Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumim.
Al meu a dat ieri la mate, sambata, duminica are 2 concursuri,engleza si mate, trebuia sa dea teza la romana luni dar doamna profesoara afland de concursuri a mai amanat-o cateva zile ca era prea mult deja.

Va dorim bafta si numai note mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" Antoniei !!
Sa fie sanatoasa, si sa va aduca numai bucurii.

Weekend placut,

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Antonia !

Incepe sa se simta "mirosul" vacantei de vara , parca nu mai este asa departe.
Au trecut majoritatea concursurilor, mai au unul maine la romana si unul sambata viitoare la mate si incheiem aceasta etapa ce a fost foarte fructuoasa in acest an, a strans mai bine de 20 rezultate bune si foarte bune la mate, romana si engleza.

Saptamana viitoare serbeaza ziua scolii cu o multime de activitati interesante, azi au construit in clasa o mascota ce ii va reprezenta la festivitate, un robotel frumusel.
Au colaborat la revista scolii, li s-au publicat poezii si desene de care sunt tare mandri.
Mai asteapta rezultatele la teze, mai au cateva inspectii si probabil peste 2 saptamani va incepe sa se simta relaxarea sfarsitului de an scolar.

Bafta multa tuturor si numai rezultate frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc pentru urari . Azi am fost la restaurant sa o sarbatorim in familie si duminica are petrecerea cu prietenele ei (la un salon de dans modern, asta este ultima pasiune ).
In rest de luni a avut evaluari in fiecare zii, si se vor termina abia la sfirsitul saptaminii viitoare. Asa ca in fiecare zii repetam pentru ziua urmatoare . Pina acum a venit cu note f.bune.
Pe urma vor avea si ei serbarea la scoala, pe 4 iunie.
La ea este ultimul an la scoala primara, de la toamna merge la scoala secundara, cu elevii mari. Va avea profesori la toate materiile si in principiu incepe scoala adevarata . Din pacate citeva din prietenele ei cele mai bune au ales sa schimbe scoala, asa ca va fii mai greu la inceput.
Mult sucess tuturor copiilor la teze si concursuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Antonia!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai desuccese la scoala si in viata!

Oana, sa va traiasac si sa va aduca numai bucurii! Asteptam poze (chiar si pe PM:-...dar si din concediu, daca se poate:-))) de la petrecerea de maine. Sunt sigura ca va fi o reusita!

Bianca s-a decis pt franceza de la clasa a 6-a.A fost destul de greu de ales intre latinais franceza, pt ca fiecare limba are avantajele ei...acum, vom vedea ce facem. Daca nu ne descurcam, apelam la Antonia si Victor

Si noi suntem bine. Anul acesta vacanta de vara incepe ff devreme, in 22 iunie si reincep cursurile pe 8 august
Mai au anuntat un test la germana is unul la engleza (din seria testelor obligatorii) + ar mai fi unul al biologie, care inca nu s-a anuntat.
Saptamina asta si ea a venit cu note maxime la oral al mathe, engleza si etica (astea au fost anuntate inca). Vad un salt fantastic la ea pe semestrul 2 (nu ca pe 1 ar fi mers prost, dar s-a simtit "acomodarea" in noua scoala). A devenit independenta si mai responsabila. Ieri am primit telefon ca i se va da un Spind la scoala. Mare bucurie, pt ca e nebunie pe aceste spind-uri si au o gramada de carat...rezultatul: primul ghiozdan s-a si rupt, am comandat acum 2 zile altul

Bianca deocamdata face, asa cum stiti, tenis si inot. De la clasa a 6-a, ar mai vrea, pe linga astea 2, sa mai faca caiac-canoe si badmington. Si-a dorit mult un curs de hip-hop, insa, din lipsa de copii (nu stiu exact citi s-au inscris si care era nr min. limita) l-au anulat.

Eu mi-as dori f mult, ca macar pe ultima suta de metri a clasei a 5-a sa apara si celelalte mamici cu info actuale despre: Andrada (april), Laura (liliana), Laura(Elena), Melisa(Alina)Victor(cge), Alex(Ramonaj), Tudor(AnaStroe), Cristi(Mercedes), Mihai(Vic) ...dar si mamicile care poate ne-au citit din umbra, si nu au scris...eu chiar sunt legata sentimental de acest subiect si de mamicilecare scriu aici si mi-ar parea rau sa dispara!

Bafta multa pe ultima suta de metri a clasei a 5-a! (vavine sa credeti ca avem copii asa de mari?! Mie, nu!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pai sa raspund si eu daca m-a strigat Andreia.

Victor e bine, are teste sapt. asta, vineri si lunea viitoare sunt libere.
Serbam regina !

Se pregateste si el sa termine clasa a-5-a, suntem multumiti de el, are rezultate bune de peste 90% la principalele materii.
Si suntem prieteni in majoritatea timpului, de ziua Mamei mi-a scris o felicitare in romana si mi-a multumit ca ii fac pachetelul, ii calc si ii "dau curaj".
Vineri va participa la scoala la un curs de babysiter, asa ca deja e baiat mare daca va fi in stare sa stea si cu alti copii.
Mai putin cu sora-sa, unde emotiile sunt puternice.

In iarna a facut ski si engleza ca activitati extra, acum face tenis si ii place. In vara va face inot.

Au avut spectacolul de sfarsit de an cu service de garde (afterschool) au dansat pe muzica latina si el singur, si Anca singura si impreuna un dans "frere et soeur".

Si mie mi-ar place sa continuam sa scriem la subiect, la urma urmei ne stim de vreo 5 ani.

Pe curand,

Mergi la inceput

Azi am avut o zi plina de evenimente scolare :)
S-a sarbatorit ziua scolii, ziua portilor deschise si au fost superbi, frumosi, talentati si plini de entuziasm.
Clasa lor a pregatit pentru eveniment o mascota,un robotelul galben , inscris in concursul scolii pentru desemnarea viitoarei mascote ce va reprezenta scoala lor.
Robotelul a fost un succes, fiind votat cu entuziasm de multi elevi si parinti si ramanand in cursa pentru marea finala. Voturile se vor numara maine si se va decide daca au castigat ei sau concurentii la fel de apreciati de la 5 F

S-a cantat, s-a dansat mult, echipa de aerobic a scolii, medaliata cu aur pe municipiu a facut o demonstratie in careu.
Clasele a opta au facut o parada de moda din materiale reciclabile. Absolut superbe si inedite creatiile lor.

Festivitatea a continuat in sala de sport cu o demonstratie a corului si a echipelor de dans modern, gimnastica, aerobic grupa junior si 4 perechi de dans de societate.

Dupa momentele artistice "ostilitatile" s-au mutat pe trenul de fotbal unde clasa lor, dupa 3 meciuri, a castigat cupa la fotbal pentru clasele a cincea si a sasea. Victoriosi, Bogdan si colegii lui s-au reintors in clasa sa sarbatoreasca cu un suc si prajituri :)
Chiar a fost frumos!

De maine se reintorc la lectii, teste, ultimile batalii pentru medii si se vor relaxa weekendul viitor cu o excursie.

Felicitari lui Victor, Biancai si Antoniei pentru rezultatele frumoase la scoala si activitatilor extra atat de interesante si diverse!

Mult succes scolarilor pe ultima suta de metrii a anului scolar!

Mergi la inceput

Lala, tinem pumnii sa iasa Robotelul mascota scolii si sa-l vedem si noi! Frumoase activitatile descrise de tine!

Bianca mai are 3 teste: maine la germana, luni la engleza si pe 1 iunie la biologie. Marti au concertul de primavara cu corul...

Mult succes tututror!

Mergi la inceput

Pt fetele din RO am citit azi:

Se scurteaza vacanta! Elevii incep scoala pe 12 septembrie
Elevii claselor I ? XII isi vor urma cursurile dupa un nou program. Odata cu modificarea Legii educatiei se schimba si structura anului scolar. Conform noii programe, vacantele vor fi mai lungi, dar mai rare.
LEGAL. La anul, scolarii vor avea parte de perioade mai lungi de relaxare, dar mai rare
Anul scolar 2011 - 2012 va incepe pe 12 septembrie si se va incheia pe data de 22 iunie. Incepand din acest an, elevii vor avea doar trei vacante, nu patru cum au fost obisnuiti pana acum, dar, ce-i drept, acestea vor cuprinde mai multe zile de relaxare. Daca pana acum primul semestru se incheia la sfarsitul lunii ianuarie, pe viitor cursurile se vor finaliza cu doua zile inainte de Craciun, adica pe 23 decembrie. Pana atunci, elevii vor sustine tezele si lucrarile obligatorii si vor sti cu ce rezultate termina semestrul I. Asadar, de prima vacanta se vor bucura de sarbatori, mai exact, in perioada 24 decembrie ? 15 ianuarie. Pe 16 ianuarie vor reveni la cursuri si se vor mai relaxa de pe 6 aprilie, cand vor intra in vacanta de Paste, pana pe 22 aprilie.
Clopotelul va suna pentru ultima data in acest an pe 22 iunie, iar pe 10 septembrie se va da startul anului scolar 2012 - 2013.
Cursurile vor incepe mereu lunea
In urmatorii ani, scolile din intreaga tara isi vor deschide portile pentru prima zi a anului scolar intotdeauna intr-o zi de luni. De asemenea, ultima zi a anului de studiu va fi intotdeauna vineri.

sursa: http://www.cancan.ro/life-style/utile/se-scurteaza-vacanta-elevii-incep-scoala-pe-12-septembrie-165744.html

Mergi la inceput

Teoretic nu se scurteaza doar ca sunt impartite mai bine.
Acum aveau patru, vor avea doar 3 vacante insa mai lungi cele de Craciun si Paste cu o saptamana, deci cate 2 saptamani in iarna si primavara iar cea mare din vara e scurtata cu 5 zile parca.

Mergi la inceput