Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 17
Monas spune:
fetelor, mie-mi maninca astiamici neuronii si nu vad : undfe e petitia? Ca vreau sa o semnez! Dirijati-ma si pe mine catre ea, va rog!
20+
strumphitza spune:
Roxy, tu pe unde umbli ? Te trec absent pe azi
Miki si tu vad ca lipsesti, dar sper ca nu din cauza de Vlad bolnavior.
Stefyapost, tu nu ai mai scris de mult tare, esti ok? Da-ne un semn de viata
dinora77 ce mai faci? busy rau de tot ? sa mai treci pe la noi sa ne spui de bebe si de tine
salo_sama, tu ai un veac de cand nu ai mai trecut pe la noi, o gramada de absente nemotivate tre` sa vii sa ne spui de ce lipsesti la apel
Felicia, tu ti-ai cumparat saniuta ca am auzit ca au dat cod galben de ninsori Ce mai face bebe Miriam ?
MsBB, tu maica iar ai disparut ca ... ala in ceata nici la frigider nu te mai vad , unde disparusi ? La Multi Ani pentru Andra mica si frumoasa
ina.click, tu vad ca ai cerut parola si nu ai pus nici o poza , nu e fair play asa nu ne mai jucam asa , daca ceri trebuie sa si postezi
DanaMi , gata renovatu`?
ailed, tu azi sau maine esti in spital ca uitasi ...
georgyiuly, nu mai treci deloc pe la noi ? nimic nou ?
cris85, tu cum mai stai cu sanatatea? esti mai bine? cu sarcina cum e ? examenele cand le ai ?
alina.m, gata doar o data ai trecut pe la noi si nu ne mai vizitezi ? sau flacaul iti ocupa timpul ?
roxanda80 si celelalte fete din Suedia, cred ca v-ati inzapezit de nu mai intrati pe aici ? sau a intrart ursu` in barlog si v-ati bagat si voi cu el ? glumesc desigur
danielle02, de cand esti in ro nu ai trecut pe la noi, asteptam vesti
magnolia hai iesi la sanius ? ce frumos ninge iar aici am lasat motanul in casa dimineata , ca a venit Nick la mine si zice ninge asa tare si Sykes nu e invatat cu zapada si sa stea afara si e speriat si plange la usa si eu fata buna ii spun: lasa-l inauntru atunci ca eu-s treaza si nu are sanse sa get naughty with me de dimineata doarme pe scari , n-are el treaba
Picky_toto si pe voi va ninge in belgica ? ca asa am auzit de la cineva ca vine vine... iti trimt eu cativa norisori daca vreo
Viss, chiar daca nu ai luat note la prezentare, eu tot 10 pentru buburuze spun
Pisuc, eu astept reteta aia buna de salata
Ally, azi nu ne vizitezi sa ne spui ce face Edy ? sper ca nu stai pe acolo singura si-n butoi ca vin cu batzu la tine, ai auzit duamna?
Monas, bebicii ce fac ? TU? V-ati hotarat la nume? Eu inca astept cereri pentru odiseea Sofiilor si a Eduarzilor Glumesc , stii tu
Donna_ly, sper ca nu te-au luiat durerile de nu mai treci pe la noi
Uff mama, iar am scris cat pentru o zi de post, se vede treaba ca azi am limbarnitza ca nu am ce face ca e sarbatoare si plus ninge si sunt happy !!!
Revin mai tarziu, ma duc sa imi fac un ceai cu multa lamaie si niste miere
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Bine cA ne tzii la curent ca ma intereseaza si pe moi. Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria |
scuze. nu am vrut sa deranjez. ma gandeam ca sunt burtici pe care le intereseaza.
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monas fetelor, mie-mi maninca astiamici neuronii si nu vad : undfe e petitia? Ca vreau sa o semnez! Dirijati-ma si pe mine catre ea, va rog! 20+ |
uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum/petition.asp
_
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui Monas fetelor, mie-mi maninca astiamici neuronii si nu vad : undfe e petitia? Ca vreau sa o semnez! Dirijati-ma si pe mine catre ea, va rog! 20+ |
Sus in pagina, imediat cum incepe pagina de forum.
Este si un banner mare si scrie cu rosu si albastru.
Daca tot nu gasesti, e subiect la generale care te duce tot acolo.
Am semnat si eu.
Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
scuze. nu am vrut sa deranjez. ma gandeam ca sunt burtici pe care le intereseaza. mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Haide bre ca n-ai inteles. Chiar vb serios ca eu platesc si imi merge cartea de munca, ca sa am spitalizare gratuita in caz de emergency cand suntem in vacante in Ro cu A.
Deci o sa intru si eu in CIC, nu ma intereseaza suma, doar perioada.
Happiness_4_us spune:
Strumphule, ce mancasi bun de te dregi acum cu ceai cu lemon?
bb_yasmi spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Haide bre ca n-ai inteles. Chiar vb serios ca eu platesc si imi merge cartea de munca, ca sa am spitalizare gratuita in caz de emergency cand suntem in vacante in Ro cu A. Deci o sa intru si eu in CIC, nu ma intereseaza suma, doar perioada. Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria |
si pe mine la fel.
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
simonacip spune:
Happy, Alina multumesc si voua dragele mele.
Lavi, in ce sens nu e clara situatia ta??
Si eu prefer sa alegem fiecare cum crede de cuviinta pt copilul ei...Cand ma uit la astia pro schimat lege ca nu au nici un argument, asolut nimic...ori nu trimit oameni capaili sa contraargumenteze ori chiar nu au argumente...si mai curind cred ca-i treaa asta....
Irinuca, si mie-mi place Daria!!!
Madutza, urtica de 28 de sapt mi se pare potrvita ...nu a mai crescut cine stie cat...La tine la inceput a fost explozia. Tortul arata suuupercred ca e la fel de gustos pe cum arata.
Strumpfi, ce cataloage misto ai!! Sa vina fetele la apel!
Antguess, ma ucur ca e ine, imi pare rau ca omul nu e....Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate dupa ce apare sa se mai linisteasca si el..
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
strumphitza spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Haide bre ca n-ai inteles. Chiar vb serios ca eu platesc si imi merge cartea de munca, ca sa am spitalizare gratuita in caz de emergency cand suntem in vacante in Ro cu A. Deci o sa intru si eu in CIC, nu ma intereseaza suma, doar perioada. Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria |
si tu ? si eu am carte de munca inca in Ro si merge vechimea dar sincer nu ma intereseaza de sume si CIC, dar sunt alaturi de mamele care chiar au nevoie de banutii astia si perioada de stat acasa cu bebicii
_