Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)
Raspunsuri - Pagina 8
babytza spune:
Kllemi noi facem des baita, daca nu intervine ceva , facem in fiecare seara. La par cu sampon de doua ori pe saptamana , dar de udat se cam uda la fiecare baita. Nu tin eu mortis sa ii fac zilnic, insa lui ii place la nebunie si nu as putea sa il refuz ca ne vine politia la usa de cum ar urla
Umplem jumilica de cada si ne balacim pana ni se increteste pielea pe noi ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Angie844 spune:
kllemi noi ii facem baie in cada o data pe saptamana! In rest, zilnic spalat maini, picioruse, fundulet cu prosopelul ud si sapun de casa cand vine de la gradi. I-am facut in fiecare seara pana la la 1 an si cateva luni cand i-a aparut o eczema groaznica pe trei sferturi din corp (ea are eczema la incheietruile mainilor si ceafa).
Cand am fost la doctor primul lucru ne-a intrebat de cate ori ii facem baie si cand am am zis ca in fiecare sera a spus ca transformam copilul intr-o stafida! A zis o data pe sapt pt ea ca are pielea f sensibila si cu eczema deja. In rest, spalat usor in partile esentiale
cu sapun natural.
Dar, cred ca cei care nu au o pilele sensibila pot face baita cat vor ei fara grija. Eu o mai iau in dus cu mine dar nu o dau cu sapun, doar sa se ude si sa se joace.
khristin felicitari pt domnisoara!!! La multi ani! Abia astept sa fie se printesa mea mare sa am cu cine ma intelege (si merge la cumparaturi, ca fetele) ![]()
Mamica de Sarah-Aimée &
11s
kllemi spune:
babytza,agie,claudiaH
va multumesc ptr. raspunsuri 
kristin LA MULTI ANI PRINTESEI, SA CREASCA MARE, FRUMOASA SI SANATOSA 

HAI PIO 

babytza felicitari ptr. scoala...e bine ca este aproape 

claudinna spune:
babytza, cred ca e Tina f fericita!
Felicitari si tie!!!
kllemi, eu il spal pe R in fiecare seara la chiuveta, de la brau in jos...pe maini si pe fata nu se pune, ca il spal d ecateva ori pe zi
baie generala ii fac o data pe saptamana
sanatate multa!!
piolica spune:
merci pentru incurajari, simburelul este acum la caldurica, sper sa se prinda unde trebuie.
kristin, LA MULTI ANI pentru Yasmine pentru maine. Sa ne arati poze. Pupici
klemmi, si eu ii fac baie Elsei in fiecare seara, insa parul i-l spal cam de 2 ori pe saptamina maxim. cum ea merge la piscina simbata, e obligatoriu sa o spalam pe cap ca sa scape de clor. Iar dimineata o spal cu o manusa de finet pe fata, maini, picioare si la fofo. Inainte o spalam la fundulet dupa fiecare caca, si asta cu dusul, insa de ceva timp o sterg cu servetele umede si dupa o spal cu putina apa cu sapun, am eu o dambla cu servetelele astea umede, sint pline de prostii toxice, mai ales pt fetite.
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica hello, Azi incep clocirea oficiala, la 11:30 ma duc sa-mi faca transferul de embrion, ca am decis sa punem doar unul. sotul meu e cam trist, ca-i e teama ca nu o sa mearga cu un singur embrion, insa mie sincer mi-e teama de sarcina gemelara in conditiile actuale. Luni incep serviciul, la 70 de km de casa, asa ca nu ma vad cu gemeni. Sper ca micutul embrion sa se prinda si sa terminam cu spitalele ca mi s-a urit. peste 2 saptamini ar trebui sa stiu daca e laie sau balaie. scuze ca nu va raspunda la fiecarte in parte, insa am un gol in stomac si nici nu mai stiu ce scriu. o zi buna pupici Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Bafta si sa stea samburelul la caldurica pana la termen (cred ca 38 saptamani, in cazul tau :) )!! Sa aveti parte de un cadou minunat de Craciun (desi cred ca testul il faci mai repede, eu am inceput de prin ziua a 9-a ...:D)
lala77 spune:
Neata.
Ce fac mamicile? Dar Boboceii?
Noi am avut o saptamana plina. De marti continuu fac curatenie in casa cea noua si inca mai am.
Angie, noi am avut Combi Seat de la Britax. Se foloseste de la 0 la 18 kg si cat e bebe mic are un buretel care se aseaza in el. Si se inclina spatarul cumva. Noi am fost multumiti de el; l-am schimbat luna trecuta ca a crescut copiloiul si la 16 kg n-a mai incaput in el.E www.mothercare.com/Britax-First-Class-Plus-139-99/dp/B003N1DN2A/sr=1-1/qid=1291436548/ref=sr_1_1/276-3906632-3926833?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44451031&mcb=core" target="_blank">ASTA
Noi de Mos Nicolae o sa le luam dulciuri. Iar de Craciun cred ca o sa cedam reclamelor si sa vedem ce vor domnisoarele. Nu ne-am gandit inca.
Cred ca papusi.
Nikolici, esti mortala.![]()
![]()
Babytza, super veste!
Ma bucur mult pt voi!!!!
Felicitari!

Haha, sa vezi ce-o sa se bucure socrela.![]()
Of, acum citesc de tati. Imi pare rau. Barbatii au nevoie de timp.
Piolica, iti tin si eu pumnii.

Kllemi, n-avea cum sa fie de la fetita de un an si jumatate pt ca trebuie 48-72 ore sa incubeze. Poate l-a luat tati de la munca si l-a adus acasa. El a avut imunitatea mai buna si l-a casapit insa l-a dat intai. Exista o perioada de vreo 2 zile in care virusul sta pe caile respiratorii si poate fi transmis chiar daca persoana infectata nu are simptome. E incubatia. Nu aveti ce face ca asa suntem noi ,oamenii. O sa treaca si asta, o sa vina altul...Tu faci ce poti si tratezi cat mai bine simptomele ca sa nu se ajunga la complicatii. Dar altceva nu prea ai ce face.Nici daca ii pui toate hainele din dulap pe ea , nici daca o tii in casa,nici daca o feresti de toata lumea nu vei reusi sa elimini racelile.
Khristin, la multi ani micutei!
Mamaaa, 8 ani! Oare cum o fi!?
Kllemi, da, noi facem baie/dus in fiecare seara inclusiv la cap. Si sa-ti mai spun ceva: anul trecut, Alice a fost primul an la gradi. Din sept pana in februarie nu a mers la gradi o sapt incheiata. Mergea luni si marti apoi miercuri avea febra 40, joi eram la dr. Anna incepea cu febra pe vineri. A luat antibiotic doar o data, dar de racita a fost racita oarecum continuu. Si Anna la fel. Anul asta Alice a facut febra urata in concediu, trei zile si Anna a avut o laringita prin octombrie. Atat. Si puteti sa chemati Protectia Copilului dar noi n-am purtat caciula inca. O avem in masina dar pt cativa metri cat merg ele din masibna pana in gradi sau in casa...Mai mare efortul. Si inca n-am umblat nici la dresuri. Si la gradi mergem cu sosete, pantaloni (fusta la Alice si dresuri) si un tricou cu maneca lunga. Atat.Pt ca in gradi e cald si mereu le iau transpirate. Unii copii racesc continuu de toamna pana primavara, altii fac 2-3 episoade pe sezon. Asta e-noi nu prea avem ce face. Si nu e nimic in neregula cu nici unii dintre ei.Parerea mea!
Eu pt imunitate le dau doar o capsula de Cetebe (aceea fara zinc) dimineata; scot din capsula bobitele si le dau in lingurita apoi un pic de apa si gata.Si cand le iau de la gradi le dau sa suga niste pastile cu propolis. Altceva nu le-am dat niciodata.
Eu saptamana asta am avut 3 fete. O prietena e plecata si a lasat fata la mine pana duminica. E ca la nebuni la noi. Am dus-o si pe ea la gradi la noi(e de-o varsta cu Alice) ca altfel nu mai faceam eu curatenie. Insa seara se imbraca toate trei cu hainele mele, se machiaza cu carioci, isi pun margele...![]()
![]()
Azi e sambata ,deci voi fi toata ziua cu ele acasa.
O sa am viata grea.![]()
Merg sa mai strang de prin casa.
matilda33 spune:
| Citat: |
lumi, angy mai ma-ti omorat....de unde luati aceste puzzle-uri din lemn???? am cautat si eu dar nu mi sau parut atat de interesante+ ca eugasesc numai cu litere si cifre ![]() ....oricum, va multumesc ptr. sfaturi ![]() ![]() fericita de Amaia cea rasfatata!! |
nu stiu daca au apucatat fetele sa-ti raspunda, dar eu am vazut in rev de reclama actuala, de la metro, puzzle de lemn cu cars, la aprox 25-30 ron
kllemi spune:
salutare ce este linistea asta pe aici?????
pio bafta muuulta sa se prinda samburelul....sper ca nu ne ti chiar 2 sapt. in suspans, ca murim aici ![]()

lala bine ca mi-ai spus.....vroiam sa chem protectia copilului, dar nu mai stam la cine ![]()
...deci tu esti aia care nu are grija de copii ![]()
......si acum serios ce pastile cu propoli le dai??? si cum le ia cea mica??.....adica vreau sa zic...suge si ea bomboana sau o mananca....adica vreau sa zic o sparge in dinti???.....ca a mea, cam asa procedeaza daca pride vre-o bombonica ceva.....puuuuupppp muuult fetili frumoase...aaaa..pardon urate ![]()
![]()
![]()
matilda multumesc mult
...cred ca o sa ajung si prin metro....poate are si cu altceva decat cars...nu cred ca o atrage chir deloc asta ![]()

fericita de Amaia cea rasfatata!!