Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lumi, Kllemi cand veniti pe fb dati un semn de prietenie :), da sa ziceti cine sunteti, ca sa va adaug la lista de prieteni.

Pio, draga mea, ce ma bucur ca ti-e bine la job. Asa sa ramana, sa nu se transforme in scarbici :)) Pe Elsa o pup, si Sofia mai face asa dimineata, o trimit la taica-su sa se joace (el inca doarme) :))

Babytza, trist! foarte trist! Xor a scris tare bine si sunt si eu de aceeasi parere. Nu dispera, mamica! Sigur te-a asteapta o raza de soare
te pup cu drag!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Kllemi, sunt bine, multumesc. Am frecat podele si geamuri aproape doua saptamani dar gata-ne mutam. Maine. Deja mi-am facut bagajele si o sa-mi petrec week-end-ul acolo cu fetele. Poate facem si brad...mai vedem.

Babytza, imi pare rau sa aud asa ceva.Si eu sunt socata ca si fetele.Sper sa fie doar un impuls de nervi. Nu poti sa iei o asemenea hotarare usor; divortul nu e ceva ce decizi in 5 minute. Sper sa ii vina mintea la cap omului.

Fug la nani si incerc sa intru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

lala, sa fie intr-un ceas bun si sa va mearga bine in noua casa! Spor la treburi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza eu zic ca o sa mai divortati de 1000 de ori si tot de atatea ori va veti impaca, e si stresul inceputului de drum in Suedia.
Hai ca eu am incredere ca va fi bine, da-i timp sa rumege noutatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

babytza fara intentia de a supara pe cineva, te intreb, tu crezi ca merita sacrificiul acesta (divortul) de dragul unui nou bebe? Adica, eu am inteles ca ti-l doresti, ca este al vostru, sange din sangele tau si al lui, DAR, daca tati a stat si a rumegat bine situatia si nu-l vrea, ceilalti doi copii ai tai merita aceasta suferinta, sa ramana fara tatic? De ce simti ca trebuie sa cedeze EL neaparat? Sigur, sunt mama, si stiu ce simti, deja samburelul din burtica este bebe al tau..... dar..... de data asta, urmarile sunt dezastruoase pentru restul familiei! Daca vrei sa te despartid e el DOAR din acest motiv, eu zic sa mai dai o sansa familiei voastre si sa cantaresti si TU situatia, cat inca se mai poate.

SPER sa nu se supere nici o mamica pe mine pentru acest post, este ceea ce gandesc eu, si rezultatul credintei mele ca FAMILIA este foarte importanta pentru copiii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nocom- da...este si asta un punct de vedere....dar, daca Babytza va renunta la acest bb, pe care se pare ca si-l doreste (daca nu si-l dorea prea mult nici ea era alta treaba) crezi ca inima ei isi va reveni vreodata? crezi va FAMILIA lor va mai fi ce a fost? crezi ca acest episod va putea fi stes cu buretele si vor trai la fel de fericiti pana la adanci batraneti??
In nici un caz nu incurajez divortul...in nici un caz nu o sustin in ideea de a pleca de langa el....nu...doar insist sa mai discute.....si deasemeni sunt sigura ca el daca va trece peste si isi va cunoaste copilul il va iubi enorm si deasemeni ea daca va renunta la copil nu si-o va ierta pe deplin niciodata....
Babytza - cantareste f bine lucrurile si fa exact cum crezi ca va va fi voua mai bine...noi doar ne dam cu parerea...unii intr-un fel, altii in alt fel...dar toate punctele de vedere cred ca sunt bune de luat in seama si te vor ajuta sa iei o decizie....cea mai buna!!!
Te asteptam cat mai repede cu vesti...ai intrat, ai aruncat bomba si ai disparut....ne facem griji.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

[quote]citat din mesajul lui Didididi

Lumi, esti jos palaria. Cu toate problemele, tu poti sa te gandesti si la altii.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)
[/quote

. e o atitudine pe care o cresc (pentru mine personal) de cativa ani, si pe care sper sa le-o transmit si hunilor. cred ca e o atitudine corecta pentru fiecare din noi, cu copii sau fara, si mi-e rusinea de anii pierduti in care n-am constientizat asta...

si cred ca sunt pe drumul cel bun, deocamdata hunii ma ajuta la trantit hainute in cutii.

kllemi, da un semn cand esti gata si multumesc!

mimihoo, nu e cazul inca la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Nocom- da...este si asta un punct de vedere....dar, daca Babytza va renunta la acest bb, pe care se pare ca si-l doreste (daca nu si-l dorea prea mult nici ea era alta treaba) crezi ca inima ei isi va reveni vreodata? crezi va FAMILIA lor va mai fi ce a fost? crezi ca acest episod va putea fi stes cu buretele si vor trai la fel de fericiti pana la adanci batraneti??

Cu siguranta NU! Dar si despartiti crezi ca s-ar afla in vreuna dintre situatiile minunate descrise de tine?? Nu vreau sa se creada ca sustin aberant o intrerupere de sarcina, vroiam doar sa spun ca trebuie sa vada intre cele 2 rele care varianta este mai buna pentru ei toti, atat. Daca cel mai mic rau este divortul, atunci ii sunt alaturi si o sustin cat pot.

Oricum, imi pare nespus de rau ca s-a ajuns in situatia asta, si trebuie sa ia o decizie atat de grea. Nimanui nu ar trebui sa i se intample asa ceva, cu atat mai putin noua oamenilor educati, civilizati, sensibili, care avem o cultura si care ar trebui sa rezolvam orice problema, oricat de grea prin comunicare. Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie si lucrurile sa se aranjeze miraculos in frumoasa lor familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

bunaaaa...

lala ce frumoooossss, ca va muta-ti in casa noua...sa fie intr-un ceas bun...si sa ne chemi sa spargem sampania de pereti

lumi bineinteles ca iti voi da un semn, numai ca nu stiu de unde sa incep si unde sa termin, dar promit ca zilele astea o sa ma reculeg ....hainu-te nu prea am, ca am avut cui sa i le dau la momentul respectiv, insa jucarii am ceva........am alta intrebare, haine de la noi astia mai mari putem sa le donam....a.dica sotul tau ar avea cui sa i le dea si pe astea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nocom - daca toti am sustine aceeasi idee, oricare ar fi aceea atunci babytza poate ar considera ca este singura alternativa....dar asa, mai multe pareri, mai multe opinii, babytza isi va da seama ca oricare ar fi optiunea ei, e cea corecta
Nu ar fi nici prima nici ultima femeie care ar renunta la un copil....pentru un motiv sau altul......

Mergi la inceput