Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi face limba doi franceza. Trimit PM cu datele de contact. Eu stau in zona Brancoveanu si lucrez la Timpuri Noi, dar marti, joi si vineri sunt cu fata la inot la Lia Manoliu, deci acopar sector 4 si 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cu Tunele 1,2 si 3 ne-am delectat si noi ( eu si fi-miu). Pe 4 trebuie sa il achizitionez si eu, nu stiam ca a aparut deja.

Cristina, bafta fetei la examen !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Grati, multumesc frumos, sper sa iti pot intoarce serviciul.
Sunt ... ametita bine d etot, azi noapte m-am culcat la 2, nu am putut lasa Tunele 1 fin mana. Azi de dimineata m-am dus drept la librarie sa cumpar cartea si cum nu deschisese inca, am zis sa imi cumpar un covrig de alaturi. Ei bine am plecat fara rest, asa ca la casa ... am cautat banii o gramada, pana m-am lamurut ce s-a intamplat cu ei, mi-a pierit cheful de cumparat carti.

revin

Mergi la inceput

Buna,

ce liniste pe aici...

Pentru cine e interesat , la noi la scoala au fost aduse culegerile de pregatire pentru examenul de la lb romana, clasa a sasea.

Se numeste "Model european de evaluarea a competentelor de lectura si scriere pentru cl 5-6" editura Art grup editorial, autori Florin Ionita, Florentina Samihaian, editie 2011.

Testele sunt chiar interesante.
Urmeaza si cea de matematica, cat de curand.

In rest, nimic nou, teste, note, evaluari, scoala decurge pe fagasul normal, copilul ramane acelasi elev constiincios

Multa bafta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lala-multumim. Vad ca inca nu apare pentru vanzare pe net cartea, eram si eu curioasa ce fel de teste sunt..

Mergi la inceput

Upss, pe pagina 4 am gasit subiectul

Buna dimineata,
am intrat sa va uram o vacanta frumoasa, Paste fericit alaturi de cei dragi si incarcarea bateriilor pentru sfarsitul semestrului!

La noi s-au stabilit tezele pentru prima saptamana din mai asa ca imediat dupa vacanta intra in focuri.

In rest totul ok la scoala, in ritmul obisnuit, au luat parte la cateva proiecte europene, unul din ele fiind " U4energy " (http://www.u4energy.eu/web/guest)pentru care au facut tot felul de activitati interesante. Se vede implicarea scolii in activitati ce "sar" programa obisnuita, mereu apar astfel de proiecte creative.

Vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lala, ma bucur ca ai adus subiectul pe prima pagina.
Eu l-am cautat o data si nu l-am mai gasit.

Va mai scriu despre noi candva sapt. asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ramasesem datoare cu un raspuns despre noi.

Victor e bine, se pregateste de concediul de Pasti: va fi liber si maine si luni.

Dupa scurta vacanta, va avea teste finale, cam un fel de teze din Ro.

Are teme la matematica, la engleza are de prezentat un proiect cu monstri, la franceza cu cele mai mari orase din lume, si de realizat un interviu cu o personalitate care i-a marcat viata.
Ghiciti pe cine a ales ?

Pe mine, si a motivat ca vrea in sfarsit sa ma inteleaga.

In rest, va urez Paste Fericit si vacanta placuta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Paste fericit!

Noi avem 2 sapt. de vacanta. Una s-a dus (am fost la Hamburg 3 zile si am vazut musicalul Tarzan - absolut superb pt cine are ocazia sa-l vada). Acum avem musafiri pina marti. De marti pina joi Bianca pleaca in tabara cu scoala romaneasca, iar pe WE mergem la niste prieteni.

Din 2 mai reincepe scoala cu teste deja anuntate la germana, engleza si mathe. Sigur mai e unul si la biologie si...incet, dar sigur, ne apropiem de sfarsitul clasei a 5-a. Va vine sa credeti? Mie nu!

Trebuie sa ne decidem la cea de -a doua limba straina si tot oscilam intre franceza is latina, fiecare avind destul de multe avantaje.

Cam atit despre noi acum.

Speram sa intre si restul de fete si sa ne mai spuna vesti despre copii de clasa a 5-a.

Cristina, interesant proiectul lui Victor si dorinta lui de a te "intelege"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bafta la teze, teste ce mai sunt in saptamanile care au ramas pana la finalul anului scolar.

Mergi la inceput