Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

va multumesc, inca o data ptr. raspunsurile vostre cu baitza

Despre noi...suntem muult mai bine, am avut o noapte linistita...mucii sunt la locul lor, adica in nasuc...ii tragem din cand in cand, doar cand ne deranjeaza foarte tare...in rest respiram bine...chiar si la nani ..... ma enerveaza, foarte tare vremea asta.....ma gandesc cum o fi la babytza unde ninge de 3 zile....ooofffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Kllemi, sunt la farmacii niste pastilute cu propolis, vit c si echinaceea. www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=53&oid=48#maincontent" target="_blank">AICI afli mai multe.
Anna le suge cam 3-4 minute apoi le rontaie si le inghite. E important sa nu bea/manance ceva dupa vreo 15-20 min ca sa nu se duca de pe gat. Si vezi ca sunt de mai multe feluri-mai sunt unele cu eucalipt-sa te uiti bine cand le cumperi. Este si sirop insa soccrela spune ca e mai eficienta pastiluta luata dupa expunerea la microbi ca dezinfecteaza gatul. Daca ia sirop, il bea dimineata si s-a dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani pentru Yasmine! Sa fie sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Yasmine

Kllemi zilnic nu o spal, nu ca nu ar vrea dar eu iarna o spal pe cap de 2 ori pe saptamana, si pe corp cam la 2 zile:). Vara deja face de 2-3 ori pe zi baie

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Kllemi, sunt la farmacii niste pastilute cu propolis, vit c si echinaceea. www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=53&oid=48#maincontent" target="_blank">AICI afli mai multe.
Anna le suge cam 3-4 minute apoi le rontaie si le inghite. E important sa nu bea/manance ceva dupa vreo 15-20 min ca sa nu se duca de pe gat. Si vezi ca sunt de mai multe feluri-mai sunt unele cu eucalipt-sa te uiti bine cand le cumperi. Este si sirop insa soccrela spune ca e mai eficienta pastiluta luata dupa expunerea la microbi ca dezinfecteaza gatul. Daca ia sirop, il bea dimineata si s-a dus.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

.....multumesc mult...si ce spuneai ca ii mai dai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Pio, sa va fie bine! Sa se faca numa bun acolo la caldurica si sa fiti fericiti si sanatosi in 4! Abia astept vestea! O sa intru mai des, promit! :)

Yasmine, La multi ani!

N-am citit decat pg 8-9, dar sper sa fiti sanatoase cu toatele, mai ales bobocii!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Le mai dau Cetebe. Sunt capsule de vit. c cu eliberare prelungita. Socrela spune ca vit c in exces sew elimina in pipi oricum. Necazul e ca se elimina imediat si daca iei doze mari , cea mai mare parte trece in pipi ca nu o poate folosi corpul imediat. Si de aceea am ales ceva cu eliberare prelungita.
Insa eu cred ca si vit c contribuie, dar cel mai mare rol in faptul ca s-au imunizat anul trecut ca au fost racite mereu. Ca si atunci luau cam acelasi lucru dar tot erau racite.

Merg sa beau o cafea si plec la aeroport sa-l duc pe tati.O zi buna sa aveti!

.....multumesc mult...si ce spuneai ca ii mai dai???

fericita de Amaia cea rasfatata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

fierbinte?

Inca nu imi dau seama ce a avut puiul ieri, ca de visat urat nu am visat. Toata ziua muci, muci, muci, pe seara febra, azi noapte ardea rau de tot, pe la 12-1 a inceput sa transpire in draci, toata noaptea am schimbat la haine si am sters-o. De dimineata s-a trezit cu un zambet larg pe fatza si acum e ca noua. Nu mai are nici macar muci.
I-am dat ceva buline de la Hylands, dar nu ma asteptam la nimic din partea lor, am dormit cu novocalminul sub perna.

A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut
Yasmine sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!
Khristin, cum v-ati sarbatorit??

_irina_, sper din tot sufletul sa va fie bine, dar stai cu ochii pe Deea. Lui R spre seara ii reveneau si mucii si febra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Toata lumea e la cumparaturi ? Sau curatati ghetutele?

Noi ne-am trezit dimineata si am crezut ca in noaptea trecuta trebuia sa vina mosul si am fost dezamagiti ca nu am gasit nimik. Aseara am venit dupa un drum lung si am picat rupti de oboseala. Am fost in Bucuresti la shopping . Si dimineata radeam ca la noi Mos Nicolaie ne-a lasat in ghete niste ... brantzuri.

Sper sa va aduca mosul multe si marunte sa va umple sufletele de bucurii.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput