Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
fulguta28 spune:
Buna dimi!
La apel, sa traiti! Nu zic" Sa traiti bine!" ca stim cu totii ca nu-i asa.
Ce sa zic... noi baita facem in fiecare seara. Mama imi tot zice ca apa o face pe Mara sa creasca. Asa o fi. Oricum, sunt de parere ca bebelusii trebuie spalati in ficare zi pentru a indeparta bacterile ce se formeaza pe piele, mai ales in zonele pliurilor. Baita este esentiala din punctul meu de vedere. Cat despre papica, ne-am reintors la hranirea la san chiar daca protesteaza prin urlete. Dupa cateva urlete care le aude un bloc intreg, ne linistim si sugem lapticul din sanii lui mami.
Apropo, este cineva care a incercat Nutrinatal pt lactatie?
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
nastasie spune:
miha, eu am numai retete super usoare de dulciuri.nu am rabdare sa migalesc.rar de tot cand ma chinuie.dar mi se face pofta de cate ceva si atunci imi fac.
LoredanaB spune:
Buna ziua si de la noi!
La multi ani Romania !!!
Sunt putin trista, azi se implineste un an de cand bunicul meu nu se mai afla printre noi...l-am iubit enorm.
Noi raportam o noapte foarte linistita, Sarah a dormit in reprize de la 8:30 pana la 10 dimineata...a papat de 3 ori .acum din nou doarme in leagan.... azi noapte a dormit in patutul ei.
Baita si noi facem din doua in doua zile, iar dimineata o sterg cu un prosop pe fata , gat, piept, fundulet, manute, picioruse.Moasa mi-a spus ca de doua ori pe saptamana e suficient daca face baita.
LoredanaB spune:
La noi ninge ca-n povesti, avem un strat de zapada de 20 cm cel putin...e tare frumos....n-avem saniuta dar in week-end cumparam una si scoatem strunfii la plimbare..
mihaelka77 spune:
La noi ploua ca in povesti M-am saturat de vremea asta!
Am pus poze noi in albumul bebeilor cu Petra la 3 luni!
camisv spune:
LoredanaB sa alinam putin tristetea! asa este viata, cei dragi se duc, chiar daca nu vrem.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
Mari-Mariuk spune:
In 10 minute e placinta gata. Asa ca deschideti ferestrele ca arunc spre voi!!!
Ce frumos e cand suntem mai multe pe aici...avem ce vorbi (oare???ca doar de mancare si de somn ne legam)
Loredana, si la noi a nins putin asta noapte, dar acum ploua.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Kamy13 spune:
Buna dimineata din ALBA IULIA la toate fetele si toti copilasii!
Sa petreceti Ziua Romaniei cat mai placut, impreuna cu cei dragi!
Demult n-am mai scris, vad ca v-ati mutat locul de intalnire. Ma bucur sa citesc in general lucruri bune despre voi si bebelusi.
Si Emanuel creste, e bine, sanatos. Duminica ce vine implineste 3 luni (trebuie sa sarbatorim, mai ales ca el e si Nicolas!) Joi o sa merg la control si o sa aflu cat mai cantareste si cat s-a inaltat. Acum 10 zile avea 6,100 kg. E cuminte in general, noaptea se scoala doar ca sa manance, cam pe la 3-4 ore. Inca il alaptez, sper sa mai am lapte macar pana pe la 4-5 luni, cand incepe diversificarea.
E un copil voios, gangureste, silabele lui favorite sunt “ghi”, “le” si “hei”(aproximativ). Cheleste, i-a mai ramas un pic de par din cel initial, dar ii apar firele noi.
Acum locuim in Romania, ne-am restabilit in urma cu o luna, iar de moment ramanem aici. Acum 2 saptamani am avut botezul. A iesit fain, pacat ca a trecut repede si nu a tinut 3 zile si 3 nopti...M-am bucurat ca mi-am revazut neamurile din Banat si verisoarele si matusa din Spania...Am plans cand au plecat. Au venit sambata, mi s-a umplut casa si inima de bucurie, dar duminica cand toti au pleca, am ramas f. trista...
Deci Ema e sanatos si evolueaza bine, dar eu nu mai scap de durerile de spate. Sa fie de la epidurala sau si voi, ce ati nascut fara epidurala sau cu cezariana mai aveti dureri? La primul copil dupa o luna mi-au trecut, dar acum nu mai scap. Mai mult ca sigur de vina e epidurala...
Am vazut cativa bebici frumosi pe Picassa, pe albumul mamelor dar, din ce am citit, am inteles ca exista un album al bebelusilor? Eu va pun la semnatura un link la pozele de la botezul lui Emanuel , daca vreti sa le vedeti. Am pus cateva poze cu Ema si in albumul mamelor. Imi puteti scrie si mie locul si parola albumului bebelusilor? Merci anticipat!
BOTEZ EMANUEL NICOLAS
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelka77 Am pus poze noi in albumul bebeilor cu Petra la 3 luni! |
la multe lunite, e o frumoasa Petra!
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
mihaelka77 spune:
KAMY13 bine ai revenit!!!!! Stiam ca te-ai intors in tara, m-am gandit ca esti ocupata de aceea nu mai dai nici un semn. Sunteti bine si asta e important. Saluta orasul meu natal din parte mea!!! Stai ca iti trimit parola pentru albumul bebeilor!