Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Pai ma gandeam...de ce pana mea ma suna toti de dim sa imi ureze barbatu ??
ori sunt eu sotie aiurita si nu stiu ca-i ziua lui..ori sunt astia dusi cu pluta..

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Monika, Maimutzica, Tunde multumim frumos !

Tunde, mamica curajoasa, rabdare si putere !
Sa ai o internare cat mai usoara si scurta!

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

shines, draguta, cica e sf adrian in august (pe 26 ziceau colegii); deci nu-s si ei azi, sa astepte sa le vina randu';
ce, noi n-asteptam dupa tine sa ne vina randu' la buburuze?!
imbulzeala peste tot, dom'le

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

shines, draguta, cica e sf adrian in august (pe 26 ziceau colegii); deci nu-s si ei azi, sa astepte sa le vina randu';
ce, noi n-asteptam dupa tine sa ne vina randu' la buburuze?!
imbulzeala peste tot, dom'le

rox 29+

think pink

stati la rand ca asa trebuie..toate la timpul lor
da si cand o sa incepeti..sa vedeti atunci ingramadeala de nu sti la care sa te tii frate..

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mi am trimis omu sa mi ridice buletinul

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

Mirela multumesc de incurajari ; ieri la spital mi-a facut asitenta injectia in burtica; as vrea in seara asta sa incerc in picior, cu toate ca il pun pe sotul meu sa mi-o faca si maine seara trebuie sa mi-o fac singura ca el este plecat 2 zile; inca mai pot sa o facc in burta dar sa vedem cum este mai bine.

31 + Maria-Sofia
Roxana

Buna fetelor,

Stiu ca nu am mai scris de mult timp dar uite ca revin si va spun ca incepand de azi sunt in concediu prenatal.
Am vazut aici printre noi inca o Maria-Sofia...bine ca a nostra este Maria fara liniuta Sofia . Sa-ti traiasca fetita Roxana si sa fie sanatoasa.

Va pup pe toate,

Codruta cu de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare la burticute...

tb sa recuperez din urma cu noutatile, nu am mai intrat pt ca nu mi-a ars, nu m-am simtit bine deloc, ma simt ff obosita, fara pofta de mancare, am avut dureri de uter, crampite....

de dimineata am fost sa fac analizele de sange si urina ..si mi-am recoltat si o cultura de col..super simplu la cabinetul asta, fara chestii metalice, doar a intodus betisorul ala un pic, sper sa iasa bine...

mi-am facut o programare si la eco pt vineri, ca imi e dor de bebelusi, ca un cadou de mosu pt mine...

apropo de scarpiniciu meu, crema de la plafar mentolata a functionat...

vad ca tot se discuta la tv de indemnizatie..nici nu vreau sa mai aud..cu Dumnezeu inainte..nu exista copil nascut fara soarta lui, dreptul la viata si la traiul lui...o sa ne descurcam indiferent de legi...

am pofta de o ciorbita de fasole..poate reusesc sa si pap...ca bebeii tare apasa pe stomac...

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

asa de ametita sunt ca stiu ca azi e sf Andrei...dar am uitat sa urez toate cele bune, nastere usoara si copilasi frumosi si sanatosi la toate fetele care poarta numele de Andreea...LA MULTI ANI!!!!!

Sf. Adrian..e in august..

Dolores, Tunde..fiti cuminti ca mai avem un pic....rabdare si mult optimism...

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute.
LA MULTI ANI!!! tuturor ce poarta numele de ANDREI/ANDREEA.

Maimutica eu am facut pt streptococ "Cultura secretie genitala pentru Streptococ grup B cu ant." Analiza asta am mai facut-o cu ani in urma si tot asa din secretie, nu din col.

Carmen si eu sunt impotriva biberoanelor daca poti alapta. Ceiut pt colici poti sa-i dai si cu lingurita. Dar ca mai toate produsele pt colici din comert, nu functioneaza nici ceaiul. Plus ca poti avea si tu colici cand are bebe.

Doloress ai grija de tine si de puiutul Kevin. Ma bucur ca mama ta a putut sa vina atat de repede sa va ajute.

Multam' de micul dejun si cafeluta Simo, Irina.

Mirela bafta multa la eco, sa vii numai cu vesti bune.

Simo nici eu nu stiam ca e serbeaza azi si cei cu numele de Adrian. In ultima vreme se tot inventeaza diverse onomastici acolo unde nu sunt.(de ex: "la multi ani Maria!" la Bunavestire)

VA doresc o zi cat mai placuta.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Neatza si de la noi

ce matinale sunteti voi; eu in prima parte a noptii am inceput sa am tot felul de cosmaruri/vise dubioase si nu ma odhnesc deloc asa ca dorm dimineata pana aproape de pranz.

Noi am fost vineri la eco, avem 2,600 kg cica si totul e ok, nici un semn.Nu am facut inca culturile si ultimile analize, sper sa apuc sa le fac si sa luam si rezultatele ca vad ca voi ati inceput sa le faceti si sunteti mai "micute".
Ma inscriu si eu la coada dupa Shines. Am vb cu bubu mic sa vina dupa 15 ca sa luam si noi salariu(hihi...glumesc-partial) dar pana in Craciun daca se poate sa nu fie doctorul in concediu si sa facem si noi toti 3 Craciunul.
Maine intram in sapt. 37 (am trisat si schimbat de pe acum semnatura)

pupici la toate buburuzele

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput