Petitia mamelor impotriva reducerii Conc. Mat.
Desprecopii.com, reprezentantul mamicilor din Romania, va invita sa semnati petitia impotriva reducetii Concediului de Maternitate.
Parerea voastra conteaza iar daca adunam cat mai multe semnaturi, cineva ne va asculta :). Impreuna suntem puternici.
SEMNEAZA AICI SI DA MAI DEPARTE >>
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
irinabobe spune:
avand in vedere ca se discuta pe mai multe variante poate ar fi bine de mentionat in petitie ca nu suntem de acord cu reducerea perioadei de cic precum nici cu plafonarea sumei maxime la 1000 ron cum au propus...
IRINA.C spune:
Cu tot respectul Mirela asta ati votat asta se culege:(.Imi pare rau ...puteau fi niste comunisti, dar nu niste incompetenti si niste rauvoitori.Este ingrozitor ce se intampla dar nu pot sa uit cum se striga mobilizarea in noaptea alegerilor sa iasa iar acest marinar.Acum e tardiv si dc ma intrebati e si degeaba.Nu da nimeni doi bani pe parrea nimanui doar ce vor ei fac.Azi sunt alegeri interne in PDL tinerii viitori hoti isi impart cascavalul.Printre ei oameni pe care i stiu care zambesc in fata si rod din cascaval in spate.Este forma fara fond tot ce se intampla aici.
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
My_Lady0091 spune:
am semnat si eu si sotzul si am postat pe facebook.
sper din suflet sa fie rezolvabil insa nu prea cred....tot cum vor ei va fi.
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
desprecopii spune:
Haideti sa o luam sistematic si pas cu pas. Daca reusim sa adunam un numar semnificativ de semnaturi in petitia DC si sa dovedim ca mamicile sunt unite... nemultumirea nu va trece ne-citita, va asiguram.
Degeaba se fac petitii pe tot felul de site-uri politice, aici e tribuna mamicilor, si aici, problemele voastre, sustinute civilizat si argumentat, vor fi luate in considerare.
Asadar, mai intai sa adunam semnaturi cat mai multe!!!!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
sophia_elena spune:
cine a facut aceasta petitie ar trebui sa specifice si revenirea de 85% din venituri
Ama-Deus spune:
| citat din mesajul lui sophia_elena cine a facut aceasta petitie ar trebui sa specifice si revenirea de 85% din venituri ![]() |
Exact.Sa nu cumva sa creada guvernantii ca suntem dispuse sa ramanem in CIC, 2 ani, cu plafonul impus de ei.
marius spune:
INFO:
azi pe postul de radio MAGIC FM la stiri a fost facut anuntul ca pe site-ul www.desprecopii.com exista aceasta petitie si numarul de semnaturi strans in mai putin de 3 ore.
Am zambit. Daca vreti sunteti (ati devenit) o forta daca si la stirile de la radio a aparut acest site/forum.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
sophia_elena spune:
Am semnat si aici si pe realitatea... este si acolo o petitie... nu cred ca se va rezolva nimic... poate va ramane la 2 ani dar banii vor fi taiati... din nou... incep sa ma obisnuiesc cu acest guvern... dau mai multe variante proaste si o aleg pe cea mai "buna" ca sa ne inchida gura...
Ramonika spune:
am semnat
oricum va fi o schimbare pt. noi, sper sa aleaga raul cel mai mic.
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
alinuk spune:
| citat din mesajul lui marius INFO: azi pe postul de radio MAGIC FM la stiri a fost facut anuntul ca pe site-ul www.desprecopii.com exista aceasta petitie si numarul de semnaturi strans in mai putin de 3 ore. Am zambit. Daca vreti sunteti (ati devenit) o forta daca si la stirile de la radio a aparut acest site/forum. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
marius
eu azi am dat o declaratie si la europa fm
si da, am spus de DC, de petitie si de faptul ca in doua zile s-au strans peste 1200 semnaturi
(asa erau de dimi)
ma uit sa vad daca le gasesc pe net in vreo arhiva, desi nu cred
Alinuk
mama de Andu mik si Teo voinikwww.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................