Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 2
donna79 spune:
Hei, abia asteptam capitol nou. E bun si frigul la ceva, se umplu paginile mai repede.
SUMMER, eu am facut concesia asta si l-am luat pe Tudor in patul nostru. Il si las sa adoarma morfolind la tzitzi. Nu sunt incantata de metoda, dar de bine de rau... copilul doarme noaptea. E drept ca ziua nu prea doarme. Acum tu stii ce presupune un efort mai mare: sa o iei in pat sau sa te plimbi toata noaptea cu ea in brate. Sunt sigura ca ambele variante au si parti rele... tu decizi.
TANAMERA... pot doar sa presusun ca Albert nu plange chiar asa rau daca il poti lasa si jumatate de ora. Al meu in 5 min o da in urlete si apoi ajunge la apnee, probabil spasmul de care vb Mai3. Nu pot sa il las sa planga. Cel mai mult cred ca a ajuns la vreo 8 min, eram in baie si nu am putut veni imediat.
NASTASIE, merci pt raspusul cu privire la indemnizatie. Si eu sper sa nu ne loveasca si pe noi...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
andr33aaa spune:
camy, e greu de spus cum ii convingem sa ia bibe. de obicei copiii accepta bibele foarte usor. sfatul meu e sa incerci sa ii schimbi tetina - verifica, poate este M si ii curge prea mult. dar, inainte de asta - de ce vrei sa-i dai ceai? inteleg ca mananca san, si eu stiu ca bebelusii alaptati nu au nevoie de nimic altceva. laptele matern hidrateaza copilul suficient. daca face kk fara mare efort, eu zic sa nu-i dai ceai. tot ce faci este sa ii umpli stomacelul cu ceva care nu il hraneste suficient, pentru ca apoi sa nu mai fie loc pentru laptic.
camy81 spune:
ANDREEA ms de raspuns incerc sa ii dau ceiut si pt.burtik si ea mananca tot la 1 ora iar pe siara am inpresia ca nu se satura destul ca nu mai are ce sa pape,plange saracuta pana ce adoarme
Luati careva pastile pt. stimularea lactatiei?GALAFOR?
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
ana_25 spune:
Fetele,voi ce ceai le dati la bebei??
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Iunia82 spune:
Dragi mamici,
Vroiam si eu sa va intreb daca stiti ce marca/model de marsupiu este mai practic/comod si pentru mama si pentru copil? Vreau sa imi iau un astfel de marsupiu si sa-l folosesc peste 1 luna, cand fiica mea va face 4 luni si isi va tine mai bine capsorul.
O alta intrebare este cum curatati voi urechiusele? Eu folosesc vata si formez ca un betigas, dar tot ramane ceara pe pavilion si in interior. Stiu ca exista betigase speciale pt copii, dar nu stiu cat de recomandate sunt.
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy81 Mai fetelor asi avea si eu niste intrebari pt. voi,Carina nu vrea in nici un fel sa ia sticluta in gurita cum simte bibironul isi face greata si sincer nu stiu cum sa ii dau cate un pic de ceiut iasi mai da peste zi si ceai ca sa fie mai mult laptic pe seara,voi ati patit asa cu bb vostri? |
cum zicea si Andreea - schimba tetina. Eu recent am luat nr 2 de la Avent si am observat ca isi face greata si nu mai accepta deloc sticluta, desi pana atunci cu nr 1 nu avea problema. Nr 2 e mai lung decat primul si probabil o deranjeaza ca-i ajunge la gat. In consecinta am gaurit cu un ac tetinele nr 1 pt a curge un pic mai repede si acum suntem pe felie
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
ramohd spune:
Buna seara mamici!
am intrat sa urez rapid La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor, mari si mici, mamici, tatici si bebelusi.
Si eu am probleme cu productia mea de lapte, parca e in scadere continua, cred ca foarte mult conteaza odihna...eu cum nu ma odihnesc ziua deloc seara nu-i mai ajunge laptele la copil, noaptea in schimb e mai bine. Galafor iau si eu, nu stiu daca ajuta prea mult.
Noi asteptam ceva musafiri acum ca si eu am un Andrei de sarbatorit.
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie tutz, uite aici: http://gabrielacara.blogspot.com/2009/03/placinta-dobrogeana.html asta fac eu acum.nu va zic cum miroase. |
voi face si eu...
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Fistiq spune:
Pupici tuturor!
Ana, multumim de capitol!
Si eu am avut problema cu sfircurile, dar doar la 1 sin. Mama, cit m-am mai chinuit!
-ici si sa iti fie usor si fara complicatii!
Donna, va sa zica nu ai avut ocazia sa folosesti prea mult wrapul. Noi am fost cu el de 2 ori la cumparaturi (cam 2 ore), si 1 data l-am alaptat in el.
Din punctul meu de vedere, e mai greu cu nimeritul hainutelor potrivite pt purtatul in wrap, asa incit sa nu-i fie frig afara, dar nici sa nu se incinga in spatii inchise. Inca n-am gasit rezolvarea.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
nastasie spune:
tutz, mi-a iesit placinta ca la patiserie.s-a dus juma de tava.
ana,eu ii dadeam la incep baby drink, apoi de musetel cand era constipat.iar acum ii dau ceai de bebelusi(mi-a adus soramea)de fenicul.este fan, ca pe celelalte nu le vroia.gasesti si aici parca de la milupa sau humana.dar nu stiu sa zic de la ce varsta sunt.asta e de la 3 luni.dar aici nu am vazut.