Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
ramohd spune:
Buna de 1 decembrie! se vede ca e zi libera am si eu timp sa stau la calculator. Azi m-am relaxat, am facut doar mancare, bucate traditionale: ciorba de pui a la grec.
Am citit un pic din urma, apropos de baita eu ii fac bebelui baie in fiecare zi, fara exceptie, seara de obicei incepe sa maraie parca cere baita si cum incep sa il dezbrac se calmeaza si zambeste.
Si noi am avut fata iritata pe un obraz si nu i-a trecut nicicum, asa ca pana la urma l-am dat cu o crema foarte buna pt. dermatita alergica, Elocom se cheama, poate cunoasteti, deja e mult mai bine.
La capitolul kk e productie mare, fiecare scutec are kk, schimb si cate 10 scutece pe zi.
Tutz, am citit ca si la tine au masurat gresit bebele la nastere. Mie mi-au scris ca bebele a avut la nastere 56 cm (m-am si mirat atunci ce-i drept) si la controlul de o luna cand l-am masurat avea 56 cm.
Poate aveti vreo idee de ce atunci cand este foarte flamand, copilul meu in loc sa suga sau sa bea din biberon urla de mama focului minute in sir. Abia dupa ce-si face spectacolul se hotarasste se manance si el; nu prea inteleg: e flamand si totusi nu vrea sa manance. De multe ori am patit asta, ceva de genul cum povestea Fulguta. Pot sa fie colici care apar chiar la ora mesei?
eveline spune:
Pfuai, nu vreti sa stiti ce frig si ce viscol e la noi. Am iesit sa dau de mancare la catel (apropo, care mai aveti catel pe care-l tineti afara, cum faceti cu apa iarna? Ca i-am pus apa si bineinteles in doua minute era bocna) si am degerat.
Sotul tre sa fie maine la 10 la Bucuresti asa ca a plecat de azi ca sa nu mearga noaptea (ce vreme naspa de condus a prins) si avand in vedere ca Bia trebuie dusa maine la gradi a venit mama pe la 4 si a luat-o s-o duca ei maine dimineata, ca eu n-am cum singura fiind cu Darian. Asa ca sunt numai eu cu cel mic si dragoste cat incape.
Am cascat si eu ochii dupa Bebecris da nu am vazut decat un pic din Alex. Mai intra??
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
sabu_dk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulguta28 Sabule, de unde luati mama body-urile alea faine rock?! M-ati zapacit cu ele. Vreau si eu. Au cumva si site sa pot comanda pt Mara mea? Acusi imi cere bani sa se duca in rockoteca si n-am cu ce sa-o imbrac. uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010) ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Hihihi, ma bucur ca va plac tinutele noastre. Noi le luam de la H&M. Vad ca in Romania o sa se deschida H&M de-abia in primavara lui 2011. Deci, in curand.
Aici, H&M e un loc cu haine foarte bune calitativ si accesibile ca pret. De ex, body-ul cu broscoiu' de la Muppet Show a fost aprox 15 RON, ceea ce e ffff ieftin pt DK.
simona24 spune:
SA TRAITI! si LA MULTI ANI, RUMANCELOR! [PUP]
am raspuns la apel! dar nu o sa pot scrie prea mult, pentru ca a inceput dansez pt tine si vreau sa o vad pe cristinuka noastra!
am muuuult!
simona cu matei
Mari-Mariuk spune:
a intrat bebecris!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nastasie spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk a intrat bebecris! Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
o vad.e acolo.
fulguta28 spune:
Noi mai avem episoade d-astea doar la masa de la ora 21 cand ii face stomacelul rau de tot plus serii de partzuri. In rest, primele cinci minute se manifesta cu crize doar ca nu-i dau laptele din biberon. S-a obisnuit cu el in tot acest timp cat m-am muls pt fiecare masa, dar eu nu-i cedez cu tot scandalul care-l face.
Inainte sa pui pe seama colicilor, vezi daca nu este rosu in gat sau daca nu are afte in gurita, sau, inca o problema care poate aparea, gustul modificat al laptelui tau.
Sper sa treceti peste problemele astea si sa nu cadeti prada bibeului.
citat din mesajul lui ramohd Buna de 1 decembrie! se vede ca e zi libera am si eu timp sa stau la calculator. Azi m-am relaxat, am facut doar mancare, bucate traditionale: ciorba de pui a la grec. Am citit un pic din urma, apropos de baita eu ii fac bebelui baie in fiecare zi, fara exceptie, seara de obicei incepe sa maraie parca cere baita si cum incep sa il dezbrac se calmeaza si zambeste. Si noi am avut fata iritata pe un obraz si nu i-a trecut nicicum, asa ca pana la urma l-am dat cu o crema foarte buna pt. dermatita alergica, Elocom se cheama, poate cunoasteti, deja e mult mai bine. La capitolul kk e productie mare, fiecare scutec are kk, schimb si cate 10 scutece pe zi. Tutz, am citit ca si la tine au masurat gresit bebele la nastere. Mie mi-au scris ca bebele a avut la nastere 56 cm (m-am si mirat atunci ce-i drept) si la controlul de o luna cand l-am masurat avea 56 cm. Poate aveti vreo idee de ce atunci cand este foarte flamand, copilul meu in loc sa suga sau sa bea din biberon urla de mama focului minute in sir. Abia dupa ce-si face spectacolul se hotarasste se manance si el; nu prea inteleg: e flamand si totusi nu vrea sa manance. De multe ori am patit asta, ceva de genul cum povestea Fulguta. Pot sa fie colici care apar chiar la ora mesei? Ramona, mama lui Andrei Cristian (26.01.2007) si Adrian Gabriel (06.10.2010) |
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
simona24 spune:
vaaai... cat de frumos!!!!!! fetelor, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe cristina cu david... am avut asa emotii!
jos palaria, cristinuka!
simona cu matei
nastasie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fulguta28 Sabule, de unde luati mama body-urile alea faine rock?! M-ati zapacit cu ele. Vreau si eu. Au cumva si site sa pot comanda pt Mara mea? Acusi imi cere bani sa se duca in rockoteca si n-am cu ce sa-o imbrac.
subscriu.si eu vreau.abia astept sa vina h&m.eu am noroc cu sora mea ca e in germania.si toate hainele le am de acolo.dar ia sa-i zic sa caute si d-astea daca au. uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010) ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |