Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 10
Mercedes spune:
Lala_D, grati.ela - multumesc frumos,pe cea de la polirom o avem.
cristinaT- eu stiu ca ai nostri copii sunt ultimul an care vor termina pe sistemul vechi deci fara acele teste de care spuneai tu. Eu cel putin asa am inteles ca intra in vigoare noul sistem pentru cei care vor fi in clasa a 5 a incepand cu anul 2011/2012, gresesc?
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes Lala_D, grati.ela - multumesc frumos,pe cea de la polirom o avem. cristinaT- eu stiu ca ai nostri copii sunt ultimul an care vor termina pe sistemul vechi deci fara acele teste de care spuneai tu. Eu cel putin asa am inteles ca intra in vigoare noul sistem pentru cei care vor fi in clasa a 5 a incepand cu anul 2011/2012, gresesc? |
Nu, nu gresesti.
Dar asta nu inseamna ca unii directori nu vor da testele in programe pilot ordonate de minister.
Insa rezultatele nu vor fi de "portofoliu" ci doar orientative.
CristinaT spune:
Buna
am intrat sa va doresc o primavara frumoasa, sa avem copilasi sanatosi si fericiti.
sus cu subiectul nostru :)
cge spune:
Buna,
"La Multi Ani" de 1 Martie si o primavara frumoasa impreuna cu copiii nostri !!
Noi asteptam vacanta, Victor cu Anca vor fi in vacanta sapt. viitoare.
Voi sta si eu acasa, vor merge si in tabara, speram sa le placa pe ansamblu vacanta si sa se odihneasca.
Victor va merge in excursie cu scoala vinerea asta.
In rest, suntem tare multumiti de Victor, am primit al-2-lea buletin si are rezultate in jur de 90% la materiile principale. Ba, chiar la matematica are 97%.
Si de cand vede ca are rezultate bune, e mai cooperant cu lucratul suplimentar acasa.
Si citeste mult.
Fetele din Ro, bafta cu legile astea care se schimba non-stop.
Pe curand,
Lala_D spune:
Vacanta placuta Cristina !
Ne-au anuntat si pe noi de cele 2 examene de la clasa a sasea.
Se pare ca va fi unul de romana si limbi straine si unul de matematica si stiinte ( biologie,fizica).
Interesant...
In alta ordine de idei la scoala teste, referate si diverse activitati plus seria de concursuri .
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D [Ne-au anuntat si pe noi de cele 2 examene de la clasa a sasea. Se pare ca va fi unul de romana si limbi straine si unul de matematica si stiinte ( biologie,fizica). Interesant... |
Da, foarte interesant, mai ales cum se vor cupla aceste materii sa rezulte cate un examen din ele..om vedea.
CristinaT spune:
mda... nici nu m-as fi gandit ca nu e adevarat cu cele 2 examene ca doar nu ne chema la sedinta degeaba. Dar se pare ca vom fi primii dintre cei care nu aveau examen pana in cla a 8-a care vom avea.
Se ascute lupta :))
CristinaT spune:
La multi ani si tot ce va doriti!
http://www.e-scoala.ro/martie/martie_8martie.jpg
Noi suntem cu totii bolnavi, copti... nas, gat, cap, febra ...
In rest cititm, citim, citim :)
Nu stiu daca a citit cineva Tunele, trebuie sa cumparam/citim vol 2. Tot asa trebuie sa luam vol 2 de la Charlie Bone. In rest speram la un targ de carte cat mai curand ca sa putem lua toate cartile de la Corint Junior dorite.
In rest cu scoala, e obositor cand esti bolnav sa mai faci si teme, asa ca am lasat-o mai moale sapatamanile astea.
VOI?
grati.ela spune:
CristinaT, Oyi are toate volumele din Tunele si cele 3 C.Bone. Ti le poate imprumuta.
CristinaT spune:
ah... ar fi super. Dar tunele, am cumparat 1,3,4 :)) asa ca sigur il voi cumpara pe 2. Poate la Charlie Bone, ca nu am apucat sa luam decatvol 1. Va suntem recunoscatoare.
Trebuie sa incepem pregatirea pt Cambridge urmatorul nivel :) Ultima data s-a pregatit singura, acum, nu stiu ... nu prea as lasa-o singura. Pana acum nu a fost examen la care sa se prezinte si sa nu il ia.
Grati, voi faceti franceza?