi.ro/iubita-2/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimieatza!
Deus imi pare tare rau pt. pisicutza! Era tare frumoasa!
Azi sa vedem cum ma mai simt si poate fac niste abdomene si ceva mai usor ca m-am ramolit asa fara sport.
va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

buna fetelor,ma scuzati ca ieri n-am trecut pe aici,am umblat sa-i iau cadou de mos nicolae,Biancai,aseara am reusit sa fac vreo 25 de min sport(bicicleta+abdomene+ceva pt fund si aripi)

ma intreba cineva ce inaltime am,pai am 1,75
azi nu prea am chef de mancare,am ciugulit de dimineatza oleaca de omleta cu rosii+castraveti,am gatit ciorba de perisoare+ardei umpluti dar nu m-am atins de ele.deci sunt cuminte
la toata lumea.iulix,multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna seara...topic lesinat:-) toata lumea se gandeste la sarbatori si nimeni la silueta?

mamitza_alex - f bine ca te abtii:-)))

Eu raportez mancat cam aiurea si sport 3 ore: una in forta si doua de yoga

va si sper sa mai aveti chef sa scrieti pe aici

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

eu sunt pe baricade:-)

raportez
apa multa si mai urmeaza
imi fac pt micul dejun un fresh mare cu tot felul de prafuri

va doresc un weekend frumos

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

si eu sunt pe baricade cu 3 antrenamente cu greutati pe saptamana si cam 2 sesiuni de cardio de 20minute. Incerc sa mai adaug 1-2 sesiuni de cardio dar nu-mi prea iese.
Cu papa stau bine, am zile cand mananc mai putin si zile cand mi-e foame non stop.

Va citesc zilnic dar nu mereu am timp sa scriu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Deus m-ai bagat in ceata...Eu fac 10 minute de cardio pe zi. Cam asa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=ZlX_Gy4HP2E

In rest mai fac 35 minute exercitii pentru abdomen, fund, coapse, picioare. Crezi ca e suficient cardio? Sa caut un cardio cu o intensitate mai mare?

Raportez apa bauta (si ceai neindulcit), exercitii efectuate. De mancare nu povestec caci mi-e rusine (o scap prin porumb cu ciocolata).

Sa aveti un week-end frumos.

(Deus, imi pare rau de pisicuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara buna seara, eh, e numai ora 2 ziua dar tare uratel e afara. Nu ca as iesi, sunt cantonata la domiciliu urmatoarele weekenduri, posibil mai multe pentru ca avem o suspiciune de varicela la fetita mare. La gradinita este epidemie de varicela iar ea a facut fix 10 bubite si alea atat de mici incat nici nu se vad daca nu te uiti cu atentie :))) insa sunt pe torace lateral si cica asa incep. Oricum la ea e a treia zi, nu s-au facut vezicule si nici nu au aparut altele, sper sa fie asa o varicela mega usoara.
Sa vad in 2 saptamani daca ia cea mica, acolo s-ar putea sa fie mai cu cantec, sper sa fie si la ea usoara, insa ea are si un defect de imunitate genetic, a iesit o ultima analiza cam slabuta, maine mergem la imunolog sa vad ce si cum. In rest e bine, ele sunt vesele si haioase, ne distram in casa, am intins haine in 3, am facut curat in 3 si tot asa.

Multumesc din inima pentru urarile de ziua mea!!!! Cu asta ar fi trebui sa incep, sunteti niste dragute si am fost foarte impresionata. numai ca fix de ziua mea am descoperit bubitelel pe fetita mea si de aceea nu prea mi-a stat capul la aniversari. Plus ca pentru astazi aveam preconizata o petrecere cu multi oameni ce se anunta a fo foarte frumoasa, vroiam sa petrec de ziua mea si...nu se mai poate. Am anulat tot.

Insa sotul a fost f dragut, de ziua mea a venit acasa cu un buchet mare de trandafiri albi cu marginea visinie, cu un tort, sampanie si cu un 3 si un 1 in lumanari ca sa suflam in ele. Acuma, ca am facut 13 sau 31 voi stiti.
Am inchis lumina, am suflat in lumanari, am baut sampanie si am mancat tort, fetelel au fost fost f incantate si sincer si eu, mi s-a parut chiar ca am petrecut!

As fi vrut insa sa putem iesi afara sa ne uitamla decoratiuni de Craciun, sa cumparam sa decoram...asa, am fost ieri repede sa le cumpar cadouri pt mos Nicolae dar sa intram in emotiile sarbatorilor.

Cu sportul am avansat asa: am reusit sa imi pun in DVD pe Shaun sa stea acolo pentru cand am timp sa il pornesc . Mi-am pus ceasul sa sune cu o ora mai devreme insa in acea noapte ma culcasem ff tarziu si atunci dimineata eram ca lovita dfe tren si am renuntat. INsa am facut geno si abdomene, macar sa stiu ca ma reapuc, sincer, nici rezistenta de odata nu o mai am, inainte facem geno si abdomene si nu imi pierdeam suflul, imi pierdeam si oboseam la kick box sau body combat, acum alea cred ca sunt vise! Dar o sa imi revin. Plus ca neavand timp pentru mine mai deloc, ma vopsesc intr-o ora cand sta sotul cu cele mici si in acea ora tot vin si bat la usa sa ma caute, de epilat la fel bine ca am timp sa ma dusez si sa ma machiez ca sa arat si eu a om :-))), si atunci nun am timp nici sa caut chestii sanatoase de mancat, nu am timp sa ma gandesc ce sa imi pun in farfurie, sa mananc incet si sa savurez, etc, totul e pe fuga si la birou si acasa.
Las ca stau acasa cam o saptamana si jumatate intre Craciun si Reveliion si atunci vad eu ce fac. In orice caz nu prea gatesc, o sa vad ce fac si ce preiau de pe la mama sau soacra sa ca nu o sa fiu prea tentata. PLus ca mie nu prea imi plac nici sarmalele, nici piftia, nici chair cozonacul. Cand eram mica nu prea imi placea nimic si eram slaba bat, imi placeau putin ouale si paine cu unt si miere, cam asta, bine, mi-a trecut, acum imi plac muuuult mai multe.

Gata ca v-am zapacit, va pup si va iubesc si va citesc, asta e clar!!!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput