Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
uff...ce m-am emotionat cand am vazut atatea urari pentru patri...mai ales dela mamaici care intra f rar..
imi amintesc cand a intrat Andrelina in travaliu parca a fost ieri...
ma rog...sa nu lacrimogenam azi
LA MULTE LUNITE si pufishorilor mai mici
LUCA
ADI
IRINUCA
DANIEL
..si Iuria
m-a emotionat si mesajul de la Lali...ma bucur ca a fost bine! Bravo David!
E clar, azi e o zi speciala!
Andre_lina spune:
multumim de urari!!! acum il adorm...dupa ce se trezeste ii dau o gura de aer de iarnaaaa sa vad ce parere are:))
lorex spune:
TOMACA,
multumi de vesti de la Cris.M si de la Lali!
Spor la aranjat mobila/casa!
ALEXUTZULE,
vrei sa te trag de urechi? Lasa bre...cum zice Cris.D, vino pe aici si varsa butoiul, ca e lege, cine face parte din odisee tre sa imparta tot cu noi.Si bune si rele! Mai baga-ti si tu picioarele in mama ei de treaba! O sa fie bine!
Si Xela zice bine...si mi-e mi-ar placea sa fiu total independenta financiar, sa nu ma simt datoare cu nimic...dar...si cand ma incearca nervii imi ma consolez cu gandul: pai ce, nu e si copilul lui?? Pfuai..sa zica merci ca-l cresc asa frumos si bine!
BF,
la mine lactatia a scazut incet incet dar sigur...pana cand nu mai iesea nimic dar eram buna de suzeta :)))
DECE,
mi-a facut placere sa recitesc nebunia de anul trecut. Merci de link
SIMPLY,
Eu am de gand sa-i gatesc separat mult si bine, pentru ca pt ea gatesc cat pot de bio sau de "la tzara" iar noi...ce mai ramane..
danyelana spune:
LMA PATRIOTUL NOSTRU DRAG, SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA O FACI PE MAMI FERICITA.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
livia1980 spune:
LA MULTI ANI ROMANIA! SI ROMANILOR, ORIUNDE V-ATI AFLA !!
LA MULTI ANI PATRIOTUL! SI SA-TI SARBATORIM ZIUA SI PESTE 20 DE ANI!!
LA MULTE LUNITE JIJI, IURIA, IRINA, ADRIAN SI DANI!!
Si acum ca am terminat cu urarile, hai la chef ca e ziua noastra, a tuturor.Macar astazi sa fim fericti ca suntem romani!
Noi tot asteptam sa ninga...dar nimic.Cica e avertizare de ninsoare....
It's the most wonderful time of the year!
danyelana spune:
LML pufuleti de 1
LML Jiji- Colti Albi
LML Irina- Modeluta
LML Iuria- Bobita
LML Daniel-Mergaciosul
LML Adrian Theodor
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
Intram si noi repede sa uram primului pufulete de "ani!" si nu "luni!" yupiiii! ne facem mari!
LA MULTI ANI TUDOR ANDREI
-
BEBE PATRIOT!!!
si subscriu si eu la ce a zis Miremia: sanatate, fericite, sa fii mare si destept ca norocos esti deja! ne-a zis bine Mire de ce pupam pe mami de patriot!
Doamne ce de-a emotii acum un an! dimineata asta am gasit mesaju de pe la 5 si ceva dimineatza de la Andrelina...ufff doamne ce vremuri!
ciocnesc de multe ori si cu multe bauturi in cinstea vremurilor bune si va indemn si pe voi la un pahar sa mai uitam de necazuri!
de Yannis
danyelana spune:
Acum sa dam si buna dimineatza ca doar suntem bine crescuti
Merci de cafea Dece. E asa buna cea facuta de tine ca ai experienta, tot tu o dadeai si cand eram gravi.
Azi-noapte de cate ori m-am trezit pt Arthur ma gandeam la Andrelina, la Patriot si la noaptea de 30 spre 1 pe care am petrecut-o anul trecut Aproape ca am dormit pe canapea cu calculatorul in brate ca sa fac galerie si sa aflu vesti. Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an. Imi aduc aminte ce emotie m-a cuprins atunci, m-am gandit "s-a dat startul la pufuleti, putem urma si noi oricand". si in acelasi timp de emotie si bucurie.
Azi putem zice "s-a dat startul la aniversari" si nu pot crede ca peste 5 sapt puiul meu va avea un anisor. E baietel de acum dar in acelasi timp e bebe mic care vine la mami in brate si cere tzitzi
Ce frumos sa fim mame si sa fim aici impreuna.
Merci ca existati
Charles Baudelaire
simplicity spune:
Fetele am nevoie de un sfat,am nevoie de o trusa de machiaj(profesionala daca s-ar putea-nu gen avon/oriflame,quelle,yves rocher),ceva bun,ma intereseaza sa fie rezistente culorile,sa nu curga....puteti sa ma ajutati cu un sfat(micki tu aveai VS..sunt ok?)
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine La multi Ani Tudor, Doamne a trecut un an, va vine sa credeti? Ieri, pe 30.11 a fost si ziua lui Andreas, a facut 8 ani, parca ar fost ieri. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Sa fie sanatos Andreas!
La multi ani!