Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Bafta la toti scolarei la teste, teze si olimpiade ! Si felicitari pentru notele bune obtinute pina acum

A venit si la noi iarna, a nins cam 20 - 25 cm si a fost si frig.

La Antonia ultima zii de scola este 17 decembrie si incepe pe 4 ianuarie.

Cu programul de imersie in engleza a inceput sa-i placa sa vorbeasca si acasa. Trebuie sa spuna a doua zii profesoarei cite minute a vorbit. Ieri a adunat 90 min !

Noi i-am luat ca si cadouri: un laptop mai ieftin, un "studio" de inregistrat/facut muzica (ca in link-ul urmator http://www.vtechkids.com/product.cfm/KidiJamz_Studio/620/?) si 2 benzi desenate. A muncit f.frumos trimestrul asta si am vrut sa o rasfatam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Lala, chiar ca va fi o saptamana intensa. Mult succes lui Bogdan, sa treaca cu bine peste perioada asta.
Laura nu vrea sa se duca la olimpiada la romana, a zis ca se duce doar la mate si engleza.
Cristina, ce mistoooo e perna aia mare!! sa tot stai in ea sa citesti!
Oanagabriela, mult succes Antoniei la engleza!

Care este materia preferata a copiilor vostri?
Laurei ii place cel mai mult educatia civica, pentru ca fac lucruri distractive - fac pe reporterii, tot felul de teste si clasamente, etc.

O saptamana usoara sa avem!

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Elena, feliciteri Laurei pt nota excelenta de la teza!

Succes tuturor copiilor care mai au sapt asta teste si teze!

Biancai ii plac engleza, mathe si biologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreia, nu stiu daca mai cauti idei de cadouri.

Noi am comandat cu punctele de pe cardul de credit si am primit:
http://www.eurekakids.net/fr/jouet/oregon-scientific/oregon-scientific-smart-globe-monde-interactif-espagnol/131503284?id_afiliado=30

Abia asteptam sa li-l dam copiilor si sa ne jucam si noi cu el.

O seara buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

F. interesant, Cristina! Multumesc de idee............Cam ce "poate" globul? Cum va jucatzi cu el?

Succes in ultima sapt. de scoala tuturor celor care mai au teste/teze.

Bianca merge azi cu clasa in Piata de Craciun! Teste nu mai au, dar teme primesc zilnic. Vineri serbeaza Craciunul in clasa si fiecare copil va dariu/primi cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreia, nu prea am incercat globul ca deocamdata e ascuns in garaj.

Dar dupa studierea de aseara, am vazut ca are un stilou pe care il poti plimba pe diferite tari de pe glob si iti spune informatii ca: populatie, suprafata, orase importante, ce animale traiesc.
Iti spune si timpul de zbor dintre 2 tari.

La globul nostru poti alege intre franceza, engleza, spaniola.

Si se poate conecta la un calculator apoi la internet ptr a actualiza informatiile.

Cred ca si Ancutei ii va placea sa plimbe creionul respectiv, desi informatiile respectiv nu cred ca o vor interesa prea mult.

Sa ne spui ca cadouri ii aduce mosu' Biancai.

Si la ceilalti copii.
Mie mi se par mult mai greu de cadorisit copiii astia mai mari.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, merci pt info. M-am itat si eu putzin pe amazon, l-am gasit la cca 111 Euro (ceea ce mi se pare cam mult) si recomandat pt copii de 8-9 ani.

Cu Bianca am o mare pb caci chiar nu stiu ce sa-i cumpar:_(( O sa ma ocup de luni incolo, caci ea de luni si pina miercuri pleaca cu copii cu colindul si nu doarme acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Buna, fetele!

Am intrat sa va urez un week-end frumos.
Am scapat si de teza la romana, lor nu le-a dat compunere, le-a dat sa povesteasca "Caprioara" si sa spuna care sunt momentele naratiunii sau cam asa ceva. Sa vedem acum rezultatele, ca de abia marti le aduce notele. Eu eram convinsa ca ei termina azi scoala , nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca se mai duc pana marti .

Andreia, iti urez multa inspiratie la cadou!

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Elena, merci mult! Chiar n-am idei in afarade de WII Letīs dance si WII Party + Style Boutique pt Nintendo...........si hamsterul
Caprioara a facut-o si Bianca la scoala Ro si, de cite ori a citit-o a plins in hohote. Chiar si profa s-a mirat de cit de mult a sensibilizat-o pe Bianca povestea asta asa ca....le-a dat ca tema sa faca ei un alt sfarsit al povesii
Tu ce-i iei Laurei de Craciun?

La noi e vacanta de ieri pina in 10 ianurie. Copii se aduna luni sa mearga cu colindul si vor dormi totzi 3 zile. Azi mi s-a spus sa-i dau lucruri ca si cind ar pleca intr-o tabara

Avem zapada destul de multa, iar traficul a fost ieri compplet paralizat la noi. Nu a putut circula trambaiul ca.....i-a luat iarna pe "nepregatite" desi stiau de luni ca va ninge abundent.......si n-au curatat liniile A fost o avedarata aventura sa ajungem ieri la scoala. Noroc ca dupa amiaza a dat soarele si a topit zapada de pe sine A nins in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Incepe sa "miroasa " a vacanta
Luni se pare ca este ultima zi de scoala si la al meu.
Chiar are nevoie de vacanta, se simte ca l-a ajuns oboseala.
Cele 3 luni de scoala au fost intense suntem extrem de multumiti de efortul depus de el. Si el e mandru de rezultate.
Are cate 4-5 note la fiecare materie, cu exceptia muzicii si sportului iar daca ar fi sa se incheie mediile acum ar avea un binemeritat 10 pe linie.
S-a calificat la olimpiada pe clasa la romana, vineri a dat faza pe scoala si din ce spune ca a facut e foarte probabil sa obtina o nota frumoasa si sa mearga mai departe pe sector.Vom afla luni.
Au avut un subiect foarte frumos, a fost incantat de el.

- raportul dintre fictiune si realitate in "Balada unui greier mic si Bondarul lenes"
-alcatuieste o compunere dialogata intre greiere si bondar din care sa reiasa ca cei doi au invatat lectia "predata" de furnica. ( min 25 de randuri)

Aceasta a fost partea de creatie. La partea a doua au avut sa gaseasca imagini artistice diferite in cele 2 poezii, personificari,expresii ce se refera la timp si spatiu, diftongi, hiate,folosirea semnelor de punctuatie,antonime, despartiri in silabe, 3 cuv din campul lexical al insectelor.

Olimpiada de mate a fost amanata dupa anul nou sa vina cu mintea odihnita

In vacanta are program de joaca si relaxare non-stop sa compenseze faptul ca nu putem pleca din localitate . Poate in vacanta din februarie.

Va dorim o vacanta frumoasa, sarbatori pline de caldura alaturi de pitici si cei dragi!

Mergi la inceput