Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare

heeeeiiii...babytza ce inseamna asta??? cum adica sa divorta-ti???...eu zic sa nu pune-ti asa problema, poate daca mai discuta-ti...si ii explixi ca pina se va naste copilul, oricum va trece ceva timp, in care lucrurile pe acolo sigur se vor rezolva cumva....nici nu vreau sa aud de asa ceva....ce naiba, suntem aici alaturi de tine

angy merci muult??? dar printr-un magazin, cunosti??? unde as putea sa-l gasesc???...la ce maastire duci acele hainutze si cum as putea sa donez si eu???

lidia nu ma convingi nici cum....hmmmmmm ...si ma enervez tare cand vad ca din ce, in ce mai multe pleca-ti de aici

lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi am contactat o asociatie si au fost de acord sa le donam. Tocmai au venit de le-au luat, daca vrei iti trimit nr de telefon

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, numai sa vrei si sunt o gramada de locuri unde poti dona. de ex, la umanitare e deschis un subiect despre o fetita de 4 ani cu o situatie delicata (Un copil trist), o sa particip si eu, strangem hainute si jucarii, sa-i facem un Craciun mai luminos.
apoi, la Generale, e deschis subiect pentru copiii din Republica Moldova/Basarabia, poti dona banuti.
tot la umanitare, vom strange pentru Spitalul de copii Hociota din sectorul 5 haine, cadouri si jucarii, pentru serbarea de Craciun.

si daca chiar nu optezi pentru niciuna din variantele de mai sus, sotul meu lucreaza la Primarie la Directia Sociala. primeste oricand haine si jucarii pentru copiii din orfelinatele din sectorul 5, eu am dat in ultima vreme hainute mici ale hunilor si cateva jucarii. cu conditia sa fie in stare buna, ca asa-i frumos.
ce zici, te bagi?

scuze celorlalte fete ptr spam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

kllemi, numai sa vrei si sunt o gramada de locuri unde poti dona. de ex, la umanitare e deschis un subiect despre o fetita de 4 ani cu o situatie delicata (Un copil trist), o sa particip si eu, strangem hainute si jucarii, sa-i facem un Craciun mai luminos.
apoi, la Generale, e deschis subiect pentru copiii din Republica Moldova/Basarabia, poti dona banuti.
tot la umanitare, vom strange pentru Spitalul de copii Hociota din sectorul 5 haine, cadouri si jucarii, pentru serbarea de Craciun.

si daca chiar nu optezi pentru niciuna din variantele de mai sus, sotul meu lucreaza la Primarie la Directia Sociala. primeste oricand haine si jucarii pentru copiii din orfelinatele din sectorul 5, eu am dat in ultima vreme hainute mici ale hunilor si cateva jucarii. cu conditia sa fie in stare buna, ca asa-i frumos.
ce zici, te bagi?

scuze celorlalte fete ptr spam.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

bineinteles ca ma bag...si ar trebui sa ma duc la primarie, sa le donez sau cum procedez???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, nuuu, e mult mai simplu. te vezi cu mine si mi le dai, eu le dau sotului si el le trimite direct, ca doar acolo lucreaza. si asa vroiam noi sa ne vedem si nu reuseam, iata ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lumi, esti jos palaria. Cu toate problemele, tu poti sa te gandesti si la altii.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

kllemi, nuuu, e mult mai simplu. te vezi cu mine si mi le dai, eu le dau sotului si el le trimite direct, ca doar acolo lucreaza. si asa vroiam noi sa ne vedem si nu reuseam, iata ocazia.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

sa sti ca asa o sa fac, incep sa strang si cand sunt gata te sun si ne intalnim, sa ti le dau

Mergi la inceput

Auzi domne ce-l doare pe Basescu ca cica : "Romania a devenit o tzara de mamici si bebelusi"...ce nennorocit si pina acum, vezi doamne, scazu-se natalitatea ...iti vine sa te impusti cu idiotii astia.....dar eu nebuna ca ascult aberatiile astea.....in fine, scuza-ti varsarea nervilor

lalaaaa..... pe unde umbli domne??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Babytza imi pare nespus de rau ca s-a ajuns aici, nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul tau.. cu doi copii si unul mic in burtica, pregatita s-o ia de la capat si sa se descurce singurica..ce sa zic, jos palaria in fata ta..
dar chiar nu se mai poate face nimic ?
nu au fost vorbe spuse la nervi ?
eu am speranta totusi ca va veti impaca macar de dragul copiilor..
Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc mult pt felicitari!!
Babytza imi pare tare rau sa aud asa cevaIti doresc multa intelepciune si putere sa treceti cu bine peste aceasta situatie si sa ramaneti in continuare o familie si de dragul copiilor dar si pt voi!
Te pup
Daca pot sa te ajut cu ceva nu ezita!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput