Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
Hello mamici 
Alina , copiii au fost cuminti , vine Mosul
A venit deja cu o parte din cadouri, ca nu mai avea rabdare :)) A venit cu Aqua Doodle, care e interesant, dar e mai misto sa te uzi pe maini si sa le pui pe plansa , sau sa versi apa din stilou sa vezi forma pe care o ia 
Apoi a mai adus un set de plastelina cu o masina de facut forme. Daca ma intrebati pe mine, e o porcarie , care imi va umple casa de faramite miiiiiici
Daca va uitati la David , eee aici e o alta poveste :p el e lesinat dupa ea, ar fi luat-o in pat sa doarma cu ea :)))))
Tina asteapta maine noul ei ghiozdan , ca tot incepe scoala
In seara asta a m repetat cu ea ce a invatat singurica pana acum si am avut surpriza sa vad ca are peste 20 pagini de cuvinte si fraze , expresii invatate
Si mai primeste niste cizme , ca tot ninge de doua saptamani aici...cred ca mai vedem pamantul natural in aprilie
Pentru David mai vine o furnica cu brate mari care deseneaza in cerc diferite forme. Imi scapa numele ei acum...![]()
![]()
![]()
Va poooop si va doresc o noapte linistita, fara muciosi , fara febra
Si un Mos darnic ![]()
De mine nu va povestesc, ca e jale atmosfera din aceasta casa.....abia astept sa ramanem singuri
Nu mai rezist mult....
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
babytza spune:
La multi ani celor ce isi serbeaza azi ziua de nume !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
lala77 spune:
Neata!!!
Treaba cu Mosul la noi e asa: ma apuc sa povestesc copilului cum sta treaba cu Mosul, cine e el, de unde vine, cand, cum si de ce. Si aseara si-a curatat vreo 3 perechi de ghete/cizme si cand sa se culce...Nu, ca ea il asteapta pe Mos Nicolae.
La ora 23 Alice era treaza.
Asa ceva nu s-a intamplat niciodata; ea la max 21.30 doarme. Am adormit eu de doua ori si ea nu. 

Acum cizmele sunt pline, Anna isi bea "caheaua" (lapte cu cacao) si nu le-a vazut inca, iar Alice doarme tun.
Cand s-o scula cred ca va fi timpul de mers la gradi. 
Ah, si pt asta, pe langa dulciuri, Alice are intr-o cizma un facalet. 
Sper ca la voi Mosul fu mai putin turbulent. ![]()
Azi la gradi iar vine Mosul ca au facut niste ciorapei ciudati si cica o sa-i umple cat dorm ei la pranz.Mi-e mila de educatoare...Ca asta sigur il asteapta iar. 
Merg sa-i dau desteptarea lui Alice. Nu-mi vine sa cred ca o data doarme copilul ca un ingeras si eu o scol. 
Babytza, super cadouri!
Imi pare rau ca sunteti asa. Lasa ca o ssa fie si mai bine.

lala77 spune:
Deci merg sa scol copilul. In final, dupa o tura de miorlaieli, se ridica din pat. Ajunge in hol si isi vede cadourile. Bucuroasa foc; eu asteptam sa vad ce fata face cand da cu ochii de facalet. In final ajunge si la ala si zice "uite, mami, Mosul mi-a adus si un facalet sa facem placinte".

Haha, si cica "Mosul asta ar trebui inchis in subsol cu Mos Nu-Vreau ca mi-a adus doar dulciuri; nici o jucarie"![]()
Si acum evident ca avem ospat porcesc cu dulciuri. Asta da mic dejun-Toffifee.![]()
andy.p spune:

Va las
ca nu vi-am lasat demuuult ![]()
Si la noi a venit Mosu' cu dulciuri si cateva jucarii.Alexia a primit de la bunici o papusica care face pipi daca bea apa...eee aseara numai apa aveam pri casa si pe haine.Nimeni nu a avut voie sa puna mana pe ea [:P].Aseara a adormit cu ea in brate si asta noapte mi-a cerut-o de fiecare data cand s-a trezit:))
LA MULTI ANI Nikooo!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CARE CELOR CARE SE SARBATORESC AZI!!!
claudinna spune:
neata!
multumim de 
La multi ani tuturor celor care azi isi serbeaza onomastica
nikolici
alexa si mami spune:
neata!
Laura multumim de cafelutza. ma bucur ca ne mai aduci vesti despre voi 
NIKOLICI

tuturor Nicoletelor,Nicolailor si derivate:) si fiti sanatosi si la punga grosi![]()
Roxi
o imbratisare calda pt tine. iar a luat-o pe aratura socrela?
ce de cadouri au primit copiii
la noi ca la Lala nici o jucarie doar dulciuri, asta acasa, ca dupa amiaza mergem sa culegem cadourile de prin bunici.
ne-am trezit de la 8
fug sa hranesc copilu' mic.
Nocom spune:
Neata,
Si la ai mei cupchii a venit Mosu, dar habar n-am ce vor zice copiii de ele, caci eu plec devreme la servici iar ei se trezesc la 10-11
Mosu ostru le-a adus la amandoi doar dulciuri, am gasit in mega image o cutie metalica cu cars/printese, care arata ca o valijoara si este pliiiina de turta dulce, bomboane, napolitane...... Plus alte zeci de cutiute de bombonele, ciocolatele, bla, bla...![]()
Dau si eu de baut azi ca sunt si eu un pui mic de Nicolae ![]()

Nocom spune:
Dragelor,
Am gasit aseara, in carefour, Piticul Duni la 119 lei si Iteddy la 80 de lei!!!!
In plus aseara la aceste preturi se aplica si o reducere de 15% de Mos Niculae!!!!
Ma credeti ca azi noapte la 11.30 eram la carefour si cumparat 6 ITeddy pentru toti piticii din familie!!!
Am iesit cu cumparaturile de Craciun la suuuuper preturi!!!
Chiar daca astazi nu mai este reducerea de 15%, tot raman preturi de 50% fata de net.
NU la toate jucariile, eu v-am spus ce mi-a atras mie atentia!!!
PUUUUUP!!!