Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)
Raspunsuri - Pagina 13
khristin spune:
Multumim fetelor de urari
. Cum va spuneam, Yasmine a avut parte de doua petreceri anul asta, una cu familia si alta cu prietenii. S-a distrat de minune, a vazut filmul Tangled si a primit muuuulte, muulte cadouri, o sa pun niste poze de la petrecere curand, iar acum asteapta Mosul. Pe jumatate inca mai crede in el, pe jumatate are nelamuriri ![]()
Dya, felicitari 
Babytza, noi am proiectat-o pe Yasmine in primele zile dupa ce am ajuns in Canada. Fix dupa 9 luni, se nastea....acum are 8 ani deja
. Imi place culoarea ta de par ![]()
Fetelor, imi explica si mie in PM cineva de ce ne-am mutat de la grupul A in grupul B pe FB? Si mai ales unde se contribuie? Am vazut ca lumea scrie totusi la amandoua
Am citit mesajele, dar for some reason imi scapa rezonu'...tre' sa fie ceva de culise ma gandesc
. Deci dupa cum vedeti Monday morning si am probleme din astea existentiale....jeez ![]()
La Multi Ani Nicolailor si Nicoletelor 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
kllemi spune:

NIKO SI NOCOM SA FITI SANATOSE SI SA VA ADUCA MOSU' TOT CE VA DORITI 

TA SI TH MUULTA SANATATE
babytza ooooooffff.....si ce-o sa face-ti daca tati nu-il vrea???...uite, daca mai stati mult asa pe ganduri, nu o sa mai ave-ti ce sa face-ti
si ma gndesc eu, ca atunci sigur o sa vrea
...zic si eu 

N-am inteles, ce a facut dya?? a luat carnetul???
Si la noi a venit mosu' de ieri bineinteles ![]()
cu o pereche de apreski-uri un puzzle, in care trebuie sa potriveasca niste animalutze, iar daca le potriveste corect, alea incep sa faca in felul lor caracteristic si un Micky Mouse maaaare, iar de atunci stam numai cu el in brate, pot sa spun,chiar am dormit
Didididi spune:
La multi tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor de astazi!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
Mumtumesc pentru aprecierile la adresa Crinei, mi-au umplut inima de bucurie 
Babytza cel mai bine ar fi sa stati de vorba, pana la urma o sarcina trebuie sa fie dorita de ambele parti, chiar daca este greu satisfactiile sunt pe masura 
Kllemi de unde ai luat MIckey Mouse mare? Vreau si eu sa ii cumpar crinei care este un fan inrait mickey![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
kllemi spune:
angy si noi suntem fani..il avem si pe goofy si donald..si intentionam sa-i luam pe toti sa facem gashca completa
...se gaseste peste tot...ultima oara l-am vazut in Cora...dar nu te gandi ca este foarte mare....eu am zis mare, ca este.......zic eu...mai mare decat acelea micutze care se vad peste tot....sa zic ca este de vre-o 45 de cm....destul, ca daca il tine in brate ii intra urechile lui micky in ochi ![]()
![]()
angelynna82 spune:
Kllemi multumesc 
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
Nocom spune:
Fetelor, multumesc mult de urari, am impresia ca s-a inteles gresit, nu este ziua mea de nastere cum este a lui Nikol, este doar ziua de nume, ziceam ca sunt si eu o mica Nicoleta....
Nu merit atata atentie, zau! ![]()
Va multumesc mult de tot, va pup si va doresc o seara minunata!!
Mimihoo spune:
Vreau si eu Mitzi (Mickey) mare, multzam Kllemi. De unde apreskiuri? cum arata? 
Nocom, ce-i aia "mica". Te-ai sarbatorit? Bun! Noi te-am urat. 
khristin, din cate am inteles se adunasera prea multe mame si s-a preferat un "club" doar a celor care s-au intalnit virtual aici, pe dc.
O zi frumoasa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Xor spune:
hmm...si e ok? Intai se face un club, toata lume invita pe toata lumea (prieteni, amici, cunostinte) si apoi incepe sortarea...pe tine te vrem, pe tine nu.....
Lumi -
oare asa o vor tine cu mucisori toata iarna?? Cum mai e cu jobul? Ce ai mai decis? Sanatate!
Ce mai fac proaspetele mamici?
Ange - e o dulce pitica ta...si f talentata la desen![]()
300 - am admirat si artista ta

pupici tuturor