Concediul mamelor
Raspunsuri - Pagina 31
lenabum spune:
oricum am dao tot noi avem de suferit si copii nostrii,
cei din afara ne vad ca pe niste alintate si plangacioase,dar in fiecare familie exista o problema ,,mai mult sau mai putin grea,care sar accentua in urma modificarii acestui concediu.Cei din afara pot pune bani deoparte pt studiile copiilor, pt pensii si asta pentru ca au de unde,dar nu putem pleca cu totii,trebuie sa mai ramana si necajitii care sa suporte rezultatul votului celor din strainatate,ca doar ei au votat pe cei de acum
hai sa facem schimb macar 3 zile si mai vedem
stiti voi ca eu am taiat de pe lista sarbatorile de anul asta? nu
ce sa tai de pe lista daca raman fara concediu si apoi fara servici?
fericita mamica cu
mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Sabina spune:
mianna, tocmai de aia tre sa fie f clar ca datul copilului la cresa samd sunt doar solutii necesare pt ca traim in saracie. nu pt ca asa e mai bine pt copil si alte asemenea aberatii
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Vivela spune:
doamnei aceleia care isi dorea si spera sa se reduca concediul mamelor
, nu pot decat sa-i doresc sa (fie nevoita sa) se intoarca in tara noastra. ca na, e oricum mult mai bine la noi, unde statul isi permite luxul sa ne dea pomeni si altele de genul asta
. avem nevoie in tara de astfel de oameni care - cu sufletul impacat afirma ca sunt de acord sa li se mai ia din drepturi, dar nu pt binele comun, ci pt ca cei care conduc mai au nevoie sa mai fure un pic. si cum au dat de fundul sacului, trebuie sa faca ceva, sa gaseasca noi surse.
(eu de felul meu sunt foarte calma si imi ies extrem de greu din ale mele, dar prea s-a intins coarda bunului simt.)
Traiesc in Orasul Alandala
copiloi spune:
Ramonika, te inteleg ca esti revoltata (si pe buna dreptate), dar trebuie sa-ti asumi votul, pe care si tu l-ai dat acestor politicieni.
Ori esti basista, ori nu mai esti?
Cu FMI-ul parca Basescu in persoana a negociat ultima data.
25 +
Ramonika spune:
copiloi - ma asteptam la un mesaj de genul si nu ma mira ca a venit din partea ta. hai sa-ti spun ceva: n-am votat cu Base.
da, n-am fost deloc la vot ca n-am putut. macar cu asta sunt impacata cu mine insami. ![]()
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
Vivela spune:
la cresele de stat (alea putine) se primesc copii si sub un an. sunt cam 25-30 de copii intr-o grupa, 2 persoane, maxim 3 vad de ei. si au salarii intre 500 si 700 de lei pe luna (o motivatie "excelenta" sa ai grija de atatia copilasi care mai plang, mai fac pe ei, care trebuie hraniti individual, se murdaresc, se uda, se imping, cad, etc...). in cazul ultra-fericit in care ati reusi sa inscrieti copilul la o astfel de cresa, cat de impacate ati pleca la serviciu sa produceti pentru tara, lasandu-va copiii in astfel de conditii?
(baiatul meu a mers la cresa de la 1 an fix. a fost atunci optiunea mea...vorba vine optiune, n-am avut incotro...uff, scenariul o sa se repete probabil si cu cel mic, care acum are 6 luni. si eu care speram ca de data asta o sa scap de cosmarurile pe care l-am avut prima data
).
Traiesc in Orasul Alandala
copiloi spune:
Ramonika, n-am timp sa caut in arhiva, ca sa te citez exact...
Din moment ce zici ca te asteptai la un astfel de mesaj, e clar ca ti-ai amintit ce-ai scris pe-aici prin campanii
.
25 +
A_driana spune:
nu pot sa cred ce citesc pe aici...vad ca principiul ,sa moara si capra vecinului, daca a mea tot a murit' ii adanc inradacinat in sufletele multor romani...pacat...pt ca aici este vorba de copii si de binele lor...sau cel putin asa trebuia sa fie...
cu ce va incalzeste pe voi, MAMELOR, reducerea concediului din tara asta? nu mai sunteti aici...doar din rautate.
am o intrebare pt mamicile astea ,bucuroase' de durerea altuia...spuneti ca voi ati stat acasa cu copilul doar 3 luni...dupa 3 luni l-ati dus la cresa sau altundeva...cand ati ramas insarcinate, cand v-ati gandit sa faceti un copil, ati stiut ca doar 3 luni puteti sta acasa...daca atunci cand copilul avea 2-3 saptamani aflati peste noapte ca trebuie sa mergeti la lucru, cum va pica? nu va interesa? nu erati ingrijorate si disperate de soarta copilului asa mic??????
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui copiloi Ramonika, n-am timp sa caut in arhiva, ca sa te citez exact... Din moment ce zici ca te asteptai la un astfel de mesaj, e clar ca ti-ai amintit ce-ai scris pe-aici prin campanii . 25 + |
ce sa mai asteptam de la fetele din strainatate, cand si cei care suntem in aceeasi tabara (ambele afectate de aceste masuri) ne tragem in cap?
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
oana_oana26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela la cresele de stat (alea putine) se primesc copii si sub un an. sunt cam 25-30 de copii intr-o grupa, 2 persoane, maxim 3 vad de ei. si au salarii intre 500 si 700 de lei pe luna (o motivatie "excelenta" sa ai grija de atatia copilasi care mai plang, mai fac pe ei, care trebuie hraniti individual, se murdaresc, se uda, se imping, cad, etc...). in cazul ultra-fericit in care ati reusi sa inscrieti copilul la o astfel de cresa, cat de impacate ati pleca la serviciu sa produceti pentru tara, lasandu-va copiii in astfel de conditii? (baiatul meu a mers la cresa de la 1 an fix. a fost atunci optiunea mea...vorba vine optiune, n-am avut incotro...uff, scenariul o sa se repete probabil si cu cel mic, care acum are 6 luni. si eu care speram ca de data asta o sa scap de cosmarurile pe care l-am avut prima data ).Traiesc in Orasul Alandala |
As completa si faptul ca persoanele acestea (2- 3 cate ori fi) au statut de infirmiere, deci pregatire de 10-12 clase daca or fi si alea, nu tu instruire medicala, nu pedagogica, deci un fel de paznic la oi, sa nu dispara copii, in rest Dumnezeu cu mila
Cand si-o duce vreun politician copilul in astfel de conditii atunci sa ne indrume si pe noi acolo.
Rusine lor
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png