Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Dragi mamici, Vroiam si eu sa va intreb daca stiti ce marca/model de marsupiu este mai practic/comod si pentru mama si pentru copil? Vreau sa imi iau un astfel de marsupiu si sa-l folosesc peste 1 luna, cand fiica mea va face 4 luni si isi va tine mai bine capsorul. O alta intrebare este cum curatati voi urechiusele? Eu folosesc vata si formez ca un betigas, dar tot ramane ceara pe pavilion si in interior. Stiu ca exista betigase speciale pt copii, dar nu stiu cat de recomandate sunt. mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
iunia, si pe mine ma intereseaza marsupiul dar nu unul pana la 9kg, ceva pana mai tz.si mai ales ca sigur ar sta cu fata spre lume.
eu il sterg cu betisoare din alea, altfel nu stiu cum.adik cu ce as putea inlocui?
Fistiq spune:
Si eu iau Galafor. Mai iau si Galactogil si beau 1,5 litri de ceai de chimen si anason pe zi. Nu stiu care din astea sau daca toate combinate, dar mi se pare ca au oarecare efect. As fi tare curioasa cit produc pe zi...
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Mari-Mariuk spune:
Nastasie, pentru linkul cu retete. Chiar ca descrie super cum se face. Cred ca o sa fac si eu zilele astea o placinta, ca mi-ai facut pofta.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
andr33aaa spune:
citat din mesajul lui ana_25 Fetele,voi ce ceai le dati la bebei?? |
eu ii dau ceai de musetel, un plic la 200-250ml. bea cam 50-70 ml / 24 ore. am incercat la inceput baby drink si nu intelegeam de ce nu mai pot sa-i scot bibele din gurita... l-am gustat, este ingrozitor de dulce si am renuntat imediat la el
Fistiq spune:
citat din mesajul lui donna79 Hei, abia asteptam capitol nou. E bun si frigul la ceva, se umplu paginile mai repede. SUMMER, eu am facut concesia asta si l-am luat pe Tudor in patul nostru. Il si las sa adoarma morfolind la tzitzi. Nu sunt incantata de metoda, dar de bine de rau... copilul doarme noaptea. E drept ca ziua nu prea doarme. Acum tu stii ce presupune un efort mai mare: sa o iei in pat sau sa te plimbi toata noaptea cu ea in brate. Sunt sigura ca ambele variante au si parti rele... tu decizi. NASTASIE, merci pt raspusul cu privire la indemnizatie. Si eu sper sa nu ne loveasca si pe noi... Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Donna, si eu tot de pe 6.12 intru in CIC, dar mie mi-au dat adeverinta si decizia avizata la ITM. Atita a trebuit sa le spun care e ultima zi de CM, sa stie ce sa treaca acolo.
Azi mi-am depus dosarele si pt alocatie si pt indemnizatie. Am dat de o dna tare draguta acolo si nu a durat mai mult de 10 minute.
Cel mai mult a durat pina mi-am strins actele necesare, eu avind si PFA. Si sa nu mai zic de luna necesara pt eliberarea certificatului de nastere.
Mi s-a spus ca in Februarie o sa intreambele si indemnizatie si alocatie.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
fulguta28 spune:
Din pacate faci o mare greseala ca-i stergi urechile cu acele betzigase. Cam toti pediatrii nu recomanda stergerea urechii cu bete de curatat ci doar curatarea pavilionului cu o carpa moale. Ceara are rol protector pentru moment.
citat din mesajul lui Iunia82 Dragi mamici, Vroiam si eu sa va intreb daca stiti ce marca/model de marsupiu este mai practic/comod si pentru mama si pentru copil? Vreau sa imi iau un astfel de marsupiu si sa-l folosesc peste 1 luna, cand fiica mea va face 4 luni si isi va tine mai bine capsorul. O alta intrebare este cum curatati voi urechiusele? Eu folosesc vata si formez ca un betigas, dar tot ramane ceara pe pavilion si in interior. Stiu ca exista betigase speciale pt copii, dar nu stiu cat de recomandate sunt. mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
camisv spune:
Buna seara si pentru toti Andreii si Andreele, mici si mari!
Vorbeati de marsupii, noi am cumparat unul care cica este o combimatie intre marsupiu si wrap. Se numeste "manduca" si merge pana mai tarziu. Este cam scumput si nu poti pune copilul cu fata, iar asta este o problema pentru mai tarziu.
Sa va zic "solutia" mea de dormit noaptea. Pana acum 2 saptamani Tudor nu dormea la el in patut sau adormea dupa baita, dar de la prima masa de noapte refuza. Am observat ca-i place sa doarma pe burta (stiu ca nu-i indicat, asa ca nu dati cu rosii) si i-am pus si aparatorile la patut (pana atunci nu le avea). Ca-i coincidenta sau nu, de atunci imi doarme toata noaptea si chiar daca se trezeste pentru masa, adoarme imediat, neleganat, neplimbat. E asa comic cum se tareste ca o rama, cativa cm, pana atinge aparatorile cu capul si asa adoarme fericit. Deci la noi, dormitul pe burtica functioneaza. Ziua insa daca-l las in patut doarme 10-20min, asa ca inca mai doarme la mine pe burta. Cel mai bine doarme afara la frig.
mai voiam sa zic ceva, dar ma striga ... cred ca iar nu vorbesc jucariile cu el
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)
bebecris26 spune:
Buna seara dragi mamici si bebelusi. Anuta am vazut ca vrei sa renunti la lapticul tau. Oof, foarte trist dar daca tu zici ca nu mai poti nu ai ce sa faci. Dar Maia nu reuseste sa suga? Eu cand am iesit din maternitate m-am chinuit o saptamana cu bebe sa suga, plangea el, plangeam si eu. Nu stiam ce sa-i fac pt ca nu reusea sa prinda sanul si ma mulgeam cu pompa si ii dadeam la biberon. Dar dupa cateva zile am fost la o moasa acreditata, am platit 150 de lei si m-a invatat cum sa tin crect copilul la san si incepand de a doua zi bebe a reusit sa suga. I-mi pare tare rau ca trebuie sa iei aceasta decizie.
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
Am reusit sa schimbam leaganul. Am luat unul care nu face zgomot deloc, e foarte silentios, cu telecomanda, 6 viteze si 6 melodii care canta continuu cat merge leaganul. poti sa si opresti laganul dar sa mearega melodiile. Fetelor noi maine seara mergem la dansez pentru tine. Voi intra intr-un dans la final cu bebe si voi dansa la inceput un vals . Au vrut sa dansez un tiganesc cu Alex dar le-am spus ca nu pot pt ca ma doare inca operatia si sunt si foarte grasa .
Cristina, mami de bebita David