Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 7
monis5 spune:
neatza
Angi_san sa ai o zi frumoasa si sa petreci frumos alaturi de familia ta!
Alinus, multumim de cafea, mai bag si eu o tura ca sa ne putem uita pe geam . S-ar urni cineva azi pana la in PLaza Romania? (e singurul loc unde pot ajunge relativ usor fara masina - care pleaca azi cu tati care munceste). Am putea trece pe sus pe la locul de joaca si sa bem o cafea....
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
Alinus25 spune:
Sa vedem... cand termin mesajul...
Pentru inceput restantele La multi ani Ruxandra, Raluca Magdalena si Dragos si Eva
Si LMA tuturor celor care poarta numele Andrei, Andreea
Si de actualitate Angi_san
Diana nasol e cu despachetatu, dar e fain ca ramaneti de sarbatori alaturi de familie, prieteni
Raluci mortal Bubu, dar tu ai fost si mai mortala la faza cu tati.
Ralu au gasit pana la urma masina ai tai?
Monis ce dulce e Iulian...vad ca multe dintre noi avem probleme la adormit, noi ne chinuim cel mai mult la al doilea somn de la amiaza, timpul variaza de la 15 min la o ora sau deloc. Aaaa si adormitul are loc la mine in brate sau culcat langa mine si tot fara succes... Patutul lui nici nu vrea sa-l vada, urla de zici ca e picat cu ceara...
Lili multa sanatate Lilei...si spe sa aveti o vacanta cat mai placuta!
Laurica ce frumoase sunt globuletele!
Hot news-Riana: Mamiiiiiii, ningee, ningeee... Eu: Unde?. Riana: Afara, uraaa vine Mos Craciun!
Ma simt ca un copil, asa fericita ca ninge
Mai departe...
Lumi felicitari pentru plimbareata pisicosa
Shtephy ma bucur sa aud vesti bune despre voi! Din pacate asa este, la locurile de joaca bantuie multi virusi...
Citat: |
obosita bine inainte, o las in vana si o ora sa mearga dintr-o parte in alta dupa pestisori pana nu mai poate |
super tare Andre!
TIna, FLoricik felicitari pentru primii pasi!
Dana am mai zis dar mai zic inca o data... un peisaj de vis acolo la voi, chiar simti ca vin sarbatorile de iarna, iar DAvid e un dulce cum sta el acolo langa zapada
DAnkutza trebuie sa ai incredere ca PInky va reusi! sunt sigura ca va fi bine.
Despre noi: Si Dragos a inceput a faca primii pasi in urma cu vreo 2 saptamani, dar inca nu merge bine singurel... doar asa cativa pasi. Cu mancarea stam relativ bine...cu laptele prost, nu cred ca ajungem la 400 ml ...
Trimit...
PS: Ralu sotzu nu avea treaba cu mine, avea treaba cu calculatoru
laurairina13 spune:
Niatza!
La multi ani ANGI!!!! Toate sa fie frumoase azi in zi de sarbatoare pt tine!
Nu zice nimeni bre LMA la nimeni?sau vreti cu toatele sa emigrati
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
raluci_b spune:
Neazta,
Angi_san La Multi ani voiosi, sa fii sanatoasa
Monis - noi ne programasem sa plecam pana la Craiova dar cu vremea asta nu cred, pe la ce ora Plaza? sa vad ce zice si tati, il luam si-l lasam cu copii si noi bem cafia
Laura - imi pare rau de finutz nu stiu pe nimeni.
Sa va zic ce-am visat. Eram parca la scoala, Licurici gazelutza cu o fusta scurta se scuza ca nu mai avem pixuri rosi si albastre, iar Ancutza desi nu o vedeam ne povestea ca Sabina a mancat toate pixurile si cand m-am trezit afara era un frigggggg si pojghitza de gheatza pe iarba si pe pomi
Ralu - ce faci ?
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laura - andreea spune:
La Multi ani Angi, multa sanatate pentru intreaga familie!
La Multi Ani Romania!
Eu m-am uitat pana acum la ceva povesti la Pro TV a unor romani intr-adevar patrioti zic eu. Frumos!
Cafia la toata lumea, in special cui s-a dat cu saniutza aseara pe forum pana tarziu
poze
raluci_b spune:
INSCRIERI PROTEST
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZLN79mTsddFJuQncxa2xjUlhCb3o3Q3R5aDNDYVE&hl=en&authkey=CLXyg-oE#gid=0
_
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Cafia la toata lumea, in special cui s-a dat cu saniutza aseara pe forum pana tarziu poze Europe is the best! |
Neata!
Eu primesc cu placere cafea...dar cat mai multa, te rog
Iar am avut o noapte groaznica...maraieturi si trezit la fiecare ora. Se pare ca ziua a inceput la fel de bine
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
raluci_b spune:
LA MULTI ANI ROMANIA, vai vai ce-au facut astia din TINE
_