Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ati fost cuminti? vine mosu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Alina , copiii au fost cuminti , vine Mosul
A venit deja cu o parte din cadouri, ca nu mai avea rabdare :)) A venit cu Aqua Doodle, care e interesant, dar e mai misto sa te uzi pe maini si sa le pui pe plansa , sau sa versi apa din stilou sa vezi forma pe care o ia
Apoi a mai adus un set de plastelina cu o masina de facut forme. Daca ma intrebati pe mine, e o porcarie , care imi va umple casa de faramite miiiiiici Daca va uitati la David , eee aici e o alta poveste :p el e lesinat dupa ea, ar fi luat-o in pat sa doarma cu ea :)))))

Tina asteapta maine noul ei ghiozdan , ca tot incepe scoala In seara asta a m repetat cu ea ce a invatat singurica pana acum si am avut surpriza sa vad ca are peste 20 pagini de cuvinte si fraze , expresii invatate Si mai primeste niste cizme , ca tot ninge de doua saptamani aici...cred ca mai vedem pamantul natural in aprilie

Pentru David mai vine o furnica cu brate mari care deseneaza in cerc diferite forme. Imi scapa numele ei acum...

Va poooop si va doresc o noapte linistita, fara muciosi , fara febra Si un Mos darnic

De mine nu va povestesc, ca e jale atmosfera din aceasta casa.....abia astept sa ramanem singuri Nu mai rezist mult....

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani celor ce isi serbeaza azi ziua de nume !!!!

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!

Treaba cu Mosul la noi e asa: ma apuc sa povestesc copilului cum sta treaba cu Mosul, cine e el, de unde vine, cand, cum si de ce. Si aseara si-a curatat vreo 3 perechi de ghete/cizme si cand sa se culce...Nu, ca ea il asteapta pe Mos Nicolae. La ora 23 Alice era treaza. Asa ceva nu s-a intamplat niciodata; ea la max 21.30 doarme. Am adormit eu de doua ori si ea nu.
Acum cizmele sunt pline, Anna isi bea "caheaua" (lapte cu cacao) si nu le-a vazut inca, iar Alice doarme tun. Cand s-o scula cred ca va fi timpul de mers la gradi.
Ah, si pt asta, pe langa dulciuri, Alice are intr-o cizma un facalet.

Sper ca la voi Mosul fu mai putin turbulent.

Azi la gradi iar vine Mosul ca au facut niste ciorapei ciudati si cica o sa-i umple cat dorm ei la pranz.Mi-e mila de educatoare...Ca asta sigur il asteapta iar.

Merg sa-i dau desteptarea lui Alice. Nu-mi vine sa cred ca o data doarme copilul ca un ingeras si eu o scol.

Babytza, super cadouri!
Imi pare rau ca sunteti asa. Lasa ca o ssa fie si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Deci merg sa scol copilul. In final, dupa o tura de miorlaieli, se ridica din pat. Ajunge in hol si isi vede cadourile. Bucuroasa foc; eu asteptam sa vad ce fata face cand da cu ochii de facalet. In final ajunge si la ala si zice "uite, mami, Mosul mi-a adus si un facalet sa facem placinte".

Haha, si cica "Mosul asta ar trebui inchis in subsol cu Mos Nu-Vreau ca mi-a adus doar dulciuri; nici o jucarie"

Si acum evident ca avem ospat porcesc cu dulciuri. Asta da mic dejun-Toffifee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Va las ca nu vi-am lasat demuuult

Si la noi a venit Mosu' cu dulciuri si cateva jucarii.Alexia a primit de la bunici o papusica care face pipi daca bea apa...eee aseara numai apa aveam pri casa si pe haine.Nimeni nu a avut voie sa puna mana pe ea [:P].Aseara a adormit cu ea in brate si asta noapte mi-a cerut-o de fiecare data cand s-a trezit:))

LA MULTI ANI Nikooo!!!

LA MULTI ANI TUTUROR CARE CELOR CARE SE SARBATORESC AZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
multumim de

La multi ani tuturor celor care azi isi serbeaza onomastica

nikolici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
Laura multumim de cafelutza. ma bucur ca ne mai aduci vesti despre voi
NIKOLICI
tuturor Nicoletelor,Nicolailor si derivate:) si fiti sanatosi si la punga grosi
Roxi o imbratisare calda pt tine. iar a luat-o pe aratura socrela? ce de cadouri au primit copiii
la noi ca la Lala nici o jucarie doar dulciuri, asta acasa, ca dupa amiaza mergem sa culegem cadourile de prin bunici.
ne-am trezit de la 8 fug sa hranesc copilu' mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Si la ai mei cupchii a venit Mosu, dar habar n-am ce vor zice copiii de ele, caci eu plec devreme la servici iar ei se trezesc la 10-11 Mosu ostru le-a adus la amandoi doar dulciuri, am gasit in mega image o cutie metalica cu cars/printese, care arata ca o valijoara si este pliiiina de turta dulce, bomboane, napolitane...... Plus alte zeci de cutiute de bombonele, ciocolatele, bla, bla...

Dau si eu de baut azi ca sunt si eu un pui mic de Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dragelor,

Am gasit aseara, in carefour, Piticul Duni la 119 lei si Iteddy la 80 de lei!!!! In plus aseara la aceste preturi se aplica si o reducere de 15% de Mos Niculae!!!!

Ma credeti ca azi noapte la 11.30 eram la carefour si cumparat 6 ITeddy pentru toti piticii din familie!!! Am iesit cu cumparaturile de Craciun la suuuuper preturi!!!

Chiar daca astazi nu mai este reducerea de 15%, tot raman preturi de 50% fata de net. NU la toate jucariile, eu v-am spus ce mi-a atras mie atentia!!!

PUUUUUP!!!

Mergi la inceput